Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 sep 2012, 23:38

nerminh74 je napisao/la: ako si gledao vidio bi da mu se rumun namjerno postavio u noge, ne racunajuci da inercija covjeka od 220 cm je daleko veca od nekog beka i to meni nije bilo ni sekunde smjesno
a sve ove sto vrjedjaju ili sam predlozio za ban ili na argumentovan nacin ismijao, samo se sjeti price gdje to masic gleda kada je himne i onoga poslje gruzije
sve ja to razumijem, tebi nije bilo smijesno, al od kad se dijele banovi ako sam se nekome nasmijao ? da je bilo nesto ozbiljnije, naravno da se nebi smijao....i da su Bogdo samo vrijedjali nase kosarkase, kad bi malo zas'o u fudbalski pdf, onda bi vidio da ima materijala za banove i pored mene...

@barbarez grijesis...vec sam govorio sto sam ovako napisao, necu ponavljati...

necu ponavljati, nego cu kopirati @legendin post sa druge teme, a post koji je identican mom razmisljanju i razlogu zbog cega sam to napisao:
I ja nisam protiv odbojke nego protiv toga što na FTV-u repriziraju LZN, a mogli su prenositi jednu utakmicu, jok bolje dvije kombinovano i na kraju ni jednu ne vidjeti, a snimak pustiti je naučna fantastika :x
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 08 sep 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 sep 2012, 23:44

Papastathopoulos je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: ako si gledao vidio bi da mu se rumun namjerno postavio u noge, ne racunajuci da inercija covjeka od 220 cm je daleko veca od nekog beka i to meni nije bilo ni sekunde smjesno
a sve ove sto vrjedjaju ili sam predlozio za ban ili na argumentovan nacin ismijao, samo se sjeti price gdje to masic gleda kada je himne i onoga poslje gruzije
sve ja to razumijem, tebi nije bilo smijesno, al od kad se dijele banovi ako sam se nekome nasmijao ? da je bilo nesto ozbiljnije, naravno da se nebi smijao....i da su Bogdo samo vrijedjali nase kosarkase, kad bi malo zas'o u fudbalski pdf, onda bi vidio da ima materijala za banove i pored mene...

Ne bitno majkemi ali nije uredu,evo i ovaj batko isto tako.Hajd neko te iznerviro,ili volis kosarku,ali onako nesto napisati je u krajnju ruku neukusno i supacki kakav god razlog bio.Cuj onog miki maus odbojka.Pa njemu je svaka za stoca u glavu prije dorucka rucka i vecere,preventivno da ne bude glup.Nemojte zajebavat,ljudi te ucine ponosnim,kako se bore ,koga pobijede ,brilijantno urade nesto sto niko od nasih sportista nikad nece uraditi.
Kad ih gledam pozelim da sam kao i oni ..
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 08 sep 2012, 23:46

kengur je napisao/la:Estonija uzela Srbiju i u zadnjem kolu Izrael i Srbija odlucuju da li Srbija ispada, jer je Izrael definitivno drugi.
nije definitivno, samo u slucaju poraza manjeg od 18 razlike u srbiji,...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2012, 23:48

Livnjak je napisao/la:
@ livnjak, reče onaj komentator na BHT - u večeras, da je Srbiji potrebna pobjeda protiv Izraela u narednom kolu od 13 koševa razlike pa dalje, to je minimalno, da bi se mogli plasirati na EP.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 sep 2012, 23:52

zizu1991 je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:
@ livnjak, reče onaj komentator na BHT - u večeras, da je Srbiji potrebna pobjeda protiv Izraela u narednom kolu od 13 koševa razlike pa dalje, to je minimalno, da bi se mogli plasirati na EP.

