FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jbt kakve uslove imaju ljudi, nevjerovatno. Sta bi mi ocekivali od nase ekipe da imamo iste one uslove, svake godine grupnu fazu LS? Mnogi vec misle da smo prosli, bice tesko, pretesko, nismo mi jos ni blizu 3. pretkola, al aBd proci cemo, pa da to bude jos jedna lijepa noc u gradu, da prodjemo i mi i komsinice.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ove naše prinove samo vise na fejsu, uh da ih Šef vidi
Drago mi je što su ova dvojica napadača otišla da igraju negdje...nekako mi ih žao, na treninzima samo trče, a utakmice očima ne vide...
Balja i Rama su naša budućnost

Drago mi je što su ova dvojica napadača otišla da igraju negdje...nekako mi ih žao, na treninzima samo trče, a utakmice očima ne vide...
Balja i Rama su naša budućnost

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa obično imam osjećaj ljudi koji navijaju za Želju slušaju normalniju muziku i vole normalnije stvari, bar ih ja znam mnogo.partibrejker1921 je napisao/la:Ekatarina i Željezničar - savršena kombinacija. : )
Sajt nevjerovatno napreduje. Ako momci uspiju održati ovaj tempo, očekuje nas zaista puno lijepih iznenađenja u skorijoj budućnosti... ; )

A stranica, bilo ono jedno vrijeme da ce se mozda ukinuti na neki period jer su momci bukvalno volontirali ali izgleda da se to sve sredilo. SAJT NAM GORI !!! Joj svakim danom sve veća trema, strah me ovih separatista ma**u im !

Osim - drugo ime za Želju !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zv ... r-liga-bih
Svaka cast Osimu starijem i komitetu..
U cetvrtak samo srcem i cudo se moze desiti, ali i ako ispadnemo (sto je vjerovatnije od prolaska) nije kraj svijeta, pokazali smo da mozemo protiv super bogatijih od nas, i da cemo i ove godine biti u borbi za sami vrh aBd..
Jos samo da hoce uprava izaci u javnost sa tim gdje su potrosene pare od transfera, i ovih pristiglih para i tek onda bi bio najsretniji..
U cetvrtak samo srcem i cudo se moze desiti, ali i ako ispadnemo (sto je vjerovatnije od prolaska) nije kraj svijeta, pokazali smo da mozemo protiv super bogatijih od nas, i da cemo i ove godine biti u borbi za sami vrh aBd..
Jos samo da hoce uprava izaci u javnost sa tim gdje su potrosene pare od transfera, i ovih pristiglih para i tek onda bi bio najsretniji..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Bianconeri1988
- Kontakt:
rossoner je napisao/la: A stranica, bilo ono jedno vrijeme da ce se mozda ukinuti na neki period jer su momci bukvalno volontirali ali izgleda da se to sve sredilo. SAJT NAM GORI !!! Joj svakim danom sve veća trema, strah me ovih separatista ma**u im !
Ma hajd šta se sikiraš, najgore što se može desiti je da nam Željo ispadne

Ali ukoliko bude pristup kao u prvoj tekmi, iskreno, teško će se desiti nešto takvo...Ne znam na koju nas kartu mogu iznenaditi, jedino neki nafake ili levatski gol ili pojedina sudijska greška...
Ostalo je na našoj strani...
Utakmica počinje sa 0:1 i sve dok je tako treba biti miran...

Ž '21!
Upravu si, ali brate kad skontas sta su oni trenutno, sta smo mi. Mada su niko i nista, klub iz epruvete, kad je Zeljo igrao Evropu, njima se ni oplodnja nije spremala
Ali takav je zivot, dodje neki lik i napravi klub, ulozi lovu i onda su oni kao nesto... Samo da izdrzimo prvih pola sata, molim te Bozee ! Ma necu se razocaravati ako izgubimo, naravno da hocemo svi ako pokazu mlitavost i ono "lahko cemo". Sudeci po izjavama svega su svjesni, a i Brko im je pameću glavu napunio. Valjda cemo biti dovoljno nalozeni. Ovim momcima sto su otisli gore zelim sve najbolje!

Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bio sam na Koševu, pregledao sam tekmu par puta i samo dragi Bog me može uvjeriti da su bolji od nas, niko više...
Ali fakat, oni nisu imali akcije izrađene kako treba, imaju oni te neke potkovane igrače prema naprijed, ali sve je to zeleno, individualno smo tu negdje, ali nemaju oni kolektiv kao Željo i svakako fazon je ta naša veća želja, pa ja da sam na mjestu igrača kad izađem na teren i vidim onih 100 Manijaka što su prešli toliki put radi Želje pa ja bih ginuo na svaku loptu, tako igrači treba i da razmišljaju, a ne da odmah kontaju da će izgubiti...
Fazon je što oni nas moraju napasti i to je naša šansa...Sumnjam da mogu izvršiti neki pritisak na nas, jer jednostavno nemaju takve igrače, oni bekovi su im nesigurni, a i štoperi isto tako...Tako da ne smiju izaći visoko, jer jedan pas Zeba - Smajić i to im je kraj...
Kako sam ja sve ovo fino zamislio!

Ali fakat, oni nisu imali akcije izrađene kako treba, imaju oni te neke potkovane igrače prema naprijed, ali sve je to zeleno, individualno smo tu negdje, ali nemaju oni kolektiv kao Željo i svakako fazon je ta naša veća želja, pa ja da sam na mjestu igrača kad izađem na teren i vidim onih 100 Manijaka što su prešli toliki put radi Želje pa ja bih ginuo na svaku loptu, tako igrači treba i da razmišljaju, a ne da odmah kontaju da će izgubiti...
Fazon je što oni nas moraju napasti i to je naša šansa...Sumnjam da mogu izvršiti neki pritisak na nas, jer jednostavno nemaju takve igrače, oni bekovi su im nesigurni, a i štoperi isto tako...Tako da ne smiju izaći visoko, jer jedan pas Zeba - Smajić i to im je kraj...

Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Bio sam na Koševu, pregledao sam tekmu par puta i samo dragi Bog me može uvjeriti da su bolji od nas, niko više...![]()
ne znas gledat

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Evo mene nakon dugo vremena 
Ne mogu da docekam cetvrtak
Imamo dobre sanse da prodjemo, vjerujem u nase momke !

Ne mogu da docekam cetvrtak

Imamo dobre sanse da prodjemo, vjerujem u nase momke !
Na tvoje satoveBaja_Zvjerka je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zv ... r-liga-bih

Ko kaze da su potrosene?Moramo li da ih potrosimo?
Stvarno, evo ja cu da pitam sve redom ima li iko na ovom forumu od Zeljinih navijaca da bi bio razocaran ispadanjem od serifa i ako ima dajte mi dobar razlog zasto je to tako, zasto bi se mi trebali nadati prolasku protiv kluba kao sto je serif?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ja bih se nadao prolasku protiv Barcelone.malta071 je napisao/la:zasto bi se mi trebali nadati prolasku protiv kluba kao sto je serif?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo posto je dosta ljudi sa foruma sanjalo utakmicu, tako i ja sanjah sinoc jedan detalj utakmice, 16 minuta negdje na sredini terena faul za nas, i zeba po zemlji brzo izvodi loptu, ona dolazi do nyeme koji prolazi iz kosa i ulazi u 16, dodaje loptu na peterav a nas igrac i i to neki drugi crnac je ubacuje u gol, i to je 1:0 za nas. Covjek svasta sanja 

NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
Realno, biće senzacija ako prođemo. Bogati su, a sudije i UEFA vole bogate.
Ipak se nadam !
Ipak se nadam !
Pehilj će tako narednih šest mjeseci provesti u Krajini, u redovima Krajišnika iz Velike Kladuše, gdje bi trebao steći iskustvo igranja kontinuiranih utakmica.pile87 je napisao/la:Zboravih momkaVisokoTM87 je napisao/la:ima i saban pehiljsramota bas.
Nevezano za njega cuo sam pricu da bi neki od igraca mogli zavrsiti na kaljenju u Kladusi.
Nikolić će na drugu stranu Bosne i Hercegovine, tačnije u Zvornik, u redove Drine, odakle je i došao u Željezničar.
Eto danas i zvanicno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
2:27Omar500 je napisao/la:Vrijedi se prisjetiti kako je sve počelo
[youtube][/youtube]
MILAN CULUM
Sretno
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... -moldaviju" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... -moldaviju" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- bistrikboy
- Kontakt:
Cim utvrde nacin obiljezavanja 90.-te godisnjice kluba pocinje prodaja godisnjihAvanes je napisao/la:Pocinje prodaja godisnjih... nekad![]()
![]()

Sutra samo hrabro odigrati,trcati,ginuti i boriti se za plavi dres,pa nek' bude kako bude!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bice radi se na tome gdje ces bolje reklame ako prodjemo serif...Avanes je napisao/la:Pocinje prodaja godisnjih... nekad![]()
![]()
Treba odigrati uz puno trke i to je ono najbitnije iznijeti utakmicu u istom ritmu od pocetka do kraja.Isto tako je bitno izdrzati pocetni pritisak i ne primiti rano gol, mi nemamo puno toga za izgubiti a mozemo dobiti mnogo jer nije sramota ispasti od serifa a prolaz donosi mnogo olaksica prilikom ponovnog izlaska u evropu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ekipa u novoj opremi!
http://www.fkzeljeznicar.com/tim" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/tim" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, NekoSaDaleka i 38 gostiju.