FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A zašto se protiv Zrinjskog ne igra po planiranom u decembru?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
braco je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:35
GOŠK - Željezničar 16.09.2024. (ponedjeljak) - pobjeda
Željezničar - Zrinjski 21.09.2024 (subota) - poraz
Sarajevo - Željezničar 25.09.2024. (srijeda) - remi
Željezničar - Posušje 29.09.2024. (nedjelja) - pobjeda
Borac - Željezničar 5./6. 10. 2024. (subota/nedjelja) - odgođeno
Jedini razočaravajući rezultat hajmo reći je bio protiv Zrinjskog kući, ovo ostalo su dobri rezultati, tako da možemo reći da smo korektno apsolvirali ovaj dio prvenstva.
Hajmo sad pogađati za raspored do naredne novembarske reprezentativne pauze:
Borac - Željezničar 20.10.2024. - poraz
Željezničar - Radnik Bijeljina 2.6/27.10.2024. - pobjeda
Leotar - Željezničar (Kup BiH) 30.10.2024. (srijeda) - pobjeda
Široki Brijeg - Željezničar 2./3.11.2024. - pobjeda
Željezničar - Velež 9./10.11.2024. - pobjeda
Konačno da sumiramo - odlična 2 mjeseca iza nas.

Porazi protiv Borca u gostima i Zrinjskog kući, bod na Koševu i ostalo sve pobjedili.

Da Suljo nije stao na sredinu Vedo i lagano pokupio loptu. Helem steta gola ali smp bili puno bolja ekipe. Njima nismo dopustili baš ništa a razmontirali su Posušja i Borcu uzeli bod.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2024, 15:01Ma svi su bili odlični, čak ni Galić nije bio loš kao inače.
Dangubić je zvijer, koliko je samo pretrčao i osvojio lopti, nestvaran.![]()
Karamarko i Šukilović kao da imaju 10 sezona zajedno.
Radovac i Krpić isto tako odlični. Muftić je bio na onoj lopti ali je Krpić skrenu u gol.
Boljević standardan, pegla, carini i ponovo gol ni iz čega. Nezamjenjiv.
Kada se uzme da protiv nas idu 200% mi smo ih danas rutinski rijesili.
Šukilovic je izbacio Cavnica i odigrao doktorski.
Galic neprelazan, spasio par opasnih kontri.
Markovic najlosiji nazad.
Radovac doktor, Jabi se vidi da je bio bez treninga losiji nego inace.
Krpic i Dangubic pretrčali maraton osvojili brdo lopti, posebno Filip. Cvetko losiji no inace ali asistencija a Boljevic ko Boljevic nigdje ga nema, Coric ga zovne na klupu na jednom prekidu i on dade gol.
Jako vazna pobjeda bez Huse, Hiroša i Martina.
Bravo za Denisa Corica, ovo vec ima neke konture i ovoj ekipi treba dati podršku. Maštam samo danam je jedan Štila samo zadnjih pola sata sa Dangubicem i Cvetkom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zato sto je jedno kolo odgodjeno zbog poplava, pa je sve pomjerenokolezeljovac je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:13A zašto se protiv Zrinjskog ne igra po planiranom u decembru?
Kako se nadala, dobro se udalabraco je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:33braco je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:35
GOŠK - Željezničar 16.09.2024. (ponedjeljak) - pobjeda
Željezničar - Zrinjski 21.09.2024 (subota) - poraz
Sarajevo - Željezničar 25.09.2024. (srijeda) - remi
Željezničar - Posušje 29.09.2024. (nedjelja) - pobjeda
Borac - Željezničar 5./6. 10. 2024. (subota/nedjelja) - odgođeno
Jedini razočaravajući rezultat hajmo reći je bio protiv Zrinjskog kući, ovo ostalo su dobri rezultati, tako da možemo reći da smo korektno apsolvirali ovaj dio prvenstva.
Hajmo sad pogađati za raspored do naredne novembarske reprezentativne pauze:
Borac - Željezničar 20.10.2024. - poraz
Željezničar - Radnik Bijeljina 2.6/27.10.2024. - pobjeda
Leotar - Željezničar (Kup BiH) 30.10.2024. (srijeda) - pobjeda
Široki Brijeg - Željezničar 2./3.11.2024. - pobjeda
Željezničar - Velež 9./10.11.2024. - pobjeda
Konačno da sumiramo - odlična 2 mjeseca iza nas.![]()
Porazi protiv Borca u gostima i Zrinjskog kući, bod na Koševu i ostalo sve pobjedili.![]()