Srbiji treba kao prvo pobjeda, da bih bili 3 na tabeli.U slucaju da dobiju sa preko 13 drugi su.EHH,sada ne znam je li dovoljno za prolaz sa 4 poraza,nisam nesto gledao tabele.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 sep 2012, 23:57

barbarez je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:

Ne bitno majkemi ali nije uredu,evo i ovaj batko isto tako.Hajd neko te iznerviro,ili volis kosarku,ali onako nesto napisati je u krajnju ruku neukusno i supacki kakav god razlog bio.Cuj onog miki maus odbojka.Pa njemu je svaka za stoca u glavu prije dorucka rucka i vecere,preventivno da ne bude glup.Nemojte zajebavat,ljudi te ucine ponosnim,kako se bore ,koga pobijede ,brilijantno urade nesto sto niko od nasih sportista nikad nece uraditi.
Kad ih gledam pozelim da sam kao i oni ..
Bravo momcino, ali hajde Papastathopoulos je vjerovatno mladji malo, pa ga je ponijelo. Zna i on da je pogrijesio. Zlatni momci iz Londona ispred svih, pa onda Dzeko i Mirza i kompanija, to se zna.

A, onaj sto je napisao "miki maus odbojka", za njega zahtijevam ekspresan ban. Prvo sto su to ljudi, od kojih mu vecina moze biti otac, drugo sto predstavljaju ovu nasu drzavu bolje nego iko, i trece sto je branili i dali dijelove tijela za nju, a bili spremni i zivot da daju. Treba sutra da ih na ramenima nosimo kroz grad i da im budemo zahvali do kraja zivota. Hvala vam za sve sto ste uradili i radite za ovu nasu lijepu zemlju! Pa tek onda hvala fudbalerima i kosarkasima!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 08 sep 2012, 23:59

zizu1991 je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:
19 razlike i drugi su u skupini, kakvi 13 koseva?
lumani je napisao/la:Srbiji treba kao prvo pobjeda, da bih bili 3 na tabeli.U slucaju da dobiju sa preko 13 drugi su.EHH,sada ne znam je li dovoljno za prolaz sa 4 poraza,nisam nesto gledao tabele.
sa +1 idu dalje ako Azerbejdžan izgubi u Njemackoj, kao 4. najbolji treci!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 sep 2012, 00:00

a ako azerbejdzan dobije u njemackoj onda srbija ak dobije sa manje od 19 ne ide na euro?

treba li njemcima?
nema potpisa

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2012, 00:03

Ako svabe dobiju,kojima ne treba. -inace samo preko 13 poena,jer su izgubili u Israelu sa 13.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 09 sep 2012, 00:08

Admir_Sa je napisao/la:a ako azerbejdzan dobije u njemackoj onda srbija ak dobije sa manje od 19 ne ide na euro?

treba li njemcima?
SA OFEICELENE STRANICE kosarkaskog saveza Srbije
Odluka će pasti 11. septembra u Beogradu kad naši najbolji košarkaši u dvorani „Pionir“ dočekuju selekciju Izraela. U slučaju pobede od 19 poena razlike naš tim će osvojiti drugo mesto i osigurati plasman na EP, ukoliko trijumfujemo i sa manjom razlikom imamo velike izglede da budemo jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije iz svih kvalifikacionih grupa koji će se takođe naći na završnom turniru u Sloveniji.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 09 sep 2012, 00:09

Admir_Sa je napisao/la:a ako azerbejdzan dobije u njemackoj onda srbija ak dobije sa manje od 19 ne ide na euro?

treba li njemcima?
onda je Svedska 3. sa 4/4 +37 i utakmica sa Luxemburgom (prva je zavrsila +37 za Svedsku)

Svedska bi morala dobiti 40+ razlike da bi bila bolja od Srbije

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 09 sep 2012, 00:10

Cestitke nasim kosarkasima, odlicne kvalifikacije i zasluzeno prvo mjesto. Moramo biti ponosni na sve njih, a posebno na trojku koja je na svojim ledjima iznijela sve ovo.

Srbiji je dovoljna bila kakva pobjeda za prolaz dalje.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 09 sep 2012, 00:12

lumani je napisao/la:Ako svabe dobiju,kojima ne treba. -inace samo preko 13 poena,jer su izgubili u Israelu sa 13.
ma sta ste navalili sa ti 13 koseva, pa ljudi moji stvorio se krug Srbija-Izrael-Estonija, gledaju se svi njihovi medjusobni rezultati, i Srbiji treba +19!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2012, 00:13

A šta će se raditi sa dvije pobjede protiv šestoplasiranog tima iz grupe :?: :?:
Hoće li se brisati, ne bi me iznenadilo i da se ne briše poznavajući FIBU :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 09 sep 2012, 00:14

Realni rasplet

Srbija 4-4 1.112
BUL 4-4 1.034
AUT 3-5
LAT 5-3
BEL 5-3
TUR 5-3

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 sep 2012, 00:19

Livnjak je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ako svabe dobiju,kojima ne treba. -inace samo preko 13 poena,jer su izgubili u Israelu sa 13.
ma sta ste navalili sa ti 13 koseva, pa ljudi moji stvorio se krug Srbija-Izrael-Estonija, gledaju se svi njihovi medjusobni rezultati, i Srbiji treba +19!
posto azerbejdjan gubi 99.99% u njemackoj a koju vodi pesic, njima je dovoljna pobjeda od 1 razlike
onda ce u zdrebu za EP biti dvije plutajuce mine, a to su srbia i turska jer kao trece plasirane najvjerovatnije idu iz cetvrtog sesira
a aBd se fiba opet bude igrala pravila mozda ih radi statusa stavi na visi nivo i to aBd sa nama tako da ih ni mi nemozemo izvuci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 09 sep 2012, 00:23

u slucaju pobijede Austrije u Hrvatskoj od neki 100:40 Austrija ide sa 4/4 dalje,....

inace porazi Austrije:

-4 (+7 6 min do kraja)
-6 (+1 4 min do kraja)
-7 (+-0 5 min do kraja
-11 (-1 8 min do kraja)

koju su povijesnu priliku samo propustili!!!!
Zadnja izmjena: Livnjak, dana/u 09 sep 2012, 00:28, ukupno mijenjano 2 puta.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 sep 2012, 00:25

nerminh74 je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:
posto azerbejdjan gubi 99.99% u njemackoj a koju vodi pesic, njima je dovoljna pobjeda od 1 razlike
onda ce u zdrebu za EP biti dvije plutajuce mine, a to su srbia i turska jer kao trece plasirane najvjerovatnije idu iz cetvrtog sesira
a aBd se fiba opet bude igrala pravila mozda ih radi statusa stavi na visi nivo i to aBd sa nama tako da ih ni mi nemozemo izvuci

Aha,ok nisam gledao tabele danas uopste.Nermine neka Turske sa nama!

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 09 sep 2012, 00:29

Izvinjavam se zbog spama.

1. Srbiji treba pobeda nad Izraelom bilo kojom razlikom
2. Pobeda Hrvatske nad Austrijom, ili pobeda Austrije manja od 40 razlike. :mrgreen:
3. Pobeda Nemačke nad Azerima.

Ako slučajno Nemačka izgubi od Azera onda je Srbija u velikom problemu, jer će Švedska verovatno pregaziti Luksemburg i biti bolja.

Postoji opcija i da Turci izgube kod kuće od Češke ali to je teško poverovati, jer Česi neće imati motiva a iako budu imali tu su sudije. Ulog je veliki, ko se ne plasira na Eurobasket ne može igrati ni kvale za SP 2014 u Španiji. Znači, Turci moraju dobiti. :lol:
I think I'm a pussy one.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 sep 2012, 00:34

lumani je napisao/la:
Aha,ok nisam gledao tabele danas uopste.Nermine neka Turske sa nama!
sto imaju nekoliko dobrih igraca i ako mislis da smo imali lose sudjenje protiv gruzije da vidis sta bi bilo sa turskom

mada mislim da ako budemo potpuni da smo bolji od njih jer oni nisu uravnotezeni, tj. imaju izvrsnu unutrasnju i poprilicno osrednju vanjsku liniju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.