Ja sam mu pogledao jednu utakmicu i bolje da nisam, izgledao je kao da igra poziciju stopera prvi put u zivotu.Wandelanoite je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:20Losiji i od Arauja i od Mingueze, ko ga je pratio u Cityu zna o kakvoj je tarabi rijec.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Enrique i @leorey se ne slažuJoeBleck je napisao/la: ↑26 dec 2020, 08:22Hahahahaah Top 3 zadnju deceniju , konstanta hahahahhaahahaRajaz je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:24Busquets kao najkonstantniji igrač zadnju deceniju uz Messija i Ronalda, četvrti igrač s najviše nastupa u historiji kluba i jedan od najtrofejnijih igrača svih vremena je zasluženo tu gdje jeste, iza Lea kao najplaćeniji igrač ekipe. Griezmanna i Coutinha ne brojim, oni su iznad radi stvari van terena.
Nije mi dobro kad sam ovo procitao.Frajer je preko stele u profesionalnom fudbalu zadnjih godina.
E cuj konstanta hahahahaha
Konstantno 

Sesta asistencija Brune u unitedu, imajul nasi veznjaci skupa toliko asistencija 

Rajaz će ovu temu poslati na onaj svijet konstantno forsirajući Biskvita.
De čovječe, ostavi nas na miru.
De čovječe, ostavi nas na miru.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ono cega se plasim na sljedecim izborima.

Samo jedan mali primjer iznad ali od skoro 23 hiljada glasova preko 60 % glasa za Laportu.
@igrajlopte 🐦
@Rajaz, naravno da je bio konstantan od 2010 tamo do 2017, sigurno najkonstantiji igrac uz Messija i Ronalda, nema tu nikakve dileme, to pokazuju i igre za Spaniju i sta je sve osvojio. Igrac u najboljoj formi. Cak se i ovdje najmanje pljuvao u tom periodu na forumu.
Ali zadnje 3 je odron zivi i na osnovu starih zasluga ne treba da igra. Davno je njegovo proslo.
Ali zadnje 3 je odron zivi i na osnovu starih zasluga ne treba da igra. Davno je njegovo proslo.
Alfredo Martinez večeras navodi sljedeće: Nakon što je Barcelona ovoga ljeta izgubila borbu za osvajanje La Lige, igrači su odmarali sedam dana prije Lige prvaka. Uprava kluba je bila iznenađena i pitala je Quiquea Setiena detalje o tome. Setien je rekao: "Nisam nikome dao odmor!"
Bagretina je ovo. Rastjerat sve to na ljeto. Da je nekako odvojit 2 ljeta da se ovo rastjera, ne moramo nista osvojit sljedece 2 godine samo da se parazita rijesiti.Tako se ponovno otvorila tema o atmosferi u ekipi i iskrenoj posvećenosti igrača onome za šta primaju itekako veliki novac.
27.10.2020
A ko da rastjera bagru ? Koeman ? de bogati 

Pa ti si uvijek zagovarao kampanju da se uprava i treneri rastjeraju. I eto rastjera se i uprava, a i svaki trener skoro zadnje 2 godine pa opet nista.

27.10.2020
SLUŽBENO: Leo Messi se trenutno oporavlja od povrede desnog skočnog zgloba.
Očekuje se da će Argetinac biti spreman za utakmicu protiv Huesce!
U ovo vjerujem, isto kao sto vjerujem da je Dodik zarazen koronom

Očekuje se da će Argetinac biti spreman za utakmicu protiv Huesce!
U ovo vjerujem, isto kao sto vjerujem da je Dodik zarazen koronom

Hajde kad je ušljo Neymar mogao pišati po klubu može i Messi
Svakako mu je red da odmori.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Joan Laporta prije nekoliko dana: "Imao sam privatan razgovor s Messijem"
Leo Messi u intervjuu koji je večeras objavljen: "Nisam razgovarao ni s jednim kandidatom za predsjednika Barcelone! Nije istina da postoji predsjednički kandidat kojeg preferiram. Postoje ljudi koji kažu da ja kontroliram klub pa zamislite ako bih rekao da želim ovu ili onu osobu kao predsjednika, šta bi se tada dogodilo..."

27.10.2020
U prevodu nemamo za kifle,kakav crni Neymar nemozemo se za plate sastavit.
"Hoću li ostati ako se obeća dolazak Neymara? Haha, da biste osvajali trofeje morate imati najbolje igrače, a za to vam trebaju pare. Plus, plate..."

Ide on definitivno na kraju sezone nema tu sta,i iz ovog intervjua se to moze izvuci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ima li neki tl:dr ovog Messijevog intervjua

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zanimljivo Costa iz Atletica moze ici besplatno ali ne u Barcelonu, ako ode mora platit 23M.
Dok s druge strane im mi pustili prvog strijelca kluba iza Messija i to mu jos isplatili ostatak plate. Kakvi debili, kao sto je Messi naveo jucer, pustit jednog od najboljih igraca u direktne rivale koji se bore za titulu, i to dzaba- jednostavno je LUDO.
Dok s druge strane im mi pustili prvog strijelca kluba iza Messija i to mu jos isplatili ostatak plate. Kakvi debili, kao sto je Messi naveo jucer, pustit jednog od najboljih igraca u direktne rivale koji se bore za titulu, i to dzaba- jednostavno je LUDO.
27.10.2020
Atletico ipak vode ozbiljniji ljudi. Koji nece dozvoliti odlazak svojih igraca u rivalske klubove. Jer to se tako ne radi.leorey je napisao/la: ↑29 dec 2020, 14:12Zanimljivo Costa iz Atletica moze ici besplatno ali ne u Barcelonu, ako ode mora platit 23M.
Nažalost, Barcu su vodili Barto i njegovi kreteni i odveli Barcu skoro pred stečaj. Ne zaboravi da su iste neznalice svojevremeno poklonile Atleticu i Davida Villu, koji je sa njima potom osvojio titulu. Dakle, kreteni ništa nisu naučili iz prošlosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.