FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2011, 14:45

KB-TM87 je napisao/la:Čuj nije bauk, jarane igra im Medo, Kolauti, prošle god izbacili Olimpiakos, ta će oni :twisted:
Normalno da nije Bauk,nedolazi Engleski premierligas nego Prosjecni Izraelski klub ;) Imao sam priliku pogledati dosta njihovih utakmica i za mene nisu nikakav Bauk niti ce kad biti,igraju slican Fudbal kao mi,dosta su prljavi,dosta trce ali nista posebno.....Seriff je bio prosle godine jak pa sta ove godine kanta...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 15 jul 2011, 14:45

maccabi - borac
macabi tel aviv - zeljo
hapoel tela aviv - vojvodina , lani hapoel - zeljeznicar
da li slucajno ili sta drugo

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 jul 2011, 14:45

19TM87 je napisao/la:da je zaigrat vise u evropi :D
ma mi evrope ne možemo vidjeti, sranje je ovaj sistem, i Evropa u kojoj je Izrael...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 15 jul 2011, 14:46

barbarez je napisao/la:Jedina utjeha nam je sto Makabi nije ni priblizno dobar kao Hapoel.Makabi je najuspjesniji klub u Izraelu,ali u zadnjih 15 godina samo su 2 puta bili prvaci 2003 i 95,a rijetko kad su i drugi bili,uglavnom najveci domet im je 3 mjesto.Malo sam gledao utakmicu ,3-1 sto su dobili,jesi bili bolji,ali nije to nista sad posebno.Imali su i dosta srece kod 3 gola,koji je bio cist faul na golmanu.Zeljo samo sa hrabrijom igrom,puno hrabrijom,moze proci Sherif i suprotstaviti se Makabiju.Ako se budemo branili,znate kako smo mi prokleta nacija i kako ce to zavrsiti na kraju.
po transfermarkt-u koji nam je trenutno, nažalost, jedini izvor za poređenje klubova, tim iz azerbejdzana je skuplji od njih, sa hapoelom i haifom su tu negdje, sama cinjenica da im igra medunjanin dovoljno govori o kvalitetu njihovom

jedina dobra stvar je sto prvu igramo kuci pa mozemo barem jos jednom kosevo napuniti (ako prodjemo sheriffa)

jos da dodam, da me najvise strah vremenskih uslova koji dole vladaju, a koji nam nikako ne idu u prilog

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 15 jul 2011, 14:46

Kevin je napisao/la:
arbitar je napisao/la:sportsport.ba je bio pao 20 minuta,
prvo smo izvukli ferenc, a onda su ponovili izvlačenje :roll: i onda dobijemo maccabi
inače cijeli sistem sa grupama je totalno netransparentan, i napravljen iz njima dobro znanih razloga, zna li iko kako se ove grupe i po kojem sistemu prave jer mislim da to nema nigdje definisano

UEFA :roll: fuj
uefa pravi grupe..i svaka grupa ima klubove i svaki klub u svakoj grupi ima broj (1-10)..

i sad ona dva klipana izvlace one brojeve..pa npr. izvuku 5 i 8..to znaci u svakoj grupi igra 5ti protiv 8mog..

itd..
svi mi to znamo ali jedno ne...

na osnovu cega prave grupe???
treba nam jos igraca iz BiH

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jul 2011, 14:47

Ma prvo mi da evo moldavce prodjemo pa cemo onda o jevrejima
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 jul 2011, 14:48

mmmirza je napisao/la:maccabi - borac
macabi tel aviv - zeljo
hapoel tela aviv - vojvodina , lani hapoel - zeljeznicar
da li slucajno ili sta drugo
Ko ce ga znati, ipak **** drze pola svjetske ekonomije u svojim rukama, kako bi drugacije prosli neki evropski klub npr. Fkt, od onoliko hadaljskih klubova mi najtezi dobijemo, ali opet sam misljenja da mi opet imamo sanse manje od 50% protiv Serifa, tako da se ne treba zalijetati, nego moliti Boga da prodjemo ove mangupe..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jul 2011, 14:49

muXmania je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:da je zaigrat vise u evropi :D
ma mi evrope ne možemo vidjeti, sranje je ovaj sistem, i Evropa u kojoj je Izrael...
Pa i ovi su drugi iz Azerbaijdzana haha! :D

Raja polahko.. Da je proci moldavce samo! Toliko sam bijo ponosan na igrace sinoc, iako je bilo nekakvih kiksova u igri izgledali smo kao prava ekipa..Najaca od Amarovog novog mandata, barem to je moje misljenje..A sinoc nisu bili u kombinaciji ni Kvesic ni Selimovic koji ce itekako pomoc!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 15 jul 2011, 14:50

J.ebo vas makabi sta ste se prepali, pa budite uvjereni ako prodjemo Šeru da utakmica sa makabijem nece biti ni slicna onoj sa hapoelom, mi smo dosta jaci a makabi nije kao hapoel
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 14:50

Ako prođete Šerif, nade polažite u zakon brojeva. :mrgreen:
Jednostavno mora nekad stati ovo nabijanje naših klubova u duelima s Izraelcima.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 jul 2011, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 15 jul 2011, 14:51

Kevin je napisao/la:
arbitar je napisao/la:sportsport.ba je bio pao 20 minuta,
prvo smo izvukli ferenc, a onda su ponovili izvlačenje :roll: i onda dobijemo maccabi
inače cijeli sistem sa grupama je totalno netransparentan, i napravljen iz njima dobro znanih razloga, zna li iko kako se ove grupe i po kojem sistemu prave jer mislim da to nema nigdje definisano

UEFA :roll: fuj
uefa pravi grupe..i svaka grupa ima klubove i svaki klub u svakoj grupi ima broj (1-10)..

i sad ona dva klipana izvlace one brojeve..pa npr. izvuku 5 i 8..to znaci u svakoj grupi igra 5ti protiv 8mog..

itd..
a kako uefa pravi te grupe, logicnije bi bilo da idu svi na jednu kamaru, ili barem dvije tri regije da se naprave da ne moramo u pm ici

imam osjecaj da se po nekim kancelarijama skupe ljudi, sekretarice, direktori i tako ti i onda stimaju grupe kako im je volja, potpuno netransparentno

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 15 jul 2011, 14:52

kakav Kolauti, kakav Međumudnjanin, imamo i mi Nyemu!
Nil Satis Nisi Optimum

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 15 jul 2011, 14:54

Prvo treba proci ove a onda kako nam bude. Ono sto sma sinoc vidio je i vise nego dobro. Bili smo jaki, beton. Uz nesto gresaka i greskica ali nismo grijesili vise od njih.
Meni je samo zao sto smo bili nosioci i opet izvucemo teskog protivnika. Maccabi je bio najtezi moguci protivnik.

Jedva cekam revans. Sa puno opravdanog optimizma.
VOLIM TE ZELJO!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 15 jul 2011, 14:54

A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2011, 14:54

Moggiano je napisao/la:A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
F.C. Xazar Azerbajdzani :lol: :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 15 jul 2011, 14:55

ma joj polahko prvo da mi prodjemo seriff mi smo daleko od toga da cemo igrat protiv makabija ;) treba smirit sad sve strasti i gledat prema seriffu po ovoj prici ispade seriff neka ekipa iz san marina :? ja kazem daj Bože da prodjemo ako Bog da seriff i onda da pricamo o makabiju ali tesko je to za ocekivat jos uvijek :roll:

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 15 jul 2011, 14:55

Ne zelim se praviti pametan, ali objektivno Zeljo ima ekipu jacu i 30% u odnosu na duel sa Hapoelom prosle godine, znaci da je Makabi automatski dosta manje favorit u duelu nego li je bio Hapoel.

Druga stvar, Zeljo igra i do 60 % bolje nego lani realno govoreci, a isto tako porazi od Hapoela su bili i splet nepovoljnih okolnosti, pa rezutat i niej mjerilo Hapoela nego bas nekih trecih faktora *postavke igre, presije na igrace, vaznosti utakmice za vecinu igraca .

I trece i najbitnije po meni, sada imate par igraca koji znaju igrati evropske i bitne utakmice ( Zeba,Smajic, Adilovic,Selimovic, Nyema, Beslija, Bogi,) sto itekako donosi prevagu u euro duelima, iskustvo.

Sve u svemu da prodjete serif akoBogda, a onda na Makabi sa nekim sansama 60-40% u njihovu korist ali sa objektivnim sansama za prolaz !

Sretno !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jul 2011, 14:56

Haj sto dobijemo jakog protivnika ,nego sto uvijek dobijemo iz pm iz azije ...ova uefa opasno muti, ali im niko nemoze nista ...hajde da prodemo sherifovce pa onda lagano se spremit i U KOST! BEZ STRAHA I RESPEKTA!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 15 jul 2011, 14:56

Moggiano je napisao/la:A mozda dobijemo ovaj Hazar,imaju gol u gostima,šta znaš
nimalo optimisticno :mrgreen: :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jul 2011, 14:57

Da mi neko rece da cemo kao nosioci igrat protiv Makabija koji je nenosioc oplak'o bi :lol: :lol: :lol:

Al' ko kaze da cemo igrat, mozda budu igrali Sheriff - Azerbejdzan, polahko ljudi, idalje Sheriff ima vece sanse...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: rama21 i 7 gostiju.