FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 06 nov 2024, 09:41

Levin je napisao/la:
06 nov 2024, 08:55
braco je napisao/la:
05 nov 2024, 09:14
Levin je napisao/la:
04 nov 2024, 20:27

Mirčevski – Sama činjenica da je ekipa prodisala i stvorila više prilika kada je izašao dovoljno govori. @Braco možda ima pravo kada predlaže igru bez klasične desetke. Mirčevski i Hiroš usporavaju napade, nemaju završni pas i previše lutaju po terenu. U prvom poluvremenu je prosuo nekoliko dobrih lopti iz kojih su se mogle izroditi dobre prilike. Još čekam da me demantuje, ali trenutno ne vidim kako će značajnije doprinijeti.
Sad se tu postavlja pitanje koji vezni red protiv Veleža izvesti. Hiroša mislim da neće biti zbog povrede, Huso nadajmo se da će biti zdrav,, a za Al Jabera nemamo pojma u kakvom će stanju biti jer ne znamo evo ni koliko dana će se zadržat u Rijadu, a i kad se vrati pitanje je u kakvom će stanju biti od puta i psihički od potencijalno propalog transfera.

Karić i Mirčevski definitivno za sada nisu na nivou koji nam treba, valjda se dohavizaju.

Tako da kad sve to sumiramo, protiv Veleža potencijalne varijante bi mogle biti 4-3-3 sa Radovcem, Husom i Al Jaberom ako posljednja dvojica budu spremni ili varijanta iz drugog poluvremena na Pecari sa Dangubićem na polušpicu i Suljom na špicu, a iza da budu Radovac i Huso npr.

Ima i ona koju sam spominjao pred meč sa Širokim, a to je sa Šabićem na poziciji desetke za koju neki tvrde da mu je i prirodna pozicija, ali opet kažem nekako mi je najmanje izgledna jer ga Ćorić do sad nije stavljao na tu poziciju.
Da mi je neko rekao na početku sezone da ćemo mukom sklapati vezni red nakon 12 kola ne znam šta bi mu rekao. Mslm znam ali nije baš za javnost. Heh

Jučer na treningu nije bilo ni Boljevića ni Huse a, kako pišu, otpali su definitivno Hiroš i Mirčevski za Velež tako da je vrlo upitno ko će od veznjaka biti u rosteru za utakmicu.

U najgorem slučaju ostat ćemo sa Al Jaberom (Valjda će se vratiti do nedjelje) i Radovcem u vezi. Što i nije loše samo da se mali vrati čiste glave. Ako se nešto ne promijeni jedino mi je logično 4-4-2 sa dva špica. Možda to i nije loša opcija.

Samo da Karića ne uvodi obzirom da je opasniji za naš gol nego za protivnički.
Moje mišljenje je da će i Huso i Boljević biti spremni za Velež, pogotovo Huso koji će sigurno stisnuti zube jer nam fali dosta veznih.

Za Al Jabera nisam optimističan hoće li biti uopšte tu za Velež. Pretpostavljam da je i dalje u Rijadu, a već je polovina sedmice. Uostalom ne znam da li ide na reprezentativno okupljanje mlade saudijske reprezentacije koje je sljedeće sedmice. U tom slučaju bili bez Al Jabera preko 2 sedmice računajući dva dana vikenda prošle sedmice, trenutnu sedmicu i reprezentativu pauzu što svakako nije dobro ni za našu utakmicu sa Igmanom koja je prva poslije reprezentativne pauze jer bi Al Jaber predugo odsustvovao.
FoxMulder je napisao/la:
05 nov 2024, 14:59

Braco, ima li gdje snimak čitave utakmice Široki - Željo?
Nema nažalost.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 06 nov 2024, 12:56

braco je napisao/la:
06 nov 2024, 09:41
Levin je napisao/la:
braco je napisao/la:
05 nov 2024, 09:14

Sad se tu postavlja pitanje koji vezni red protiv Veleža izvesti. Hiroša mislim da neće biti zbog povrede, Huso nadajmo se da će biti zdrav,, a za Al Jabera nemamo pojma u kakvom će stanju biti jer ne znamo evo ni koliko dana će se zadržat u Rijadu, a i kad se vrati pitanje je u kakvom će stanju biti od puta i psihički od potencijalno propalog transfera.

