Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SemirSema
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SemirSema » 21 avg 2017, 16:12

Yebe miske i ne vadi, posebno kone i ugrožene
Zadnja izmjena: SemirSema, dana/u 21 avg 2017, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 avg 2017, 16:12

Ma Muminović nije postavio živi zid iz razloga da pusti gol već što je ne zna. To je od svega najtužnije. Bolje bi bilo da je uradio da pusti gol nego što ne zna.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 21 avg 2017, 16:16

Zašto se brišu postovi?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 avg 2017, 16:23

miki651 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vrlo moguce da.je namjerno, ovo se nije jos desilo u nogometu ili fudbalu kako god.
Počela željina kuhinja raditi rano. I lani su sve pokupovali pa na kraju depresija na forumu :)
pa sto ste nam vi prodali obje utakmice prosle sezone :mrgreen:

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 21 avg 2017, 16:30

miki651 je napisao/la:Promašaj Kojića se ne pika. Sve je legalno. Čovjeku uredno platili da fula sve živo i ok je. I pdv na isplatu utedno plaćen. Potvrdila porezna redovita inspekcija
Koljica su zajebli. Njega Zeljo prodaje.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 21 avg 2017, 16:33

kontra je napisao/la:
miki651 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Vrlo moguce da.je namjerno, ovo se nije jos desilo u nogometu ili fudbalu kako god.
Počela željina kuhinja raditi rano. I lani su sve pokupovali pa na kraju depresija na forumu :)
pa sto ste nam vi prodali obje utakmice prosle sezone :mrgreen:
Pa zato što smo mogli :mrgreen: Uzeli vam pare i titulu :D Pa ko ne bi to...Jedino potentni zeljkan.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 21 avg 2017, 16:39

KingJamesMVP je napisao/la:Zašto se brišu postovi?
Tema gdje je sve dozvoljeno a brišu nam postove, neko je udario u osije gnijezdo izgleda dok brišu.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 21 avg 2017, 16:45

Vjerojatno forum nadziru uprave sarajevskih premierligasa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 avg 2017, 16:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Postovi u kojima se **** majka ili neko tjera u pizdu materinu ne mogu biti na forumu. Vjerovao sam da je to jasno svima i da nema potrebe za objasnjavanje, no pogrijesio sam ocito ali opet sam objasnio zbog respekta prema svàkom clanu forum zajednice. I da se razumijemo, posto se opet pocinje ta prica rastezati, nismo niciji, ni Zeljini, ni od Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Celika ili Veleza i nikada necemo biti. Da smo skloni greskama, jesmo ali se trudimo da ih ima sto manje.
Niste od ovih navedenih ali jeste OlimpiCovi :kafa:

Ljudi kakvo pusteno Sloboda ima igrace koji prave greske za zatvora.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 17:13

Niko od nas nije ni rekao da je pušteno i namješteno, nego su se dotični koji su sinoć dobili Slobodu instant našli uvrijeđeni zbog takvih natpisa novinara ovog portala (koji po svemu sudeći ima nebuloznih tekstova, kao onaj o Adžemu jučer, al' nebitno sad) i po inerciji njih par odmah udarili po Želji i Misimoviću.

Kako, zbog čega?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 17:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Niko od nas nije ni rekao da je pušteno i namješteno, nego su se dotični koji su sinoć dobili Slobodu instant našli uvrijeđeni zbog takvih natpisa novinara ovog portala (koji po svemu sudeći ima nebuloznih tekstova, kao onaj o Adžemu jučer, al' nebitno sad) i po inerciji njih par odmah udarili po Želji i Misimoviću.

Kako, zbog čega?
Mogli bismo i o tome raspravljati, mislim na ovo nebuloznih. Meni je recimo veci problem sto od 15 novinara koji prate Zelju to isto misli njih 12 i pricaju o tome na svakoj kafi, a iz nekog razloga to nece da napisu. Meni je recimo taj tekst dobra kritika i upucena u pravo vrijeme, kada si na vrhu.
U jednu ruku jeste, al' meni tekst više vuče na povrijeđen i ranjen ego novinara koji udara kontru u vidu članka, sa poprilično sumnjivim konstatacijama u tom tekstu, al' eto to je opet njegov slobodan izbor šta će i na koji način će pisati, a naše je da procijenimo ima li tu 'šlifa' ili ne.

Po mom skromnom mišljenju, najveći problem tu je što niko ne zna prihvatiti kritiku, bila ona dobronamjerna ili ne, to često pomislim kada analiziram neke naše sportiste, pa onda skontam da većina naših ljudi ima isti problem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 21 avg 2017, 17:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Niko od nas nije ni rekao da je pušteno i namješteno, nego su se dotični koji su sinoć dobili Slobodu instant našli uvrijeđeni zbog takvih natpisa novinara ovog portala (koji po svemu sudeći ima nebuloznih tekstova, kao onaj o Adžemu jučer, al' nebitno sad) i po inerciji njih par odmah udarili po Želji i Misimoviću.

