Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

L-Train
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la L-Train » 10 mar 2025, 19:04

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 mar 2025, 18:54

Neka je neko napokon i ove Čovićeve spomenuo.
slika

Sve odlazeca administracija :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 mar 2025, 19:16

Kako pucaju čirevi kod ovih zelenih botova. :urnebes:

Pomest će ih izdajnici 2026. ako se riješe Dodika, a sve su prilike da će se to desiti. :salut:

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 10 mar 2025, 19:27

Odgovori i njemu Dodo, nemoj bit ckapi. :kafa:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 mar 2025, 19:37

koliko slicnih ptanja za Ruttea i na FPN na sta odgovara svima isto, da lideri u ovoj drzavi moraju sami rijesavati probleme, svi se izgleda nadaju da kaze nesto kao "odmah saljemo 10 000 vojnika u slucaju bilo kakvog problema"

bilo je i direktno pitanje "kako bi NATO reagovao u slucaju nekog konflikta, rata", na sto je takodjer vjesto izbjegao odgovor i rekao da to mi u BiH moramo sprijeciti da do toga ne dodje, da dolazi do faze da moraju stranci reagovati, OHR, itd.
Don't believe the hype.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 mar 2025, 19:52

admin je napisao/la:
10 mar 2025, 18:05
A nije onda nikakva šteta sto sam ugasio podforum Čelika. Vas fudbal i ne zanima niti imate ikakve ambicije dok je Vice. A on je još bar četiri godine tu. Ne treba se oko toga ni truditi nit šta raditi kad je skroz bezperspektivno. A eto Želji i Sarajevu nije bezperspektivno i oni mogu a vi ne možete. Sigurno je bolje vama koji gledate Federalku nego njima koji se mogu bar nadati da će gledati i Evropu.

Od drugih teza koje pokušavaš provuci… Licno ne mislim da ljudi koji poste imaju vise moralnih vrijednosti od onih koji ne poste. Covjek je covjek, ima svakakvih u svakom toru.

Ne vidim ni neku visoku moralnost u tome sto ti post pada toliko teško da moraš cijeli svijet tome prilagoditi. Nekako bi mi bilo mnogo vise neke kvalitete i karaktera u tome da izvrsavas sve obaveze kao i uvijek, a pri tome postis. Da ti je na prvom mjestu posvećenost postu i onom sto ide uz to, a ne kont kako ćeš izgurati oko hrane do te mjere da svaki minut pratiš. Ako ces sve živo skratiti i eto izdržati do 17:40 da ne jedeš, onda si karakterom i žrtvom na istom nivou ko i ja, samo sto ja to svaki dan cijele godine a ti mjesec dana.

A to da nam je svejedno sto šaljemo poruku da škola nije bitna… tu se ne slažemo i niti ja tebe mogu ubijediti niti ti mene možeš.
Imaš svoje razloge zašto si ga ugasio, ja lično mislim da si to uradio zarad neke osvete ili kazne al nije ni bitno, portal i forum su privatno vlasništvo, vaša pravila.

Željo i Sarajevo su imali vremena kad su njihovi ljudi sjedili u savezu, oni su naviknuti na te igre, Čelik je po pravilu preživljavao u ovoj maloj bari punoj krokodila dok je i sam bio talac lokalne politike, nismo mi klub od nacionalnog interesa nikad bili.

Nigdje ja nisam spomenuo da je neko moralniji ako posti nego da znanje ne vrijedi puno društvu bez morala.

Škola je bitna da se opismeniš i usmjeriš u daljnjem razvoju ali znanje se stiče za života, ovisno o okolnostima i potrebama, u skladu sa profesijom.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 10 mar 2025, 20:25

akisarajevo92 je napisao/la:
10 mar 2025, 19:37
koliko slicnih ptanja za Ruttea i na FPN na sta odgovara svima isto, da lideri u ovoj drzavi moraju sami rijesavati probleme, svi se izgleda nadaju da kaze nesto kao "odmah saljemo 10 000 vojnika u slucaju bilo kakvog problema"

bilo je i direktno pitanje "kako bi NATO reagovao u slucaju nekog konflikta, rata", na sto je takodjer vjesto izbjegao odgovor i rekao da to mi u BiH moramo sprijeciti da do toga ne dodje, da dolazi do faze da moraju stranci reagovati, OHR, itd.
Politicar najveceg vojnog saveza na svijetu nece dati izjavu na nivou rame isaka :rol: :rol: , niti ces ga cuti da tako nesto kaze sasvim otvorene i jake izjave na političkom nivou

Gdje ces vece pomoci od te od guranja drzavnih institucija u prvi plan, jel nam bitno da imamo jake i stamene drzavne institucije il da kmecimk strancima na svaki prvi mig problema, meni je vaznije da država BiH pokaže svoju jačinu i da postoji

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 mar 2025, 20:38

“Što se tiče mogućih narednih akcija, mi razmatramo razne opcije, ali ono što je apsolutno jasno – bez obzira na moguće razlike koje postoje ovdje među nama, interno – jest da ova situacija (u BiH) ne smije voditi raspadu zemlje, niti smije voditi novom sukobu”, rekao je Rubio
Gasi Marco četnitet. :think:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 mar 2025, 20:39

