Sve odlazeca administracija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imaš svoje razloge zašto si ga ugasio, ja lično mislim da si to uradio zarad neke osvete ili kazne al nije ni bitno, portal i forum su privatno vlasništvo, vaša pravila.admin je napisao/la: ↑10 mar 2025, 18:05A nije onda nikakva šteta sto sam ugasio podforum Čelika. Vas fudbal i ne zanima niti imate ikakve ambicije dok je Vice. A on je još bar četiri godine tu. Ne treba se oko toga ni truditi nit šta raditi kad je skroz bezperspektivno. A eto Želji i Sarajevu nije bezperspektivno i oni mogu a vi ne možete. Sigurno je bolje vama koji gledate Federalku nego njima koji se mogu bar nadati da će gledati i Evropu.
Od drugih teza koje pokušavaš provuci… Licno ne mislim da ljudi koji poste imaju vise moralnih vrijednosti od onih koji ne poste. Covjek je covjek, ima svakakvih u svakom toru.
Ne vidim ni neku visoku moralnost u tome sto ti post pada toliko teško da moraš cijeli svijet tome prilagoditi. Nekako bi mi bilo mnogo vise neke kvalitete i karaktera u tome da izvrsavas sve obaveze kao i uvijek, a pri tome postis. Da ti je na prvom mjestu posvećenost postu i onom sto ide uz to, a ne kont kako ćeš izgurati oko hrane do te mjere da svaki minut pratiš. Ako ces sve živo skratiti i eto izdržati do 17:40 da ne jedeš, onda si karakterom i žrtvom na istom nivou ko i ja, samo sto ja to svaki dan cijele godine a ti mjesec dana.
A to da nam je svejedno sto šaljemo poruku da škola nije bitna… tu se ne slažemo i niti ja tebe mogu ubijediti niti ti mene možeš.
Politicar najveceg vojnog saveza na svijetu nece dati izjavu na nivou rame isakaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:37koliko slicnih ptanja za Ruttea i na FPN na sta odgovara svima isto, da lideri u ovoj drzavi moraju sami rijesavati probleme, svi se izgleda nadaju da kaze nesto kao "odmah saljemo 10 000 vojnika u slucaju bilo kakvog problema"
bilo je i direktno pitanje "kako bi NATO reagovao u slucaju nekog konflikta, rata", na sto je takodjer vjesto izbjegao odgovor i rekao da to mi u BiH moramo sprijeciti da do toga ne dodje, da dolazi do faze da moraju stranci reagovati, OHR, itd.
Gasi Marco četnitet.“Što se tiče mogućih narednih akcija, mi razmatramo razne opcije, ali ono što je apsolutno jasno – bez obzira na moguće razlike koje postoje ovdje među nama, interno – jest da ova situacija (u BiH) ne smije voditi raspadu zemlje, niti smije voditi novom sukobu”, rekao je Rubio
ma diplomata k'o diplomata, na vecinu pitanja je odgovorio bez zapravo odgovora na pitanjeTefalTava je napisao/la: ↑10 mar 2025, 20:25Politicar najveceg vojnog saveza na svijetu nece dati izjavu na nivou rame isakaakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:37koliko slicnih ptanja za Ruttea i na FPN na sta odgovara svima isto, da lideri u ovoj drzavi moraju sami rijesavati probleme, svi se izgleda nadaju da kaze nesto kao "odmah saljemo 10 000 vojnika u slucaju bilo kakvog problema"
bilo je i direktno pitanje "kako bi NATO reagovao u slucaju nekog konflikta, rata", na sto je takodjer vjesto izbjegao odgovor i rekao da to mi u BiH moramo sprijeciti da do toga ne dodje, da dolazi do faze da moraju stranci reagovati, OHR, itd.![]()
, niti ces ga cuti da tako nesto kaze sasvim otvorene i jake izjave na političkom nivou
Gdje ces vece pomoci od te od guranja drzavnih institucija u prvi plan, jel nam bitno da imamo jake i stamene drzavne institucije il da kmecimk strancima na svaki prvi mig problema, meni je vaznije da država BiH pokaže svoju jačinu i da postoji
NaMAGArčiše gaGrassley govorio u Senatu o BiH: Radim s Trumpovom administracijom kako bi se Dodik zaustavio
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 20:48NaMAGArčiše gaGrassley govorio u Senatu o BiH: Radim s Trumpovom administracijom kako bi se Dodik zaustavio![]()
Izvini što smo sumnjali u tebe.alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:03Pa anti-Muslimani, rasisiti, white supermacists, seljaci, ratoborni itd. Samo vi i dalje vjerujte medijamaMarcoBorriello je napisao/la: ↑10 mar 2025, 18:56Ovi alemovi izgazaše Dodaru.![]()
Samo da ne bude sutra 'Kad smo mi to rekli?'
Ovo je za pohvaliti. Ovaj iz Iowe, ja sam zivio tamo. Moji su jos uvjek u des moinesu, ima nas tamo oko 15k i jos u waterloo mozda 5k.
Znaci da gledaju tacno situaciju i da nece dozvoliti da ko dodje mjesto Dodika na vlast da ce imati istu politiku. Znas kako recimo smjene vlast negdje na bliskom istoku a ono dodje neko gori. Kaze da ti se to nece desiti u Bosni. U sustini niko ko bi mogao dovesti u pitanje sigurnost u BiH tj. rat/seperatisticku retoriku.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:00evo i Emela se bas muski trudila da dobije neki konkrentniji odgovor od Ruttea za portal ali dzaba, na kraju su morali za naslov izvuci iz konteksta "da ne zeli pricati sa Dodikom"
sta mu tacno znaci kad kaze "necemo dozvoliti sigurnosni vakuum u BiH"