Kako, zbog čega?
Mogli bismo i o tome raspravljati, mislim na ovo nebuloznih. Meni je recimo veci problem sto od 15 novinara koji prate Zelju to isto misli njih 12 i pricaju o tome na svakoj kafi, a iz nekog razloga to nece da napisu. Meni je recimo taj tekst dobra kritika i upucena u pravo vrijeme, kada si na vrhu.
Ova kontra pitanja sto su na kraju teksta postavljenja,itekako imaju smisla i na mjestu su,i vecinom su to tacne konstatacije.

Jedini problem je sto se ona ne postavljaju,a zasto je tako ne znam,ti vjerovatno znas bolje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 avg 2017, 17:37

Vi ste sedma sila i ljudi prate sve sto se izbaci, ni ja se necu sloziti s onim tekstom o Adzemu ali jbga imate pravo pisati sta vam je po volji.
Ipak je bilo frisko poslije derbija i pobjede, treba pustiti da se proslavi pa onda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2017, 17:38

aleksandar_veliki je napisao/la: Da je bilo ko drugi napisao tekst mogli bismo i o povrijedjenom egu baviti koju. Ovako tesko, no normalno da imas svoj stav. Licno mislim da su bh. novinari previse blagi i da je to veliki broblem bh. sporta ali i drustva u cjelini. Uvijek ona, nemoj da se zamjeram, sta ce raja reci, vidi sta raja pise po drustvenim mrezama i na osnovu toga se okreni problematici.
Pa čim je napisan ovaj članak to je onda reakcija na prozivanje Adžema sa konferencije, a kad udariš kontru na nešto to onda znači da se apsolutno ne slažeš sa tim i da imaš potrebu da se "braniš", zar ne?

Novinari su svakako preblagi, na svakoj konferenciji se postavljaju ista pitanja, sve to više liči na jedan ustaljeni kliše i djeluje poprilično dosadno i nezanmljivo. Samo eto kad govorimo o tim konferencijama za novinare, da ne idemo dalje od toga.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 avg 2017, 17:55

Ne zelim uputiti uvrede nikome.
Zelim napisati svoje misljenje.
Samo to i nista vise.
Nema potrebe da mi se postovi brisu.
Novinar koji je napisao clanak o slobodnom udarcu, slobodno treba izvrsiti samoubojstvo i svim normalnim ljudima pritom uciniti uslugu.
Ovo jos nikad nije zabiljezeno pa ni na ovom portalu. Fuuuuj.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 21 avg 2017, 18:08

Ovaj clanak je vrijeđanje inteligencije svakog normalnog covjeka. Ne zanima me ciji je clanak, jel ga narucio iko il slicno.
Ja cak ne mislim da je iko narucio nego da je novinar(nek mi oprosti, a i ne mora) bolestan u glavu. Da novinarE bolestan si i trebas potrazit strucnu pomoc.
Hej koji umobolnik moras bit da decku na pocetku karijere zašiješ ovakav clanak i obiljezis ga...kao ne pisem da je namjesteno, al niko normalan nece ovako zivi zid postavit. A kad te neko ovako bezobrazno i nisko podbada, normalna reakcija je da probas kulturno odgovorit i objasnit..al naravno da neces uspit protiv istreniranih bolesnika

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 avg 2017, 18:17

sramota od članka...Pa sto to nije napisao kad je Zeba zabio Zrinjskom sa centra ,zar mu to nije bilo sumnjivo????Sramotno pisanje kvazi novinara nekog!!
DRŽAVA TUZLA!!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 21 avg 2017, 18:19

Kojić fula zicer protiv želje u 90 minuti a isti novinar će ga još pohvaliti. Veći je bolesnik onaj ko mu da 20 maraka za članak koji je danas objavljen. željina filozofija.

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 21 avg 2017, 18:25

Novinar koji je ono napisao je gIup. Ovo nije uvreda nego opisivanje činjenicnog stanja mentalnog sklopa neke osobe.
Ako zaista postoji novinar pod onim prezimenom ako se ne krije netko drugi.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 21 avg 2017, 18:30

Može pisati ko šta hoće i na forumu i po portalima ali ovaj gol je smiješan i izaziva sumnje itekako.
Jedna strana opravdava druga kudi jer nekome nije po volji.
Ali da je sumnjivo itekako jest ne samo postavljanje zida nego i reakcija ordagic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []