Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Cautinho
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Cautinho » 11 nov 2012, 16:28

Prva utakmica ove sezone gdje sam zadovoljan prikazanom igrom.Silva dominirao sredinom,Yaya je isto dosta toga uradio.Aguero zabio i vratio formu,valjda ce tako i nastavit.Za Edina samo riječi pohvale,koja igračina je to ljudi moji,možemo biti zlatni što ga imamo.Samo da ga se više i koristi,ne bi mi gubili protiv Ajaxa i spašavali bodove.
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 nov 2012, 16:33

Nisam gledao prvo poluvrijeme.Ali ovo sto sam vidio u drugom moram biti zadovoljan sve je drugacije kad je tu Silva.Dzeko i Kun za preokret.Sudija se malo izgubio ali ok je.Zadrzao se prikljucak za Unitedom.Maicon pokazao da ce biti veliko pojacanje.United ima Chichu City Dzeku.Smio sam kucu ulozit da ce dat gol kad je usao.Majstore hvala za sve drzis ovu sezonu u zivotu dok igra nije nesto posebno.Sa ovakvom igram kasnit dva boda i biti neporazen je gotovo pa nemoguce.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 11 nov 2012, 16:34

sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 nov 2012, 16:36

paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Ko zna mozda prije pukne Chicharitu film nije covjek lud sjedit na klupu a da Rooney igra koji penala ne moze pogodit kako treba.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 nov 2012, 16:37

Jedva ste pobjedili po meni. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 nov 2012, 16:39

tevezito je napisao/la:
paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Ko zna mozda prije pukne Chicharitu film nije covjek lud sjedit na klupu a da Rooney igra koji penala ne moze pogodit kako treba.
Nah.Chicha je vise puta rekao da je zadovoljan u Unitedu i da nema namjeru da ide i da su sve ono medijske lazi sto su pisali da hoce da ide.Tako da on ostaje 100%.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 11 nov 2012, 16:42

Narin je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
Nah.Chicha je vise puta rekao da je zadovoljan u Unitedu i da nema namjeru da ide i da su sve ono medijske lazi sto su pisali da hoce da ide.Tako da on ostaje 100%.
Ma znam da nece ici nigdje to je vise bio odgovor ovom vasem paranoji.Mada kako je krenuo prvih dana provocirat sad je se malo smirio.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 nov 2012, 16:42

Prije će Mancini napustiti nego Edin.
Keep walking.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 nov 2012, 17:00

Meni su se danas igrači Cityja činili zagriženijim, nego na nekim prethodnim susretima, pa ono protiv Ajaxa je posebno djelovalo kao da igraju protiv trenera. Danas su ipak više grizli, trudili se , borili i zasluženo su slavili, jer 2 penala je sudija Man. Cityju mogao komotno svirat. Kod prvog je bio svakako neprirodan položaj ruke Galasa.

Na kraju fantastičan gol Džeke, koji još jednom spašava Mancinija. E sad dal je ovo preokret i spas za Mancinija , to stoji da se vidi. Ali u ligi bar nije sve izgubljeno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 11 nov 2012, 17:22

Takticka genijalnost Mancinija je ponovo urodila plodom, ovakvi potezi ce mu donijeti novu titulu prvaka!

Bravo gospodone rotacija, bravo!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 11 nov 2012, 17:24

Dokad ce Džeko spašavati guzove onom žabarskom smradu :?:

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 nov 2012, 17:25

BigBigBang je napisao/la:Takticka genijalnost Mancinija je ponovo urodila plodom, ovakvi potezi ce mu donijeti novu titulu prvaka!