Karić i Mirčevski definitivno za sada nisu na nivou koji nam treba, valjda se dohavizaju.

Tako da kad sve to sumiramo, protiv Veleža potencijalne varijante bi mogle biti 4-3-3 sa Radovcem, Husom i Al Jaberom ako posljednja dvojica budu spremni ili varijanta iz drugog poluvremena na Pecari sa Dangubićem na polušpicu i Suljom na špicu, a iza da budu Radovac i Huso npr.

Ima i ona koju sam spominjao pred meč sa Širokim, a to je sa Šabićem na poziciji desetke za koju neki tvrde da mu je i prirodna pozicija, ali opet kažem nekako mi je najmanje izgledna jer ga Ćorić do sad nije stavljao na tu poziciju.
Da mi je neko rekao na početku sezone da ćemo mukom sklapati vezni red nakon 12 kola ne znam šta bi mu rekao. Mslm znam ali nije baš za javnost. Heh

Jučer na treningu nije bilo ni Boljevića ni Huse a, kako pišu, otpali su definitivno Hiroš i Mirčevski za Velež tako da je vrlo upitno ko će od veznjaka biti u rosteru za utakmicu.

U najgorem slučaju ostat ćemo sa Al Jaberom (Valjda će se vratiti do nedjelje) i Radovcem u vezi. Što i nije loše samo da se mali vrati čiste glave. Ako se nešto ne promijeni jedino mi je logično 4-4-2 sa dva špica. Možda to i nije loša opcija.

Moje mišljenje je da će i Huso i Boljević biti spremni za Velež, pogotovo Huso koji će sigurno stisnuti zube jer nam fali dosta veznih.

Za Al Jabera nisam optimističan hoće li biti uopšte tu za Velež. Pretpostavljam da je i dalje u Rijadu, a već je polovina sedmice. Uostalom ne znam da li ide na reprezentativno okupljanje mlade saudijske reprezentacije koje je sljedeće sedmice. U tom slučaju bili bez Al Jabera preko 2 sedmice računajući dva dana vikenda prošle sedmice, trenutnu sedmicu i reprezentativu pauzu što svakako nije dobro ni za našu utakmicu sa Igmanom koja je prva poslije reprezentativne pauze jer bi Al Jaber predugo odsustvovao.
FoxMulder je napisao/la:

Nema nažalost.
Ako nema svih pobrojanih,na 10 tku,moze Boljevic ili Sabic. Mada vise mislim da ce Denis stavit poluspica i krenuti sa Dangubicem i Krpicem. Cak i Cvetanovaki moze na 10 tku. Samo drzati ovu brzu tranziciju. Ako upadnemo u sporiji ritam,samo nas Krpic glavom moze izvuci.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 06 nov 2024, 13:15

BarbareZeljin je napisao/la:
06 nov 2024, 12:56
braco je napisao/la:
Levin je napisao/la:

FoxMulder je napisao/la:

Nema nažalost.
Ako nema svih pobrojanih,na 10 tku,moze Boljevic ili Sabic. Mada vise mislim da ce Denis stavit poluspica i krenuti sa Dangubicem i Krpicem. Cak i Cvetanovaki moze na 10 tku. Samo drzati ovu brzu tranziciju. Ako upadnemo u sporiji ritam,samo nas Krpic glavom moze izvuci.
Mislim da ćemo ovako izgledati:

Muftić - Galić - Karamarko - Šukilović - Marković - Radovac - Šabić (ili Al Jaber) - Dangubić - Cvetanovski - Krpić - Odinaka.

Vjerovatno ću pogriješiti za Šabića, da će njega na krilo, a Odinaku ostaviti na klupi zbog prethodnih događaja. A možda može i djecu više koristiti, da stavi Šabića na krilo, a neko drugo dijete u vezu.