Bodovni saldo dobar. Sad na redu uslovno rečeno lakse utakmice.
Mi trebamo bit jos jaci i bolji pa to pozitivno rijesit.
Ima itekako prostora za napredak. Samo rad.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Bersaga
- Kontakt:
Sve je bilo top, Galić i Suljo najbolji nastupi u zadnjih nekoliko mjeseci
Mišljenja sam da nam je ovo najkompletnija utakmica ove sezone. Idemo dalje, svi zajedno

Mišljenja sam da nam je ovo najkompletnija utakmica ove sezone. Idemo dalje, svi zajedno

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Bojao sam se malo ove utakmice, ali smo odigrali jako dobro. Puno trke, visoki presing. Velež ništa nije napravio. Ima još puno prostora za napredak. Napravili smo bezbroj tehničkih grešaka, ali sve u svemu zasllužena pobjeda. Polako nam se otvara uz ovaj raspored da se odlijepimo od 5. mjesta, i da zadržimo priključak za prve tri ekipe.
Dangubić je nsjspremniji definitivno i drago mi je da se s Krpićem koliko toliko uigrao.
Marković je isto tako po meni bio dobar.
Nadam se da će Karamarko ostati makar do kraja sezone.
Idemo se odmoriti, pa na teškom gostovanju u Konjicu potvrditi ove rezultate.
VTŽ
Dangubić je nsjspremniji definitivno i drago mi je da se s Krpićem koliko toliko uigrao.
Marković je isto tako po meni bio dobar.
Nadam se da će Karamarko ostati makar do kraja sezone.
Idemo se odmoriti, pa na teškom gostovanju u Konjicu potvrditi ove rezultate.
VTŽ
jes da je dns bilo zima u pm nisu pomagale ni duge gace
, al ljepota je gledati tekme na Grbavici bez nekog srkleta i mucnine
- WeekendOffender
- Kontakt:
Prosle godine u utakmicama protiv Veleza 0 bodova, ove sezone 6 bodova za sada. Bez obzira na njihovu situaciju zadnjih par sezona su nam uvijek bili nezgodan protivnik cak i u sezoni 19/20 sa Štilom, Dadom, Krpom su odnosili bodove sa Grbavice.
Bravo za ekipu i trenera!
Bravo za ekipu i trenera!
Curva Sud
Velez je dobro odigrao ali smo mi bolje i ovi sto kmece da su pokradeni nisu normalni.
Bravo momci, nadam se da ce nam ovaj odmor sad prijati prije svega sto se tice povreda, a valjalo bi nastaviti istim tempom i poslije pauze. Samo jako!
Bravo momci, nadam se da ce nam ovaj odmor sad prijati prije svega sto se tice povreda, a valjalo bi nastaviti istim tempom i poslije pauze. Samo jako!
- MocMahale444
Ode Velez sarme nije proBo.
Rekoh vam ja Dangubic
aferim, isto tako bolje mu lezi ovako iza Sulje hrvaca naseg (tako I treba ).
Al-Jaber je sigurno preumoran nisam ocekivao da ce skoro 90 min, mislio sam negdje oko 60 min. Opet solidno.
Za divno cudo i Galic je bio top.
Mustafa i Karamarko vrlo dobro pa skoro bez greske.
Boljevic da se vise trudi dao bi 2-3 po tekmi.
Radovac solidno ali moze bolje.
Cvetanoski baca malo na Santosa.
Markovic da skine stomak bio bi prava radilica, iako i sad ima koristi od njega.
Sulejman na ivici crvenog kartona, dosta sam puta rekao da samo hoce otici ali svaka cast za zadnjih par tekmi.
Rekoh vam ja Dangubic

Al-Jaber je sigurno preumoran nisam ocekivao da ce skoro 90 min, mislio sam negdje oko 60 min. Opet solidno.
Za divno cudo i Galic je bio top.
Mustafa i Karamarko vrlo dobro pa skoro bez greske.
Boljevic da se vise trudi dao bi 2-3 po tekmi.
Radovac solidno ali moze bolje.
Cvetanoski baca malo na Santosa.
Markovic da skine stomak bio bi prava radilica, iako i sad ima koristi od njega.
Sulejman na ivici crvenog kartona, dosta sam puta rekao da samo hoce otici ali svaka cast za zadnjih par tekmi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Markovic i radilicaMocMahale444 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:41

To nije vidjelo fudbalera ni profesionalca. Pita danas neki lik do mene na istoku Kako Markovic ne moze potrcati nazad, bjezi mu igrac Veleza 5 metara, Cvetanoski ga mora stizati i faulirati za zuti

- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ozbiljno me brine stanje u omladinskom pogonu.
Kadeti izgubili 2:0 od Slobode, Sloboda predzadnja na tabeli, pioniri izgubili 2:1 od Slobode, Sloboda zadnja na tabeli.
Zaista je očajno stanje. Riba smrdi od vrha, holandskog ten Haga otjerati odmah. Hitno kontaktirati Jozaka da nam preporuči nekog ko će ustrojiti.
Kadeti izgubili 2:0 od Slobode, Sloboda predzadnja na tabeli, pioniri izgubili 2:1 od Slobode, Sloboda zadnja na tabeli.
Zaista je očajno stanje. Riba smrdi od vrha, holandskog ten Haga otjerati odmah. Hitno kontaktirati Jozaka da nam preporuči nekog ko će ustrojiti.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Curic se bruka vala, a i sve nas redom bruka. Ima čovjek ugovor i čeka penziju, ali ovi rezultati tobejarabi
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Njega pod hitno treba smjeniti i nekog drugog postaviti
Dugo vremena je tu i mislim da nema napretka s njim
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
22.11.
13:00h
Svi u Konjic po nova tri boda
Svi u Konjic po nova tri boda

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- MocMahale444
A sta cu necu njega jedinog grditi, zapusten jeste vidi se iz aviona ali opet koliko toliko odradi ono sto treba.let3 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:08Markovic i radilicaMocMahale444 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:41
Lik je sprdnja od igraca. Sa pivskim stomakom kojeg gaji vec u 30-toj godini izgleda ko bacva, ko kakav zapusteni masni kamiondzija.
To nije vidjelo fudbalera ni profesionalca. Pita danas neki lik do mene na istoku Kako Markovic ne moze potrcati nazad, bjezi mu igrac Veleza 5 metara, Cvetanoski ga mora stizati i faulirati za zuticuj kako ne moze, pa gledaj na sta lici.
Svi bi mi volili bekove koji znaju lopte ali koliko para toliko i muzike.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Rutinski
Ljudi šta je ovo bilo ovako hladno?! Što reče @Tefaltava ni duge gaĉe nisu pomogle.
Svaka čast za borbenost i zalaganje. Bravo momci. Ima tu još mnogo stvari za popraviti ali potpuno zaslužena pobjeda.
Teren : Nadam se da je to nešto o čemu se razgovara i planira u Klubu. Ozbiljno počinjem vjerovati da je za lošiju igru na Grbavici zaslužan upravo teren. Djeluje jako loše i nepredvidivo. Nevjerovatno mi je da 80% ekipa ima bolji teren za igru od nas. Mnogo je stvari na kojima infrastrukturno treba raditi ali teren mora biti jedan od prioriteta. Znači, ono oranje traktorom je za spomenuti sve i svašta onome ko je to odobrio.
Igrač utakmice : Mnogi se neće složiti ali ja bi Galića definitivno za igrača utakmice. Odličan i defanzivno i ofanzivno sa vrlo malo grešaka. Prosto sam oduševljen. Galićeva najbolja utakmica u Klubu uz onu protiv Torpeda. Samo tako nastavi, nemoj sad da podbaciš odmah sljedeću majke ti.
Iznad crte :
Šukilović : Nisam bio oduševljen njegovim dolaskom i još uvijek imam rezerve ali u ovoj utakmici je djelovao odlično sa Karamarkom, vrlo sigurno. Odlična postavljanja, skokovi intervencije i anticipacija igre. Što se tiče štoperskih pozicija djelovali smo najbolje do sada. Samo nastavi tako iznad crte sigurno.
Karamarko : Šteta što jedan od onih skokova u napadu nije krunisan golom, zaslužio je to. Sada već standardno odličan. Odbrana djeluje vrlo sigurno. Konačno!