Ja to odavno pricam, a pogotovo @thenaturalone.... Mancini ubjedljivo najbolji trener i takticar, pogotovo u oblasti mjenjanja, to je doktorirao....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 11 nov 2012, 17:43

DevilS je napisao/la:Jedva ste pobjedili po meni. :D
Nemoj zezat :mrgreen:
You'll never walk alone.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 nov 2012, 17:48

Voli liverpool a dok mu se ekipa bori na terenu on na forumu...prava ljubav :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 nov 2012, 08:22

neo je napisao/la:Voli liverpool a dok mu se ekipa bori na terenu on na forumu...prava ljubav :lol:
Jes' vala. Ja tebe nisam vidio na forumu za vrijeme Unitedovih utakmica. :lol:
Što ti bacaš bombe, to je za ne povjerovat. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 nov 2012, 08:33

Nova 3 boda, na silu (opet). :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 nov 2012, 08:36

Hypnose je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Takticka genijalnost Mancinija je ponovo urodila plodom, ovakvi potezi ce mu donijeti novu titulu prvaka!

Ja to odavno pricam, a pogotovo @thenaturalone.... Mancini ubjedljivo najbolji trener i takticar, pogotovo u oblasti mjenjanja, to je doktorirao....
Cekaj, ovo je sigurno neka zaj.ebancija? Cuj, Mancini genijalac!
#divovi

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 nov 2012, 10:37

"On nije sretan", rekao je Mancini. "Ne postoji igrač koji sjedi na klupi i koji je sretan. Imali smo tri važna napadača na terenu protiv Tottenhama. Prošle smo godine osvojili prvenstvo zbog golova naših napadača. Ovo je bila velika pobjeda za nas", rekao je Mancini.
Šta pričaš kretenu? Najbolji strijelac ekipe ti sjedi na klupi majmune neandertalni
naprijed rejal

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 nov 2012, 11:26

moustapha je napisao/la:Cekaj, ovo je sigurno neka zaj.ebancija? Cuj, Mancini genijalac!
Bolje preskoci njega jer cemo opet citati isto. Lik je bolestan. Meni svaki put pozli kad vidim da se opet vratio na forum sa nekim novim nickom jer znam da je ova tema ni na sta nalik kad se on pojavi. Ispise se nekoliko stranica gluposti. Svaki put naleti neko novi ko ne zna o kome se radi. Ovo mu je cetvrti nick kako ja znam a koliko ih jos ima sto ja ne znam???? Boga pitaj.

Meni je City drag klub i volio bi da osovji titulu, sa ili bez Mancinija. Nisam hejter ali naravno da mi nije svejedno kad se neko izivljava na najboljem strijelcu kluba.
Kad je Edin los, kazem los je, kad je dobar, kazem dobar je. Sada je u odlicnoj formi ali opet ga drzi na klupi. Dok mu Edin jednom ne j*be mater, kao sto je Pjanic jucer onoj dzukeli na klupi Rome.
Manciniju je lahko rotirati i taktizirati kad na klupi drzi najboljeg strijelca, igraca od 30+ miliona. Nek debil ode u Wigan pa nek onda taktizira i rotira. Pokazao je svoje u Ligi Prvaka, ne pomoze mu rotacnija ni taktika u Amsterdamu. Pregazili ga ljudi sa 10 puta slabijim i jeftinijim timom.

Mancini, Balo i Tevez, sve u jedan paket i pravac Milan, tamo medju iste kao sto su oni. City bi se preporodio bez njih. Samo se svadjaju, unose nemire, raskol....
Dobro, za Teveza mogu donekle i shvatiti, on je najveci krivac sto se City prosle godine plasirao u Ligu Prvaka. Individualni kvalitet Teveza ih je plasirao a ne Mancini i njegova taktika i onda dodju u Ligu prvaka a on Teveza na klupu. Dovesti klub u Ligu Prvaka i onda na klupu. Neshvatljivo. Nadam se da ce i Edin uskoro napraviti neku glupost.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 nov 2012, 12:23

Samo da jos dodam, gol Dzeke je kao sa PSa. Akcija, gol, trcanje prema publici...
Sve kao sa igrice, kao programirano. Fenomenalno.

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 14 gostiju.