Ili će biti varijanta, da će igrati Mahmić na zadnjem veznom sa Radovcem.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

stendardo
Kontakt:

Post Postao/la stendardo » 06 nov 2024, 13:24

ŽELJEZNIČAR - ZLATA VRIJEDI!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 06 nov 2024, 13:46

braco je napisao/la:

Gledajući kako Huso igra i kako se ponaša kako je došao kod nas imam osjećaj da bi igrao i sa slomljenom nogom (Stvarno svaka čast) ali ne znam koliko se isplati rizikovati ozbiljniju povredu ukoliko ima neko solidno rješenje, recimo da Al Jaber ipak bude tu za Velež. Boljević mi je bio vrlo čudan protiv Širokog, ne bi me iznenadilo da je i igrao povrijeđen.

Nešto se tu čudno dešava, od ekipa koja evidentno nije bila fizički spremna na početku sezone do momenta gdje imamo skoro pola tima povrijeđeno ili rovito. Stvarno bi se tu trebao neko pozabaviti kvalitetom pripreme igrača. Ne znam koliko je to do Seferovića ali ovo nikako ne ide na dobro. Po meni nenormalna situacija.

Kritična je situacija i ne sviđa mi se nimalo što odugovlače sa svim ovom oko Jabija. Pogotovo što arapski mediji prenose da bi ga Al Nassri mogao povući već na zimu. Ipak se nadam da bi mogao do petka biti nazad u Sarajevu makar za utakmicu sa Veležom da se ipak ne rizikuje sa Husom ako je povrijeđen.
mamonelafo je napisao/la:
06 nov 2024, 13:15

Muftić - Galić - Karamarko - Šukilović - Marković - Radovac - Šabić (ili Al Jaber) - Dangubić - Cvetanovski - Krpić - Odinaka.

Vjerovatno ću pogriješiti za Šabića, da će njega na krilo, a Odinaku ostaviti na klupi zbog prethodnih događaja. A možda može i djecu više koristiti, da stavi Šabića na krilo, a neko drugo dijete u vezu.

Kako prvenstvo odmiče, Denis sve manje rotira i rizikuje tako da mislim da će to biti slučaj i ovdje ali će mnogo zavisiti od toga ko će biti spreman i ne očekujem mnogo U21 u sastavu. Maksimalno dvojicu. Šukilović i Šabić i to samo ako bude morao. Mislim da će ostalo skrpiti sa onim što bude na raspolaganju.

Iskreno očekivao sam da će više prilike dati mlađim igračima, posebno juniorima, ali se to ne dešava. Vjerovatno su i dešavanja na početku sezone oko UO doprinijela tome kad su pojedinci čekali kiks da ga sklone i držali ga na nišanu a sad je već previše rizično eksperimentisati pošto stojimo bodovno i iznad nekih očekivanja.

P.S. Zna li ko zašto Odinaka nije bio ni na klupi protiv Širokog? Nisam upratio tu informaciju.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 06 nov 2024, 13:59

Levin je napisao/la:
06 nov 2024, 13:46
P.S. Zna li ko zašto Odinaka nije bio ni na klupi protiv Širokog? Nisam upratio tu informaciju.
Prekrsio klupska pravila, zakasnio na trening.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 06 nov 2024, 14:02

Levin je napisao/la:
06 nov 2024, 13:46
braco je napisao/la:

Gledajući kako Huso igra i kako se ponaša kako je došao kod nas imam osjećaj da bi igrao i sa slomljenom nogom (Stvarno svaka čast) ali ne znam koliko se isplati rizikovati ozbiljniju povredu ukoliko ima neko solidno rješenje, recimo da Al Jaber ipak bude tu za Velež. Boljević mi je bio vrlo čudan protiv Širokog, ne bi me iznenadilo da je i igrao povrijeđen.

