nick je napisao/la:
crnci su fizicki inferiorniji, visca do kukova onom beku jednostavno nije mogo uzet zalet da ga pretrci, samo jedan crnac je katastrofa ona 15 sto mu smeta lopta (stoper)
adilovic otvorio zebu dao mu prostor i ovaj ga iskoristio
Kako su inferiorniji, ako Visca nije mogao uzeti zalet da ga pretrci kako pises? Valjda superiorniji?
Ili ja fulam nesto.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pa istina, nadji moj post prije tekme, rekao sam da ih ne trebate previse respektovati i da hrabro treba igrati...Istina je negdje u sredini, da ste jos hrabrije igrali protiv njih, onakvih, sigurno bi i slavili ubjedljiviju pobjedu sinoc...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
zeljo odlicno odigro,svaka cast
samo nema opustanja,ima jos uzvrat,nisu oni taki baa levati
sretno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
svaka cast na pobjedi!
@bumerang gledo sam sinoc utakmicu i mogu reci da je zeljo za klasu bolji od serifa i neznam otkud toliki pesimizam, kad su moldavci bili bolji od nas u bilo kojem sportu
sarajlija89 je napisao/la:Malo je kvalitetniji Sheriff i po mom misljenju, vidjeli ste u par navrata da znaju jednostavnom kombinatorikom doci do gola. Druga je stvar sto su odigrali ispod svojih mogucnosti i sto su dosta letargicno izgledali, precijenili su sami sebe jednostavno, ko oni neki evropski tim ...
Revans ce pokazati...imate aktivan rezultat i jedan gol vas vodi dalje vjerovatno
pazi da su odigrali ispod mogucnosti,to je nas problem previse dizemo protivnike u nebesa a sebe potcjenjujemo
Sarajlija je inače gledo svaku njihovu prošlosezonsku utakmicu i on zna u bobu koje su njihove mogućnosti i kvalitete, zato on s pravom može reći da su odigrali ispod svog nivoa...
dok procitah sve ovo od kad nisam bio kuci sinoc,poslije tekme mi se nije ni ulazilo.Sve u svemu historijska noc!!!nema slabe karike nikako neko je igrao malo bolje,nego malo losije ali svi igraci su zasluzni za pobjedu sinoc!!sto se tice prolaza jos uvijek nisam 100% siguran ali imamo velike sanse da prodjemo ako bude pristup igri kao sinoc!!
Iker C je napisao/la:Šerif je dosta jači od nas, jednostavno fizički su dominantniji.Sinoć smo uz pomoć super raspoloženog Zebu te nas navijača pobijedili. U Moldaviju ne smijemo ići da se branimo.
šta li si ti gledo, oni crnci ne znaju voditi loptu u odbrani, o veznom redu da ne pričam, oni opet ne znaju primiti loptu, onaj im se kapiten 17-ka izgubi ne zna na koju stranu treba napadati, smiješno majke mi ja konto sad ćemo dobiti po ušima, a oni levati žešći, samo da se naši nisu prepali ( svi osim Bogičevića ) trpali bi mi njih s pjesmom...
a i ovi se naši prepali koda igraju protiv Uniteda ili Hapoela, što se mene tiče prolazimo mi ovo hladno....
crnci su fizicki inferiorniji, visca do kukova onom beku jednostavno nije mogo uzet zalet da ga pretrci, samo jedan crnac je katastrofa ona 15 sto mu smeta lopta (stoper)
adilovic otvorio zebu dao mu prostor i ovaj ga iskoristio
Ona 15 je fakat taraba žešća.Ako bude igrao i tamo mislim da je to naša šansa.A loš je i igrač s brojem 14
A ako prođemo volio bih ovu olimpiju ili pobjednika meča alesund-ferencvaroš
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
nekad se sa par dodavanja moze vidjeti sta i kako...
Cim sam vidio Sarajevo sinoc, odmah sam znao da smo bolja ekipa...a i Sheriff je malo bolja ekipa od Zelje. Slozicete se da nisu pokazivali neku preveliku Zelju da idu prema naprijed i kada su gubili, otuda moja konstatacija. Jednostavno, misle da mogu i u revansu nadoknadit...sinoc, ako nista, nisu pokazali preveliku zelju.Mogli ste ih i ubjedljivije dobiti zbog toga...ali i ovo je odlicno.