Radovac : Standarno odličan, glavni naš motor u vezi. Već mi je teško zamisliti ovu ekipu bez njega.
Krpić : Možda njegova najbolja predstava ove sezone. Ulazi u prostor (Krpić ulazi u prostor - zamisli), vuće loptu, skače, otvara se i bori. Definitivno igrač kojeg vrijedi zadržati još koju godinu. Nisam nikada bio njegov veliki fan ali mislim da pokazuje ono što treba. Odlična utakmica.
Cvetanovski : Postaje standardno odličan iz utakmicu, a kad dobije prostora i vrlo opasan što je i pokazao. Lijeva strana mu mnogo više odgovara ali postaje dobar i na desnoj. Ono što me raduje je njegov sve veći defanzivni doprinos.
Muftić : Stvarno nemam riječi. Pravi komandant odbrane. Čak i uz primljeni gol sve odlično.
Boljević : Odlično odrađena utakmica. Raduje me sve veći doprinos odbrani. Tu je kad najviše treba uvijek na mjestu dešavanja. O golu da ne pričam.
Dangubić : Mislim da nismo imali napadača koji pokriva toliko terena i koji svojom trkom toliko pritišće protivničku odbranu i koji je uvijek i u svakom trenutku opasan protivnika postigao pogodak ili ne. Jedina zamjerka su ta primanja lopte koja znaju biti vrlo upitna i na kojima treba poraditi. Malo mi je čudno da je lopta nakon prijema par metara od njega. Poprilično mu treba prostora da iskontroliše loptu.
Negdje oko crte
Al Jaber : Vidi se da je propustio veliki broj treninga. Nije to možda na onom nivou koji bismo voljeli i ima tu dosta tehničkih pogrešaka ali vjerujem da će u sljedećoj utakmici pružiti mnogo više. Ova je itekako korektno odrađena.
Ispod crte
Marković : Po meni najslabija karika danas. Dosta oklijeva kod dodavanja i protrčavanja naprijed. Par puta je i ispao prilično naivno. Možda je tu uzrok i ta loša fizička sprema i višak kilograma koji postaje sve evidentniji kako ostali ulaze u formu. Nadam se da će na tome itekako poraditi jer mislim da bi smo sa njim u pravoj formi itekakonriješili to pitanje lijevog beka.
Da zaključim
Sve u svemu rutinski odrađeno što je veliki uspjeh za nas. Mogla je ovdje biti i uvjerljivija pobjeda itekako a osim onog gola Veleža odbrana je odlično odradila posao i to pravo raduje. Već sam bio zaboravio kako izgleda rutinska pobjeda kad smo mi u pitanju.
Malo smo manje nego inače držali loptu u posjedu ali i to je logično obzirom na sastav koji je izašao. Ono što me raduje je vrlo vidan popravak fizičke spreme kod cijele ekipe.
Svaka čast Denisu na pripremi ekipe. Nisam sumnjao u pobjedu ni u jednom trenutku a osjetio sam da ne sumnjaju ni oni na terenu. To je nešto što nam je itekako falilo.
Ono što bih volio vidjeti uz ovo prikazano je više kvalitetnih šuteva sa distance mada u ovoj ekipi ne vidim pravog šutera. Mora se poraditi na tome, teško mi je povjerovati da tu nema ko da kvalitetno šutira. Statički gledano, u kontekstu šuteva, jedna od naših slabijih utakmica ali pobijedili smo pa se to i ne vidi.
Svaka čast ali može to i mora bolje. Ima tu još mnogo pogrešnih pasova, problema u tranziciji, problema u završnici ali vjerujem u ovu ekipu i ovaj štab.
Idemo jako i do sljedeće pobjede.
P.S. Pavilo U21 ne znači da na terenu može biti samo jedan U21 igrač. Samo kažem.
Svi smo mi Željezničar.
Ljudi šta je ovo bilo ovako hladno?! Što reče @Tefaltava ni duge gaĉe nisu pomogle.