Nešto se tu čudno dešava, od ekipa koja evidentno nije bila fizički spremna na početku sezone do momenta gdje imamo skoro pola tima povrijeđeno ili rovito. Stvarno bi se tu trebao neko pozabaviti kvalitetom pripreme igrača. Ne znam koliko je to do Seferovića ali ovo nikako ne ide na dobro. Po meni nenormalna situacija.

Kritična je situacija i ne sviđa mi se nimalo što odugovlače sa svim ovom oko Jabija. Pogotovo što arapski mediji prenose da bi ga Al Nassri mogao povući već na zimu. Ipak se nadam da bi mogao do petka biti nazad u Sarajevu makar za utakmicu sa Veležom da se ipak ne rizikuje sa Husom ako je povrijeđen.
mamonelafo je napisao/la:
06 nov 2024, 13:15

Kako prvenstvo odmiče, Denis sve manje rotira i rizikuje tako da mislim da će to biti slučaj i ovdje ali će mnogo zavisiti od toga ko će biti spreman i ne očekujem mnogo U21 u sastavu. Maksimalno dvojicu. Šukilović i Šabić i to samo ako bude morao. Mislim da će ostalo skrpiti sa onim što bude na raspolaganju.

Iskreno očekivao sam da će više prilike dati mlađim igračima, posebno juniorima, ali se to ne dešava. Vjerovatno su i dešavanja na početku sezone oko UO doprinijela tome kad su pojedinci čekali kiks da ga sklone i držali ga na nišanu a sad je već previše rizično eksperimentisati pošto stojimo bodovno i iznad nekih očekivanja.

Nažalost juniori jedva svoju ligu igraju,Huso vjerovatno neće moći,a što se Odinake tiče,zakasnio na ručak,bio kažnjen,biće u rosteru.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 06 nov 2024, 14:41

Bumbaclat je napisao/la:
06 nov 2024, 13:59
Prekrsio klupska pravila, zakasnio na trening.
jointunija je napisao/la:
06 nov 2024, 14:02
Nažalost juniori jedva svoju ligu igraju,Huso vjerovatno neće moći,a što se Odinake tiče,zakasnio na ručak,bio kažnjen,biće u rosteru.
Pa svaka čast Denisu. Oduševljen sam. Dobra atmosfera u ekipi a disciplina na nivou. Odlično.

Pratim rezultate juniora, sve vidim i nadam se da će u dogledno vrijeme slijediti dizanje poput ovog od prvog tima. Ipak sam mišljenja da ima tu par kvalitetnih momaka koji bi se mogli ozbiljno spremiti za sljedeću sezonu ali moraju igrati.

Šteta za Husu. Denis će morati biti mnogo kreativan.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 nov 2024, 15:47

Ova pojacanja su napokon pojacanja.Danguba,Cvetko Husko Odinakoni pa i Mirce su mozemo rec pojacanja.Pogotovo prva3.Ko bi reko za Husketa.Sta je da Dzabketom jel se prodo ili nesto drugo.Trebalo se danas tj jos juce objavit.Ili se cekaju talovi pa sta ostane.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 06 nov 2024, 16:06

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2024, 06:10
RatoborniMrmot je napisao/la:
05 nov 2024, 23:43
Virtu4l je napisao/la:
05 nov 2024, 21:15

Za nas je najvažnije da se ima vlast po vertikali, tako da niko ne može ništa blokirati. Da su recimo zeleni (SBiH )uzeli mjesto načelnika NS, onda bi mogli blokirati, samo zato jer su to pokrenuli "ovi drugi". Tako to kod nas funkcioniše, revanšizam level maksimum.
Nidje veze, projekat ide preko Opstine, pises stvari o kojima ne znas. Ko god da je dobio lokalne izbore rijesio bi Jug jer onaj ko to zavrsi dobija masu glasova u KS samo na osnovu toga. Ko to zakoci tac mu je. Bukvalno.

Jos jednom za ove ostale, niko se ne promovise **** im mamu svima redom.

Ponovo mlatiš gluposti.

Šta sam ja gore napisao? Upravo to, da ide preko Opštine.