Sve ce se vidjeti u revansu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pa istina, nadji moj post prije tekme, rekao sam da ih ne trebate previse respektovati i da hrabro treba igrati...Istina je negdje u sredini, da ste jos hrabrije igrali protiv njih, onakvih, sigurno bi i slavili ubjedljiviju pobjedu sinoc...
ma po meni serif nema nikakvu igru, njihove sanse su pretezno bile zbog gresaka nasih igraca u odbrani, i nadam se da su i igraci sad shvatili da oni nisu neka strasna ekipa koliko se pricalo
Snimao sam ainoćnju utakmigu tako da sam sinoć kasno mogao na miru da pogledam i vidim štase sve dešavalo na tekmi.Fizički potpuno ravnopravni cijelu utakmicu.u prvom dijelu nam je u odbrani škripalo po lijevoj strani a u drugom smo imali probleme na desnom boku.Penal čist kao suza.ko uspije neka pogleda ,snimljeno je iz tri ugla.Bešlija je pretrčao za ne povjerovati,bilo ga je i napred i pozadi i još stiže da zabije.Zeba je bar kod mene zaradio kredit jer ga dugo nisam vidjeo ovako borbenog i rastrčanog a o njegovoj lucidnosti bar dosad nije ni bilo dileme.Sinoć smo imali glavu i rep,možda je početak bio malo nesigurniji ali vremenom smo bili sve bolji.Kariću naprosto fali utakmicaMožemo se boriti sa njima ,to je sigurno.trebaće nam malo sreće u revanšu ali sigurno se nećemo obrukati.Navijanje sjajno,nije prestajalo,a trenutak kad se "grbavica" orila je bio za pamćenje.
Ovu utakmicu je Amar morao postaviti taktiku naslijepo.Sada već zna s kim ima posla,pa mislim da će u drugoj utakmici sve izgledati bolje.Ja ne znam gdje su pojedini vidjeli kvalitetniju ekipu od Želje,osim ako je nabijanje lopte sa naprijed kvalitetnija igra.Mene je malo nervirao Savić sa bespotrebnim peljanjem lopte ,svaki put kad je tako izgubio loptu strah me je hvatao.Rezultat je taman,da se ne opustimo,a da imamo šanse u revanšu.
reks je napisao/la:Snimao sam ainoćnju utakmigu tako da sam sinoć kasno mogao na miru da pogledam i vidim štase sve dešavalo na tekmi.Fizički potpuno ravnopravni cijelu utakmicu.u prvom dijelu nam je u odbrani škripalo po lijevoj strani a u drugom smo imali probleme na desnom boku.Penal čist kao suza.ko uspije neka pogleda ,snimljeno je iz tri ugla.Bešlija je pretrčao za ne povjerovati,bilo ga je i napred i pozadi i još stiže da zabije.Zeba je bar kod mene zaradio kredit jer ga dugo nisam vidjeo ovako borbenog i rastrčanog a o njegovoj lucidnosti bar dosad nije ni bilo dileme.Sinoć smo imali glavu i rep,možda je početak bio malo nesigurniji ali vremenom smo bili sve bolji.Kariću naprosto fali utakmicaMožemo se boriti sa njima ,to je sigurno.trebaće nam malo sreće u revanšu ali sigurno se nećemo obrukati.Navijanje sjajno,nije prestajalo,a trenutak kad se "grbavica" orila je bio za pamćenje.
Cim sam vidio Sarajevo sinoc, odmah sam znao da smo bolja ekipa...a i Sheriff je malo bolja ekipa od Zelje. Slozicete se da nisu pokazivali neku preveliku Zelju da idu prema naprijed i kada su gubili, otuda moja konstatacija. Jednostavno, misle da mogu i u revansu nadoknadit...sinoc, ako nista, nisu pokazali preveliku zelju.Mogli ste ih i ubjedljivije dobiti zbog toga...ali i ovo je odlicno.
nije da nisu pokazali zelju da idu prema naprijed nego nisu mogli
al vidio si isto tako da kad krenu u pojedinim situacijama nemaju ideje, pa se kližu, odbije im se lopta u primanju, pa si vidio da su Zeba i Bogičević najbolji pojedinci na terenu, da nemaju takve igrače ni na slici, znači bolje su odigrali neki premierligaši protiv nas u gostima nego ovaj izvikani Šerif
reks je napisao/la:Snimao sam ainoćnju utakmigu tako da sam sinoć kasno mogao na miru da pogledam i vidim štase sve dešavalo na tekmi.Fizički potpuno ravnopravni cijelu utakmicu.u prvom dijelu nam je u odbrani škripalo po lijevoj strani a u drugom smo imali probleme na desnom boku.Penal čist kao suza.ko uspije neka pogleda ,snimljeno je iz tri ugla.Bešlija je pretrčao za ne povjerovati,bilo ga je i napred i pozadi i još stiže da zabije.Zeba je bar kod mene zaradio kredit jer ga dugo nisam vidjeo ovako borbenog i rastrčanog a o njegovoj lucidnosti bar dosad nije ni bilo dileme.Sinoć smo imali glavu i rep,možda je početak bio malo nesigurniji ali vremenom smo bili sve bolji.Kariću naprosto fali utakmicaMožemo se boriti sa njima ,to je sigurno.trebaće nam malo sreće u revanšu ali sigurno se nećemo obrukati.Navijanje sjajno,nije prestajalo,a trenutak kad se "grbavica" orila je bio za pamćenje.