Primamljiv je i top 3 pickinvincible1921 je napisao/la:ma nek izgubimo i od 76ersa pa nek gori hala...ja sam toliko razocran kad skontam da cu opet gledat play off bez ikvakog zara
New York Knicks
Re: New York Knicks
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
ovakava ekipa sa tolikom bazom navijaca u svijetu da se bori za pick...sramota. Iz tvojih usta u bozije usi, ali kako smo krenuli tesko. Morace se desit neka serija tipa 15 tekmi 12 pobjeda ili smo gotovi. Sto je najgore gubimo i kad ne igramo lose sve je protiv Knicksa ove sezone....mozda se ponovoi 8. mjesto pa finaleCarlo je napisao/la:Primamljiv je i top 3 pickinvincible1921 je napisao/la:ma nek izgubimo i od 76ersa pa nek gori hala...ja sam toliko razocran kad skontam da cu opet gledat play off bez ikvakog zaraali ja mislim da ćemo izvući playoff na kraju, treba biti svjestan da je ekipi potrebno da se uhoda u sistem.
=\_1921_/=
Nikad se ne zna
Jose debituje večeras, napokon
Jose debituje večeras, napokon
Ja sam zaboravio kako Bargnani izgleda 
Sutra-prekosutra će se znati koliko je ozbiljna povreda lista. Žao mi ga fakat.Thranduil je napisao/la:Ja sam zaboravio kako Bargnani izgleda
evo dobrog linka: http://nbaliveonline.tv/new-york-knicks-live-streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;
+7 na poluvremenu, a bilo je i +15. Jose je rovit obzirom da mu je ovo prva utakmica, ali uhodat će se za par utakmica 
76ersi definitivno neće nikog pobijediti 
U ponedeljak @Houston pa onda @Dallas i @OKC
Biće svega 
šta je sa bargnanijem,povrijeđen?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: New York Knicks
filip13 je napisao/la:šta je sa bargnanijem,povrijeđen?
Carlo je napisao/la:Opet je povrijedio list, Calderon bi mogao debitovati večeras.NY_KnicksPR @NY_KnicksPR 2h2 hours ago
An MRI on A. Bargnani's right calf revealed a strain. The injury occurred yesterday during practice. He will be out tonight versus @Sixers
sretno 
pa ko metno metnoalemsa je napisao/la:sretno
rekose eo da nece Dwight i Beverley igratiThranduil je napisao/la:pa ko metno metnoalemsa je napisao/la:sretno
znaci bez Dwighta, Beverley i Jonesa (3 startera)
nije to puno bitno kad igraš protiv ovakvih Knicksa kakvi su na početku sezone.alemsa je napisao/la:rekose eo da nece Dwight i Beverley igratiThranduil je napisao/la:pa ko metno metnoalemsa je napisao/la:sretno
znaci bez Dwighta, Beverley i Jonesa (3 startera)
Istina postava kao i protiv Sixersa. Calderon, Shump, Melo, Acy, Dalembert.
Fisher je najavio da će Calderon igrati oko dvadesetak minuta.
Brine me forma Timmyja koji sve manje minuta dobija, a sudeći po utakmici protiv Sixersa manjka mu samopouzdanja. Vjerujem da će se dozvati uskoro.

Bit će večeras nekih sopcast linkova
Fisher je najavio da će Calderon igrati oko dvadesetak minuta.
Brine me forma Timmyja koji sve manje minuta dobija, a sudeći po utakmici protiv Sixersa manjka mu samopouzdanja. Vjerujem da će se dozvati uskoro.

Bit će večeras nekih sopcast linkova
Nije loša prva četvrtina, treba samo smanjiti turnovere, ostalo na nivou. Bilo je propusta u odbrani, ali to je često već. Odlična prva četvrtina Amarea, posebno u odbrani. Tri blokade STATa.
Melo u belaju, leđa ga uhvatiše, otišao je u svlačionici valjda bude spreman za drugo poluvrijeme. -5 na poluvremenu, 7-0 seriju u zadnjoj minuti.
evo updatea:
evo updatea:
Tina Cervasio @TinaCervasio 4 minutes ago
#Knicks say Carmelo Anthony has back spasms. He is questionable to return.
Ja ne znam kad je neko zadnji put sa Easta pobijedio Rocketse u gostima, ali večeras bi Knicksi mogli i bez Mela. Slaba je ovo partija Rocketsa dosad, iako izgleda da donekle i kontroliraju utakmicu.
- invincible1921
- Kontakt:
imamo sansu za pobjedu 
kako je iritantan ovaj spiker u dvorani
kako odvratan glas
kako je iritantan ovaj spiker u dvorani
=\_1921_/=
Izjednačeno! Kraj treće četvrtine. Mora se pohvaliti odbrana, a i Shane Larkin 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.