sljivo je napisao/la:Ovo govorim iz razloga što kod nekoga isti učinak na terenu u istoj stvari vrijedi duplo više neko nečiji drugi. Jeste, drag mi je, i dodatno ga branim i hvalim, također i iz razloga što nedo Bog da neki švabo ili dijete Bayerna igra ovako taj bi već imao bistu na Sabener Strasseu. Kaže nije se dokazao, jel to sam igra pa da se dokazuje? Je l ovo tenis? Ako ćemo cjepidlačit, ko je se to dokazao još u Bayernu osim Neuera i Robbena. U stvari, bez Robbena ne bi ništa uzeli, sve je on odlučio.
Evo necu vise diskutirati sa tobom jer ti nemas pojma iskreno,reci da je roben sve odlucio je tako plitko da me je sramota sto pisem.Jeste zabio za 2-1 ali taj roben isti je bio klupiran dok se Kroos nije ozljedio pa je Jupp izmjesao onada karte.ko je robenu asistirao maestralno,Iskreno Muamere zasljepljen si spancima,pepom itd,naravno da bi ga dizali u nebesa da je bayernovo djete ili swabo,zato sto je, neces vjerovati bayern iz njemacke,navijamo za swabski tim i to je tako,kazem ti trebas hitno da se pronadjes,jer nisi ti nacisto za kogga navijas.
Ne znam sjecas li se one miline onog timskog duha 2013 kada su swajn i martin hebali barcu,kada je ribać messija poslao na guzu,pa onih mandzinih presinga.ma milina,i nakon toga dolazi onaj idiot i zajebe generaciju.Muamere švabe u bayernu ce uvijek da vladaju.
Ja sam bio ubjedjen da ces ti biti na podforumu man.šitija i velicati pepa,ali na moju zalost jos si tu,al ko ce znati volis da mjenjas nickove mozda si tamo pod drugim imenom.