harry_90 je napisao/la:Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..
Ipak ces moci doci na Tusanj,ako to zelis,jer se taj derbi igra u nedelju..ali razocarao si me malo..ja kao sto sam rekao odem na domacu tekmu,makar to mogu ispunit,ako ne gotivim gostovanja !
harry dragi, ne poznaješ me, a stvarno mi se ne da pisat' kakav sam privatno, al' et', samo ću reći da sam kao i ovdje na forumu, moj je život zajebancija, nisam, niti ću ikada biti ozbiljan, jer se takav sebi ne sviđam! znaš kada za nekog kažu da je budala, e to sam ja (dakle budala, pozitivac, zajebant, a ne retardiran

)
na gostovanja ne idem jer ne želim da idem, ko želi, neka ide! onaj ko je obišao čitavu Bosni i Hercegovinu uzduž i poprijeko, nije veći navijač od onoga što ne ide na gostoavanja, jer svako od nas zna koliko voli Slobodu! niko od mene nije veći navijač Slobode, kao što ni ja nisam veći navijač Slobode od bilo koga!
svako ko ovdje komentariše i piše, svakim danom ili za vrijeme tekme, radi to jer voli Slobodu, niko to ne radi iz zabave

psovke koje se dešavaju, plod su nervoze, emocije i u tome nema ništa loše! lično, uvijek tako pratim tekme, bilo da igra Sloboda, repka ili Lazio, jednostavno, to sam ja!
a to što si napisao za Lazio, daj molim te, to je samo zajebancija, a šta ću kad se ovdje pojedini vole upecat', ne mogu odbit' takvu ponudu

pojedini previše ozbiljno shvataju forum, internet .. Chinaglia ide na Tušanj otkad zna za sebe, toliko o tome, al' ajde, koga boli qrac za to!
baš bih volio jedan mali kviz tekmi iz prošlosti, prethodnih 15-ak godina, pa da vidimo koliko ko zna
PS obje tekme se igraju u nedjelju