Nego moraš nešto da melješ, po običaju.
Pa ko bi kocio, da izgube izbore zbog toga. Pises o lokalnim stvarima drzave u kojoj ne zivis.

Ismijavam sve politicare jer su zohari ko sto si i ti crnogoraki zohar, navijac Zvezde, mamlaze.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 06 nov 2024, 16:11

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2024, 07:11
theKuPuS je napisao/la:
05 nov 2024, 23:45
05 nov 2024, 20:15

Ove pare nisu kantonalne, federalne, drzavne nego je EBRD, kako li se vec zove, finansiranje za infrasrrukturu, a ovi taman skupljaju politcke poene kao da su oni to odradili ( SDP u ovom slucaju ) tako da ne bi trebalo biti problema. Da su finansije vezane za KS ili Federaciju ne bih ni ja vjerovao, jer su ovi sprzili kes ko pijani rusi :urnebes: al u ovom slucaju ne bi trebalo biti problema, valjda :mrgreen:

Dok se odradi tender, zalbe, radovi ocekujem da ce prica biti gotova taman pred naredne izbore :urnebes:

Al ide Jug punim :cool: a onda Zapad :opaopa:
otkud ti ta ideja? pare direktno iz kantonalnog budzeta, iz transfera za Ministarstvo sporta, kakav EBRD??

Kao što rekoh iznad, čovjek mora da mlati gluposti, ali upozorio sam na ovakve jer vidiš političku konotaciju u onome što piše (spržili pare, ismijavanje Magode i slično).

Novac budžetiran i spreman već godinu dana,

slika
Pare su alocirane iz Federalnog budžeta ka Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo. Zato sam i napisao da je izuzetno važna ta politička vertikala od Opštine, preko Kantona do Federacije. Da u jednoj nemaju vlast, ovdje bi nastao cirkus.

EBRD. :rol:
Mamlaze,

te pare idu preko budzeta i uplacuju se Opstini koja je nosilac projekta, al odakle su dosle, a mamlaze ? Namjenska sredstva za infrastrukturu povucena preko EBRD-a. Da nisu ovi bi ih vec sprzili i dobili bi karinu za uho.

Moze i opklada, ako smijes ?

Pises i stvarima o kojima veze nemas, hajde sto pises nego nastavljas. Ne pricam napamet ko ti. I ako pogrijesim, sto sada nije slucaj, kazem jesam pogrijesio sam, i to je to, s druge strane ti si mamlaz pa ces nastaviti da se provaljujes i dokazujes nedokazivo :mrgreen:

I jos jednom, kakvi politicari, **** im mater svima redom, al ti si bezbrazni mamlaz pa mi guras nesto sto nisam napisao. Magoda je prozvan jer skuplja poene, ko sto bi ih skupljali i zeleni zohari zvani sdO ili njihovi privjesci.

Nisi naletio na pitarske debile, smanji dozivljaj, Delijo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2024, 17:07

Postaviš mu izvod iz budžeta za 2024. godinu, označiš stavku koja se odnosi na finansiranje infrastrukturnih projekata i on i dalje zapeo, pa se kao i uvijek još više zapetlja.

Ovo bi i Đipke shvatio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 06 nov 2024, 18:09

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2024, 17:07
Postaviš mu izvod iz budžeta za 2024. godinu, označiš stavku koja se odnosi na finansiranje infrastrukturnih projekata i on i dalje zapeo, pa se kao i uvijek još više zapetlja.

Ovo bi i Đipke shvatio.
Samo sto preko puta nemas glupana Djopketa koji je nepismen nego u ovom slucaju dokazujes da si tvrdoglavi mamlaz koji nije u stanju prihvatiti da je dobio dio informacije al guras svoje ko magarac.
Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2024, 07:11
EBRD. :rol:
Da, bas tako, namjenska sredstva za infrastrukturu preko EBRD-a kako sam i napisao na pocetku koja ce samo proci kroz budzet i nista vise. Provalio si se, dosta je sada.

