FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala Slobodi72,lijepo ga je citati.Sutra na Tusanj po prolaz dalje u kupu.Hvala UG na besplatnom ulazu za sve clanove sa clanskom od 2015.A u nedjelju samo ostro od pocetka jer nam valja igrat i protiv zrinjskog i protiv sudija.Ajmo Slobodooooooo
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hvala sloboda72, ti si Tito ovdje!
Sutra odigrati dovoljno za prolaz, a u nedjelju samo jako tuzlanski, poderat ih u svakom segmentu igre, ako treba pitarski igrati, samo da bodovi ostanu na Tušnju!
Vjerujem da ćemo iz svega izaći jači!
Niko, niko samo Sloboda!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sutra odigrati dovoljno za prolaz, a u nedjelju samo jako tuzlanski, poderat ih u svakom segmentu igre, ako treba pitarski igrati, samo da bodovi ostanu na Tušnju!
Vjerujem da ćemo iz svega izaći jači!
Niko, niko samo Sloboda!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..Chinaglia je napisao/la:igra se Derby della Capitale, Roma-Lazio, to se ne propušta, da je bilo koji drugi meč Lazija, došao bihharry_90 je napisao/la:Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota
Ipak ces moci doci na Tusanj,ako to zelis,jer se taj derbi igra u nedelju..ali razocarao si me malo..ja kao sto sam rekao odem na domacu tekmu,makar to mogu ispunit,ako ne gotivim gostovanja !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nadam se da će Husref poslat' Sarića na klupu, Govedarica i Veseli moraju igrat'
Govedarica neka počne sutra, ali i protiv Zrinje, dok je svejedno da l' će igrat' Veseli ili Sarić, možda bolje neka igra Sarić, da Veseli malo odmori
također, stavio bih Škahića na stopera umjesto Mehmedagića ili Kostića, neka ima tekmu više u nogama pred Zrinju, ako ga Husref uopšte misli koristit' na toj tekmi, jer možda se odluči za Kisu na beku
također, možda bi trebalo odmorit' Ahmetovića, neka igra bogotac u napadu!
Govedarica neka počne sutra, ali i protiv Zrinje, dok je svejedno da l' će igrat' Veseli ili Sarić, možda bolje neka igra Sarić, da Veseli malo odmori
također, možda bi trebalo odmorit' Ahmetovića, neka igra bogotac u napadu!
Treba se dogovoriti s ljudima, njima sutra 0-0 u kupu, ali zato nama 3 boda u prvenstvu kada opet dodju na Tusanj.
Nad tobom sunce najljepše sja
harry dragi, ne poznaješ me, a stvarno mi se ne da pisat' kakav sam privatno, al' et', samo ću reći da sam kao i ovdje na forumu, moj je život zajebancija, nisam, niti ću ikada biti ozbiljan, jer se takav sebi ne sviđam! znaš kada za nekog kažu da je budala, e to sam ja (dakle budala, pozitivac, zajebant, a ne retardiranharry_90 je napisao/la:Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..
Ipak ces moci doci na Tusanj,ako to zelis,jer se taj derbi igra u nedelju..ali razocarao si me malo..ja kao sto sam rekao odem na domacu tekmu,makar to mogu ispunit,ako ne gotivim gostovanja !
na gostovanja ne idem jer ne želim da idem, ko želi, neka ide! onaj ko je obišao čitavu Bosni i Hercegovinu uzduž i poprijeko, nije veći navijač od onoga što ne ide na gostoavanja, jer svako od nas zna koliko voli Slobodu! niko od mene nije veći navijač Slobode, kao što ni ja nisam veći navijač Slobode od bilo koga!
svako ko ovdje komentariše i piše, svakim danom ili za vrijeme tekme, radi to jer voli Slobodu, niko to ne radi iz zabave
a to što si napisao za Lazio, daj molim te, to je samo zajebancija, a šta ću kad se ovdje pojedini vole upecat', ne mogu odbit' takvu ponudu
baš bih volio jedan mali kviz tekmi iz prošlosti, prethodnih 15-ak godina, pa da vidimo koliko ko zna
PS obje tekme se igraju u nedjelju
Sta kazu momci.
Nakon onog u sarajevu svima cemo pokazat zasto smo u vrhu.too decki samo ukost lomi igrajte picke **** vas fer-play
Moja ocekivanja su prolaz u kupu i 12 bodova do kraja.
Nakon onog u sarajevu svima cemo pokazat zasto smo u vrhu.too decki samo ukost lomi igrajte picke **** vas fer-play
Moja ocekivanja su prolaz u kupu i 12 bodova do kraja.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Radno vrijeme čega?jasko_juve je napisao/la:koje je radno vrijeme fan shopa?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sutra i rukomet..auu nece 300 ljudi bit na tusnju
, bez ug-a hhehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
harry_90 je napisao/la:Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..Chinaglia je napisao/la:igra se Derby della Capitale, Roma-Lazio, to se ne propušta, da je bilo koji drugi meč Lazija, došao bihharry_90 je napisao/la:Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota
Nije bitno da li mu je Lacio preci od Slobode ,nego nije mjesto ovdje da pise o Laciju neka ide na temu Lacija ,uz duzno postovanje prema njemu dosadan je vise s tim nit je zanimljiv ,a mozda ce neki i traziti ban sto pise o drugim klubovima na temi slobode .