Svaka čast za borbenost i zalaganje. Bravo momci. Ima tu još mnogo stvari za popraviti ali potpuno zaslužena pobjeda.
Teren : Nadam se da je to nešto o čemu se razgovara i planira u Klubu. Ozbiljno počinjem vjerovati da je za lošiju igru na Grbavici zaslužan upravo teren. Djeluje jako loše i nepredvidivo. Nevjerovatno mi je da 80% ekipa ima bolji teren za igru od nas. Mnogo je stvari na kojima infrastrukturno treba raditi ali teren mora biti jedan od prioriteta. Znači, ono oranje traktorom je za spomenuti sve i svašta onome ko je to odobrio.
Igrač utakmice : Mnogi se neće složiti ali ja bi Galića definitivno za igrača utakmice. Odličan i defanzivno i ofanzivno sa vrlo malo grešaka. Prosto sam oduševljen. Galićeva najbolja utakmica u Klubu uz onu protiv Torpeda. Samo tako nastavi, nemoj sad da podbaciš odmah sljedeću majke ti.
Iznad crte :
Šukilović : Nisam bio oduševljen njegovim dolaskom i još uvijek imam rezerve ali u ovoj utakmici je djelovao odlično sa Karamarkom, vrlo sigurno. Odlična postavljanja, skokovi intervencije i anticipacija igre. Što se tiče štoperskih pozicija djelovali smo najbolje do sada. Samo nastavi tako iznad crte sigurno.
Karamarko : Šteta što jedan od onih skokova u napadu nije krunisan golom, zaslužio je to. Sada već standardno odličan. Odbrana djeluje vrlo sigurno. Konačno!
Radovac : Standarno odličan, glavni naš motor u vezi. Već mi je teško zamisliti ovu ekipu bez njega.
Krpić : Možda njegova najbolja predstava ove sezone. Ulazi u prostor (Krpić ulazi u prostor - zamisli), vuće loptu, skače, otvara se i bori. Definitivno igrač kojeg vrijedi zadržati još koju godinu. Nisam nikada bio njegov veliki fan ali mislim da pokazuje ono što treba. Odlična utakmica.
Cvetanovski : Postaje standardno odličan iz utakmicu, a kad dobije prostora i vrlo opasan što je i pokazao. Lijeva strana mu mnogo više odgovara ali postaje dobar i na desnoj. Ono što me raduje je njegov sve veći defanzivni doprinos.
Muftić : Stvarno nemam riječi. Pravi komandant odbrane. Čak i uz primljeni gol sve odlično.
Boljević : Odlično odrađena utakmica. Raduje me sve veći doprinos odbrani. Tu je kad najviše treba uvijek na mjestu dešavanja. O golu da ne pričam.
Dangubić : Mislim da nismo imali napadača koji pokriva toliko terena i koji svojom trkom toliko pritišće protivničku odbranu i koji je uvijek i u svakom trenutku opasan protivnika postigao pogodak ili ne. Jedina zamjerka su ta primanja lopte koja znaju biti vrlo upitna i na kojima treba poraditi. Malo mi je čudno da je lopta nakon prijema par metara od njega. Poprilično mu treba prostora da iskontroliše loptu.
Negdje oko crte
Al Jaber : Vidi se da je propustio veliki broj treninga. Nije to možda na onom nivou koji bismo voljeli i ima tu dosta tehničkih pogrešaka ali vjerujem da će u sljedećoj utakmici pružiti mnogo više. Ova je itekako korektno odrađena.
Ispod crte
Marković : Po meni najslabija karika danas. Dosta oklijeva kod dodavanja i protrčavanja naprijed. Par puta je i ispao prilično naivno. Možda je tu uzrok i ta loša fizička sprema i višak kilograma koji postaje sve evidentniji kako ostali ulaze u formu. Nadam se da će na tome itekako poraditi jer mislim da bi smo sa njim u pravoj formi itekakonriješili to pitanje lijevog beka.
Da zaključim
Sve u svemu rutinski odrađeno što je veliki uspjeh za nas. Mogla je ovdje biti i uvjerljivija pobjeda itekako a osim onog gola Veleža odbrana je odlično odradila posao i to pravo raduje. Već sam bio zaboravio kako izgleda rutinska pobjeda kad smo mi u pitanju.
Malo smo manje nego inače držali loptu u posjedu ali i to je logično obzirom na sastav koji je izašao. Ono što me raduje je vrlo vidan popravak fizičke spreme kod cijele ekipe.
Svaka čast Denisu na pripremi ekipe. Nisam sumnjao u pobjedu ni u jednom trenutku a osjetio sam da ne sumnjaju ni oni na terenu. To je nešto što nam je itekako falilo.
Ono što bih volio vidjeti uz ovo prikazano je više kvalitetnih šuteva sa distance mada u ovoj ekipi ne vidim pravog šutera. Mora se poraditi na tome, teško mi je povjerovati da tu nema ko da kvalitetno šutira. Statički gledano, u kontekstu šuteva, jedna od naših slabijih utakmica ali pobijedili smo pa se to i ne vidi.
Svaka čast ali može to i mora bolje. Ima tu još mnogo pogrešnih pasova, problema u tranziciji, problema u završnici ali vjerujem u ovu ekipu i ovaj štab.
Idemo jako i do sljedeće pobjede.
P.S. Pavilo U21 ne znači da na terenu može biti samo jedan U21 igrač. Samo kažem.
Svi smo mi Željezničar.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Jarane, ti si bas poceo gluposti da pises redovno. Odmori mali tako ti Boga.let3 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 20:08Markovic i radilicaMocMahale444 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:41
Lik je sprdnja od igraca. Sa pivskim stomakom kojeg gaji vec u 30-toj godini izgleda ko bacva, ko kakav zapusteni masni kamiondzija.
To nije vidjelo fudbalera ni profesionalca. Pita danas neki lik do mene na istoku Kako Markovic ne moze potrcati nazad, bjezi mu igrac Veleza 5 metara, Cvetanoski ga mora stizati i faulirati za zuticuj kako ne moze, pa gledaj na sta lici.
Gdje se mogu naci najbolji strijelci Zelje u historiji,zanima me koji je Krpic na toj listi.
Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, perodeformero, Sommersby i 51 gost.