Sjedi jedan.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 06 nov 2024, 18:14

E čuj, ovaj Amarovac i Trojaner uopšte nije ovdje a zadnjih 17 i po godina piše 11 postova dnevno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2024, 18:37

06 nov 2024, 18:09
Samo sto preko puta nemas glupana Djopketa koji je nepismen nego u ovom slucaju dokazujes da si tvrdoglavi mamlaz koji nije u stanju prihvatiti da je dobio dio informacije al guras svoje ko magarac.

Znam ja da je tebi sad ego povrijeđen i da udaraš glavom od zid, da kao svaka sirovina odmah pristupaš pijačarskom vrijeđanju i malograđanskim pokušajima omalovažavanja, jasno je to, jer ne znaš drugačije.

05 nov 2024, 23:43
Virtu4l je napisao/la:
05 nov 2024, 21:15

Da su recimo zeleni (SBiH )uzeli mjesto načelnika NS, onda bi mogli blokirati, samo zato jer su to pokrenuli "ovi drugi".
Nidje veze, projekat ide preko Opstine, pises stvari o kojima ne znas.
Ovo najbolje dokazuje koliki si kompleksaš, znači napisao si bukvalno ono što i ja, da projekat ide preko Opštine, ali si morao dodati da je pišem o stvarima o kojima ne znam. Shvataš li sad koliko si nedorastao?

05 nov 2024, 20:15
Ove pare nisu kantonalne, federalne, drzavne nego je EBRD, kako li se vec zove,
A ovo dokazuje da juče nisi imao pojma šta je EBRD, što nemaš ni danas. Nego si negdje pročitao na forumu da pare daje EBRD i prihvatio bez da si imalo uključio mozak.

I sve to zato jer te jede što se sad pozitivno gleda na Magodu i SDP, pa bi da ih nekako omalovažiš.

I za kraj, da završim sa tobom,

https://www.ebrd.com/work-with-us/proje ... erzegovina

Gdje je ovdje projekat stadiona Grbavica?

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 nov 2024, 19:01

Sta je sa Dzabketom.Jel ziv.Da se nije ozenio.Da nije uhapsen.Dze su pare sabane.Necemo valjda i ovo posimpu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 nov 2024, 19:03

Alipasino je napisao/la:
06 nov 2024, 19:01
Sta je sa Dzabketom.Jel ziv.Da se nije ozenio.Da nije uhapsen.Dze su pare sabane.Necemo valjda i ovo posimpu.
Evo i ja se pitam
Cekam dva, tri dana da se klub oglasi
Kakav amaterizam, ne znam ko je pustio vijest prije nego sto je sve dogovoreno i potpisano
Te mahalase treba istjerat iz kluba bez obzira desio se transfer ili ne
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2024, 19:23

Nodi batali mahalu :kafa: dok je mahale bilo, tad su i titule bile tu a sad kraj s krajem.

Istina da su poletili pred rudu sa info o Al-Jaberu.
Neka ga moze se on prodati a da nije S.A, nece biti toliko love ali udaris % i 1.5 mili vozdra. Vodi laganog.

Zaboravit ce igrat ba postat ce pismonoša koliko leti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 nov 2024, 19:24

NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2024, 19:03
Alipasino je napisao/la:
06 nov 2024, 19:01
Evo i ja se pitam
Cekam dva, tri dana da se klub oglasi
Kakav amaterizam, ne znam ko je pustio vijest prije nego sto je sve dogovoreno i potpisano
Te mahalase treba istjerat iz kluba bez obzira desio se transfer ili ne
Joj jarane ohani sa svojim glupostima. Vijest su pustili arapski mediji prije svega. Frajer je otisao, dao intervju tamo.
Niti je sve bilo dogovoreno niti je sve propalo u subotu, tako da manite se vise pljuvanja po svemu i svacemu, a posebno ti sa svojim nerealnim zeljama.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 nov 2024, 19:30

Ma ne seri sviju ti i ne lazi mahalas
Cuj Arapi prvi objavili :rol: :rol:
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 nov 2024, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zlatandr i 19 gostiju.