HTIO BIH DA POZDRAVIM PLJUVACE ,STO GOVORE PROTIV HUSREFA I DEDE ,A KLUB OD RATA PA OVAMO NIKAD ORGANIZOVANIJI BOLJE REZULTATE NIJE NIZAO,ONI BI KO NEŠTO BOLJE PRAVILI !ŠTA IMA PLJUVAČI AAAA NISTE ZADOVOLJNI JEL
IDEMO AKO BOG DA SUTRA PO NOVI USPIJEH ,PROĆI LIKČE
NIKO NIKO SAMO SLOBODA !!!
Ponuda koja se ne odbijapinoglavi je napisao/la:Treba se dogovoriti s ljudima, njima sutra 0-0 u kupu, ali zato nama 3 boda u prvenstvu kada opet dodju na Tusanj.
-
boomerang5
- Kontakt:
Evo Rudar konačno kažnjen malo jače... Igramo na ''neutralnom terenu''...fakat, s pobjedom protiv zrinjskog otvara nam se velika prilika za jako lijepu seriju.
Sloboda ima dogovor unutar sebe da ide svaku tekmu na pobjedu i uspjehe na svim frontovima PL,KUP....Isto tako u dogovoru stoji da svaki dogovor (nekog pojedinca) mimo tog je izdaja prema Azmiru,klubu i navijačima,a direktiva uspijeha je upućena i od PREDSJEDNIKA SVIH PREDSJEDNIKA .Thranduil je napisao/la:Ponuda koja se ne odbijapinoglavi je napisao/la:Treba se dogovoriti s ljudima, njima sutra 0-0 u kupu, ali zato nama 3 boda u prvenstvu kada opet dodju na Tusanj.
Ne ponovila se nikad vise ona Sloboda od dogovora i mutnih radnji .
MI SMO SLOBODA IZVOLITE SE BRANITI !
Ma druze nisam se nasao a ni pomislio da bi ti mogao bilo sta o nekome nesto lose napisati......samo mogu reci da ovdje ima pojedinaca koji bas i ne kontaju bas najbolje.....naravno ovdje ima svako pravo napisati svoje misljenje,sloboda72 je napisao/la:Ne mislim da si se ti "SKVER"," zakačio na Musemića".Ne, sigurno.Zato sam na početku izuzeo tebe.
P.S. Divi ovog...ovaj se bori protiv nekih pljuvaca Husrefa.....
Uspud kad vec pisem......Deda je jedan obicni primitivac koji ne poznaje osnovne norme ponasanja.....pored jednog Mirze Hadzica, Rize Meskovica....koji su instittucije za njega, ne znam samo kako se prodao Husicu
Skver je napisao/la:Ma druze nisam se nasao a ni pomislio da bi ti mogao bilo sta o nekome nesto lose napisati......samo mogu reci da ovdje ima pojedinaca koji bas i ne kontaju bas najbolje.....naravno ovdje ima svako pravo napisati svoje misljenje,sloboda72 je napisao/la:Ne mislim da si se ti "SKVER"," zakačio na Musemića".Ne, sigurno.Zato sam na početku izuzeo tebe.
P.S. Divi ovog...ovaj se bori protiv nekih pljuvaca Husrefa.....
Uspud kad vec pisem......Deda je jedan obicni primitivac koji ne poznaje osnovne norme ponasanja.....pored jednog Mirze Hadzica, Rize Meskovica....koji su instittucije za njega, ne znam samo kako se prodao Husicu
DA DRUZE BORIM SE PROTIV PLJUVAČA IMAMO USPIJEHE NIKAD JAČU SLOBODU !!
TRENUTNO OVI KOJI RADE U KLUBU SU ZASLUZNI ZA TO MANI SE TE SUPLJE IMA OVAJ IMA ONAJ,IMA I RONALDO I BUFON ,I ANCELOTI PA STA MI IMAMO OD TOG,I STO GOVORIS DA IMA RIZAH IMA HADZIC BOLI ME BA ZA NJIH ???
AZMIR JE POREDO LJUDE IMA USPJEHE I JA TO PODRZAVAM I CIJENIM ZA RAZLIKU OD VAS KOJI TO NE CIJENITE !
Eto nek si nam se nagovorio, ne znamo mi ovdje ko je ko i koliko je neko zasluzan......
NEMA NA ČEMU CARKO MOJ I DRUGI PUTSkver je napisao/la:Eto nek si nam se nagovorio, ne znamo mi ovdje ko je ko i koliko je neko zasluzan......
- Beduin
- Kontakt:
sssloboda - iskljuci ba capslock Tita ti, citam i zamisljam kako galamis po forumu 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:sssloboda - iskljuci ba capslock Tita ti, citam i zamisljam kako galamis po forumu
NE GALAMIM BRACA MAJKE MI ,OK UVIJEK ĆE BITI RAZILAZENJA U MISLJENIMA ALI JA VAS IPAK SVE VOLIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.