TefalTava je napisao/la:
10 mar 2025, 20:25
10 mar 2025, 19:37

Politicar najveceg vojnog saveza na svijetu nece dati izjavu na nivou rame isaka :rol: :rol: , niti ces ga cuti da tako nesto kaze sasvim otvorene i jake izjave na političkom nivou

Gdje ces vece pomoci od te od guranja drzavnih institucija u prvi plan, jel nam bitno da imamo jake i stamene drzavne institucije il da kmecimk strancima na svaki prvi mig problema, meni je vaznije da država BiH pokaže svoju jačinu i da postoji
ma diplomata k'o diplomata, na vecinu pitanja je odgovorio bez zapravo odgovora na pitanje

ali malo sega zvuci kad kaze 30 godina od Daytona jos ste u situaciji da vam treba visoki predstavnik, sami ste krivi za to, kao kad majka ruzi dijete koje odraste i nije u stanju da se osamostali i nadje posao

ova posjeta je najavljena dsaleko ranije prije svega ovoga, nije bas da je dosao zbog novonastale situacije
Don't believe the hype.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 mar 2025, 20:48

Grassley govorio u Senatu o BiH: Radim s Trumpovom administracijom kako bi se Dodik zaustavio
NaMAGArčiše ga :yawn:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 10 mar 2025, 20:49

10 mar 2025, 20:48
Grassley govorio u Senatu o BiH: Radim s Trumpovom administracijom kako bi se Dodik zaustavio
NaMAGArčiše ga :yawn:
slika
:urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

MarcoBorriello
Kontakt:

Post Postao/la MarcoBorriello » 10 mar 2025, 20:51

alemsa je napisao/la:
10 mar 2025, 19:03
MarcoBorriello je napisao/la:
10 mar 2025, 18:56
Ovi alemovi izgazaše Dodaru. :tokralju:

Samo da ne bude sutra 'Kad smo mi to rekli?'
Pa anti-Muslimani, rasisiti, white supermacists, seljaci, ratoborni itd. Samo vi i dalje vjerujte medijama
Izvini što smo sumnjali u tebe.

Ovi tvoji, za razliku od Bidenovih , su radikalni po svim pitanjima. Znači, tamo gdje oni imaju stav o nečemu, tako će biti.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 mar 2025, 20:52

Eno kacket na OlXu se prodaje. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 mar 2025, 20:54

10 mar 2025, 18:54

Neka je neko napokon i ove Čovićeve spomenuo.
Ovo je za pohvaliti. Ovaj iz Iowe, ja sam zivio tamo. Moji su jos uvjek u des moinesu, ima nas tamo oko 15k i jos u waterloo mozda 5k.
I ona Ann iz St.Louisa je dosta bosanaca upoznala. Nasi ljudi su se fino pokazali.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 mar 2025, 20:58

Meni rodbina iz Amerike, koja je btw istih shvatanja ko @alem kaže da Senada Adžem radi fantastičan posao za nas.

Isto tako, neki moji poznanici iz Njemačke, a koji su rodbina sa Adisom Ahmetovićem, kažu da je on jedan od glavnih zagovarača da je Njemačka ovoliko gurala rezoluciju o Srebrenici.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 mar 2025, 21:00

evo i Emela se bas muski trudila da dobije neki konkrentniji odgovor od Ruttea za portal ali dzaba, na kraju su morali za naslov izvuci iz konteksta "da ne zeli pricati sa Dodikom"

sta mu tacno znaci kad kaze "necemo dozvoliti sigurnosni vakuum u BiH"
Don't believe the hype.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2025, 21:03

Iznenađen sam sa ovako jakom podrškom Trumpove administracije kao i drugih sila Njemačke,V.Britanije i Francuske. :salut:
Dodiku se očigledno nije isplatilo lobiranje u Americi i bacanje miliona niz vodu kao i nošenje kačketa u znak podrške Trumpu kakav blavor. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 10 mar 2025, 21:05

Treba Alema predlozit za neku funkciju u SAD-u
Glavni Dopisnik Klixa Ili Naroda i Pravde 😁
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 mar 2025, 21:08

10 mar 2025, 21:00
evo i Emela se bas muski trudila da dobije neki konkrentniji odgovor od Ruttea za portal ali dzaba, na kraju su morali za naslov izvuci iz konteksta "da ne zeli pricati sa Dodikom"

sta mu tacno znaci kad kaze "necemo dozvoliti sigurnosni vakuum u BiH"
Znaci da gledaju tacno situaciju i da nece dozvoliti da ko dodje mjesto Dodika na vlast da ce imati istu politiku. Znas kako recimo smjene vlast negdje na bliskom istoku a ono dodje neko gori. Kaze da ti se to nece desiti u Bosni. U sustini niko ko bi mogao dovesti u pitanje sigurnost u BiH tj. rat/seperatisticku retoriku.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 mar 2025, 21:25, ukupno mijenjano 3 puta.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 mar 2025, 21:12

Alem > Zbigniew Brzezinski + Henry Kissinger :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 mar 2025, 21:13

Krme je gotovo samo mu nisu javili.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, huupmil, Jabroni, StevieG8 i 8 gostiju.