De nek neko postavi sliku kakvih dobrih bermuda ?
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Znači došo malo gore ipak, to je unikatno oblačenje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- donCorleone1892
- Kontakt:

eto malo za ljeta
jednobojne su odlicne, karirane bas i ne 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
gojzerica
- Kontakt:
Oj kad vidim ovako zakopčan do guše, a još skontaš ove vrućine, smuči mi se odma.donCorleone1892 je napisao/la:
eto malo za ljeta
- donCorleone1892
- Kontakt:
A ti onda otkopčašgojzerica je napisao/la:Oj kad vidim ovako zakopčan do guše, a još skontaš ove vrućine, smuči mi se odma.donCorleone1892 je napisao/la:
eto malo za ljeta
Ne volim ni ja, ja otkopčam prva 2
Uglavnom su košulje bitne a ne face koje ih nosaju
http://img.photobucket.com/albums/v482/ ... CN6162.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Imal gdje kod nas
Imal gdje kod nas
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
stone island imal gdje a da nije pik ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ebay al je preskupo , mozda nesto polovno mozes nac po nizoj cijeniFCUM je napisao/la:stone island imal gdje a da nije pik ?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Moze par prijedloga za muski parfem ? 
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Burberry Brit Summer, Lacoste Rouge, Ferragamo Acqua Essenziale, Chanel Allure Sport.
...Život za Široki...
Dobio na poklon ovakve danas, meni su prejake

moze li se naruciti kako preko tebe ta majica i ima li velikih brojeva?IlPrincipe je napisao/la:21KM me izaslo, narucio preko jednog momkaLenBias je napisao/la:gdje si kupio? koliko kosta?IlPrincipe je napisao/la:Danas stigla maja![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Tri nove stvari u kolekciji !
Thor Steiner

LeBron X Lifestyle

Camel Active

Thor Steiner

LeBron X Lifestyle
Camel Active
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Koliko i gdjeSiggiSmallz je napisao/la: LeBron X Lifestyle
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako mi se u zadnje vrijeme svidja ovaj stil, nemam pojma kako se zove, neki sminkerski
Uglavnom prejak je, ali da bi se ovako oblacio trebas imati malo deblji novcanik.

Ovo planiram naruciti, nije jeftin, ali ustedjecu nekako za njega
Evo na ovoj stranici imate sve ovo, cijene su visoke, ali zaista ima odlicne odjece.
http://www.theleesshop.com/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo planiram naruciti, nije jeftin, ali ustedjecu nekako za njega
Evo na ovoj stranici imate sve ovo, cijene su visoke, ali zaista ima odlicne odjece.
http://www.theleesshop.com/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
1., 2. i 4.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Nisam ja kupio,sestra mi drzi butik u Njemackoj odnosno dva ima pa tako dolazim do te robe.LBJ MVP je napisao/la:Koliko i gdjeSiggiSmallz je napisao/la: LeBron X Lifestyle
![]()
Ova nova sranja Hipsteri Swegovci i sta ja znam kako se nazivaju, samo sto ja to kombinujem pa ne izgleda ofirno.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo je **** klasicni,fakat im je lobiji prejak i nevjerovatno je kako sire uticajenobarca je napisao/la:Kako mi se u zadnje vrijeme svidja ovaj stil, nemam pojma kako se zove, neki sminkerskiUglavnom prejak je, ali da bi se ovako oblacio trebas imati malo deblji novcanik.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, Giuseppe1, VivaLaStella i 19 gostiju.