De nek neko postavi sliku kakvih dobrih bermuda ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oj kad vidim ovako zakopčan do guše, a još skontaš ove vrućine, smuči mi se odma.donCorleone1892 je napisao/la:
eto malo za ljeta
A ti onda otkopčašgojzerica je napisao/la:Oj kad vidim ovako zakopčan do guše, a još skontaš ove vrućine, smuči mi se odma.donCorleone1892 je napisao/la:
eto malo za ljeta
Ebay al je preskupo , mozda nesto polovno mozes nac po nizoj cijeniFCUM je napisao/la:stone island imal gdje a da nije pik ?
moze li se naruciti kako preko tebe ta majica i ima li velikih brojeva?IlPrincipe je napisao/la:21KM me izaslo, narucio preko jednog momkaLenBias je napisao/la:gdje si kupio? koliko kosta?IlPrincipe je napisao/la:Danas stigla maja![]()
Koliko i gdjeSiggiSmallz je napisao/la: LeBron X Lifestyle
![]()
Nisam ja kupio,sestra mi drzi butik u Njemackoj odnosno dva ima pa tako dolazim do te robe.LBJ MVP je napisao/la:Koliko i gdjeSiggiSmallz je napisao/la: LeBron X Lifestyle
![]()
Ovo je **** klasicni,fakat im je lobiji prejak i nevjerovatno je kako sire uticajenobarca je napisao/la:Kako mi se u zadnje vrijeme svidja ovaj stil, nemam pojma kako se zove, neki sminkerskiUglavnom prejak je, ali da bi se ovako oblacio trebas imati malo deblji novcanik.
Trenutno korisnika/ca: JuricaSpindl i 10 gostiju.