Normalno da nije Bauk,nedolazi Engleski premierligas nego Prosjecni Izraelski klubKB-TM87 je napisao/la:Čuj nije bauk, jarane igra im Medo, Kolauti, prošle god izbacili Olimpiakos, ta će oni

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Normalno da nije Bauk,nedolazi Engleski premierligas nego Prosjecni Izraelski klubKB-TM87 je napisao/la:Čuj nije bauk, jarane igra im Medo, Kolauti, prošle god izbacili Olimpiakos, ta će oni
ma mi evrope ne možemo vidjeti, sranje je ovaj sistem, i Evropa u kojoj je Izrael...19TM87 je napisao/la:da je zaigrat vise u evropi
po transfermarkt-u koji nam je trenutno, nažalost, jedini izvor za poređenje klubova, tim iz azerbejdzana je skuplji od njih, sa hapoelom i haifom su tu negdje, sama cinjenica da im igra medunjanin dovoljno govori o kvalitetu njihovombarbarez je napisao/la:Jedina utjeha nam je sto Makabi nije ni priblizno dobar kao Hapoel.Makabi je najuspjesniji klub u Izraelu,ali u zadnjih 15 godina samo su 2 puta bili prvaci 2003 i 95,a rijetko kad su i drugi bili,uglavnom najveci domet im je 3 mjesto.Malo sam gledao utakmicu ,3-1 sto su dobili,jesi bili bolji,ali nije to nista sad posebno.Imali su i dosta srece kod 3 gola,koji je bio cist faul na golmanu.Zeljo samo sa hrabrijom igrom,puno hrabrijom,moze proci Sherif i suprotstaviti se Makabiju.Ako se budemo branili,znate kako smo mi prokleta nacija i kako ce to zavrsiti na kraju.
svi mi to znamo ali jedno ne...Kevin je napisao/la:uefa pravi grupe..i svaka grupa ima klubove i svaki klub u svakoj grupi ima broj (1-10)..arbitar je napisao/la:sportsport.ba je bio pao 20 minuta,
prvo smo izvukli ferenc, a onda su ponovili izvlačenjei onda dobijemo maccabi
inače cijeli sistem sa grupama je totalno netransparentan, i napravljen iz njima dobro znanih razloga, zna li iko kako se ove grupe i po kojem sistemu prave jer mislim da to nema nigdje definisano
UEFAfuj
i sad ona dva klipana izvlace one brojeve..pa npr. izvuku 5 i 8..to znaci u svakoj grupi igra 5ti protiv 8mog..
itd..
Ko ce ga znati, ipak **** drze pola svjetske ekonomije u svojim rukama, kako bi drugacije prosli neki evropski klub npr. Fkt, od onoliko hadaljskih klubova mi najtezi dobijemo, ali opet sam misljenja da mi opet imamo sanse manje od 50% protiv Serifa, tako da se ne treba zalijetati, nego moliti Boga da prodjemo ove mangupe..mmmirza je napisao/la:maccabi - borac
macabi tel aviv - zeljo
hapoel tela aviv - vojvodina , lani hapoel - zeljeznicar
da li slucajno ili sta drugo
Pa i ovi su drugi iz Azerbaijdzana haha!muXmania je napisao/la:ma mi evrope ne možemo vidjeti, sranje je ovaj sistem, i Evropa u kojoj je Izrael...19TM87 je napisao/la:da je zaigrat vise u evropi
a kako uefa pravi te grupe, logicnije bi bilo da idu svi na jednu kamaru, ili barem dvije tri regije da se naprave da ne moramo u pm iciKevin je napisao/la:uefa pravi grupe..i svaka grupa ima klubove i svaki klub u svakoj grupi ima broj (1-10)..arbitar je napisao/la:sportsport.ba je bio pao 20 minuta,
prvo smo izvukli ferenc, a onda su ponovili izvlačenjei onda dobijemo maccabi
inače cijeli sistem sa grupama je totalno netransparentan, i napravljen iz njima dobro znanih razloga, zna li iko kako se ove grupe i po kojem sistemu prave jer mislim da to nema nigdje definisano
UEFAfuj
i sad ona dva klipana izvlace one brojeve..pa npr. izvuku 5 i 8..to znaci u svakoj grupi igra 5ti protiv 8mog..
itd..
F.C. Xazar AzerbajdzaniMoggiano je napisao/la:A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
nimalo optimisticnoMoggiano je napisao/la:A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš