FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Lewa nije mogao igrati 120 minuta izvađen je iz razloga jer nije bio 100% spreman.
Pošalji mu ovoFullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
-
Bundesliga
- Kontakt:
I treba da se žali, i Vidal se oglasio. Tako i treba, ne dati bandi mira.Fullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
Još nam navijače prebiše tamo, treba koreografiju napraviti na AA za ovu krađu kada se bude igrala sljedeća utakmica LP.
Ne smije ovo proći tek tako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ko je Casemerio?Rajaz je napisao/la:Pošalji mu ovoFullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vidiš da ni sudija nije znao :kavaKawhi je napisao/la:Ko je Casemerio?Rajaz je napisao/la:Pošalji mu ovoFullback je napisao/la:Ribery se zali na Instagramu,u stilu forumasa sa ss.ba.
Časno ispadosmo
Bolje i to nego da smo prosli na nacin na koji je Real prosao.
Casno,posteno i zasluzeno dodao bih.Scholl je napisao/la:Časno ispadosmo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Bundesliga
- Kontakt:

Šta čovjeku uradiše
Slika datira iz 2013, kada je plakao tokom minute sutnje....Bundesliga je napisao/la:
Šta čovjeku uradiše
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nebitno, i sad mu je isto bilo.groka12 je napisao/la:Slika datira iz 2013, kada je plakao tokom minute sutnje....
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nego sad vidim da i na zvaničnoj stranici govore kako je Bayu sudija oštetio.
Definitivno presedan jer nikada ne spominju takve stvari.

Iznenadilo me kada sam ovo vidio na pretragama
Svabo nece lako preci preko ovoga. Ne da on svoj ponos tako lako kao sto to radi Bosnjo.Bundesliga je napisao/la:Nego sad vidim da i na zvaničnoj stranici govore kako je Bayu sudija oštetio.
-
samosarajvo
- Kontakt:
BIlo je sudijskih grešaka, na obije strane, vjerovatno više u korist Reala ali su one u korist Bayerna mislim bile u tezim momentima za Real.
Prvi meč je penal nezasluzen bio, ni blizu cak, samo sreca spasi Real pa covjek fuli, inace bi tu gotovo bilo.Neuer branio nemoguce, ovo je jedan od losijih dvomeca Reala sto se tiče iskorištenosti prilika.
Drugi meč prvo poluvrijeme Real 50% bolji.Bayern jednu šansu kad je Marcelo izvadio, Real 3-4 dobre situacije baš, strašnih kontri par.Kross je imao 2 šuta sa 10-12 metara koji su bili čisti ko suza.Trebalo samo u prvom pol biti 2:1 ili 3:1 za Real.Drugo jest Bayern bio bolji ali drugi gol su dali iz ofsajda, opet krucijalna situacija u krucijalnom momentu.Penal za Bayern cist, ali i crveni mislim.
Sve u svemu mislim da je Real izgledao zrelije na terenu.Lakše su se oslobađali pritiska Bayerna, odlično trčali kontre i koristili prostor u Bayernovoj odbrani.Mnogo više šansi iskreirali i kvalitetniji fudbal pruzili u konačnici.Na kraju ispadne da je Bayern bio bolji samo prvih 20 ak minuta u Njemačkoj (sa izuzetkom strašne šanse Benzeme kad je Nojer ispod precke izvadio) i jedno 25 minuta drugog poluvremena u Madridu.
Mislim da je trenutno bolja ekipa prošla.
Moje viđenje,
LP
Prvi meč je penal nezasluzen bio, ni blizu cak, samo sreca spasi Real pa covjek fuli, inace bi tu gotovo bilo.Neuer branio nemoguce, ovo je jedan od losijih dvomeca Reala sto se tiče iskorištenosti prilika.
Drugi meč prvo poluvrijeme Real 50% bolji.Bayern jednu šansu kad je Marcelo izvadio, Real 3-4 dobre situacije baš, strašnih kontri par.Kross je imao 2 šuta sa 10-12 metara koji su bili čisti ko suza.Trebalo samo u prvom pol biti 2:1 ili 3:1 za Real.Drugo jest Bayern bio bolji ali drugi gol su dali iz ofsajda, opet krucijalna situacija u krucijalnom momentu.Penal za Bayern cist, ali i crveni mislim.
Sve u svemu mislim da je Real izgledao zrelije na terenu.Lakše su se oslobađali pritiska Bayerna, odlično trčali kontre i koristili prostor u Bayernovoj odbrani.Mnogo više šansi iskreirali i kvalitetniji fudbal pruzili u konačnici.Na kraju ispadne da je Bayern bio bolji samo prvih 20 ak minuta u Njemačkoj (sa izuzetkom strašne šanse Benzeme kad je Nojer ispod precke izvadio) i jedno 25 minuta drugog poluvremena u Madridu.
Mislim da je trenutno bolja ekipa prošla.
Moje viđenje,
LP
-
Nerminovic
- Kontakt:
jel nam Ronaldo ono zabio 8-9 golova u 4 utakmice?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne sjecam se da su se navijaci Bayerna ikada zalili na sudjenje kao sinoc, stvarno malo ko nije primjetio ove greske, tesko ostati ravnodusan.
- anelbavarac
- Kontakt:
Vrhunac usrane veceri je teska povreda Neuera.
Za njega je sezona zavrsena, zbog preloma stopala.
Za njega je sezona zavrsena, zbog preloma stopala.
Džaba je, usrana sreća, to je direktna posljedica ove žurbe da bude spreman za Real. Sad, bez njega i sa rovitim štoperima ne bi daleko ni stigli u LP. Da je još osvojiti ovih 7 bodova u BL i uzeti titulu i da završimo.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hvala vam momci
Kassaiju neko od imigranata hebo majku u Budimpešti.Lahm jednom od najvećih hvala za nezaboravne trenutke u ligi prvaka šteta što je ovako završilo
Mia San Mia
Bayern
Mia San Mia
Bayern
Sad znate kako smo se mi osjecali prosle sezone nakon dvomeca sa vama. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.