FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 20 jul 2011, 11:15

Nema bolje reklame ako prodjemo Sheriffa, ali trebali su malo na sigurniju varijantu odigrati pa lijepo odmah poslije prve tekme staviti u prodaju. Ili se mozda lome oko dizajna godisnjih :mrgreen:
Sto se tice tekme sutra, ma sta god da se desi meni je srce ko Trebevic. Jos nemogu da dodjem sebi i onog utiska sa lavora. Neka odigraju isto onako i sutra pa sta god da se desi svi cemo biti vise nego ponosni na njih.
Ne sanjam, ali sam 100% siguran da ce bljesnuti jedna kontra i onda lagano ide happy dance :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jul 2011, 11:18

Avanes je napisao/la:Nema bolje reklame ako prodjemo Sheriffa, ali trebali su malo na sigurniju varijantu odigrati pa lijepo odmah poslije prve tekme staviti u prodaju. Ili se mozda lome oko dizajna godisnjih :mrgreen:
Sto se tice tekme sutra, ma sta god da se desi meni je srce ko Trebevic. Jos nemogu da dodjem sebi i onog utiska sa lavora. Neka odigraju isto onako i sutra pa sta god da se desi svi cemo biti vise nego ponosni na njih.
Ne sanjam, ali sam 100% siguran da ce bljesnuti jedna kontra i onda lagano ide happy dance :mrgreen:
Kad pocnes skakati ko Dmitri :P

Ma bice to sve udure ba,vidjeces :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 jul 2011, 11:22

Dvoumim se vise oko happy danceta gospodjice Larisse Riquelme :mrgreen: :mrgreen:

A za ovo drugo. Po prirodi sam bolesni optimista, tako da kod mene nema ni 1% tog nekog da necemo proci.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 20 jul 2011, 11:24

Joj ljepotana, ova e ekipa podsjeca na onu 84/85 sa nikicem i mesom na celu :D :D :D :D :D :D
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jul 2011, 11:29

tm87gigo je napisao/la:Joj ljepotana, ova e ekipa podsjeca na onu 84/85 sa nikicem i mesom na celu :D :D :D :D :D :D
Aha imamo strasno ruznu ekipu :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 jul 2011, 11:33

pile87 je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:Joj ljepotana, ova e ekipa podsjeca na onu 84/85 sa nikicem i mesom na celu :D :D :D :D :D :D
stanic me iznenadio, inace se fura da je neki lafcina na fb, a vidi sad slike, ja mislim da je on sam sebe iznenadio kako je lose ispao :mrgreen:
Za zivot cijeli!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 jul 2011, 11:34

pile87 je napisao/la:
bolje ruzno i uspjesno nego lijepo i smotano v :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 20 jul 2011, 11:37

Virtu4l je napisao/la:
malta071 je napisao/la:zasto bi se mi trebali nadati prolasku protiv kluba kao sto je serif?
Ja bih se nadao prolasku protiv Barcelone.
:D Ma ko je i sta je Serif, ne igraju pare ni uslovi, to se pokazalo puno puta, igraj Zeljo, igraj i pobijedi pa taman da nam je i Barca na putu.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jul 2011, 11:40

Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju :lol:
Sjeca li se ko "kletve" 80-tih "dabogda ti djeca licila na zeljinu odbranu" :lol: :lol: :lol:
btw ti momci dogurase haman do reala ;)
da ovi pola od toga odrade abd :mrgreen: :mrgreen:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jul 2011, 11:43

Ma ko je i sta je Serif, ne igraju pare ni uslovi, to se pokazalo puno puta, igraj Zeljo, igraj i pobijedi pa taman da nam je i Barca na putu.

Ne igraju pare i uslovi...ali igraju igrači koje platiš velikom količinom para koje oni imaju, a mi ne!
Individualno su njihova krila PUNO bolja od naših bekova, to je sigurno. Marković i Stanić im ne mogu parirati. I onda kad prođu po lijevoj ili desnoj strani, mora izaći jedan od štopera i tu je onda njihova šansa. Realno trebamo(moramo) izdržati prvih pola sata ako mislimo napraviti nešto. Primimo li ga na početku, mogao bi Željo sa tri komada kući. Međutim ako izdržimo tih pola sata, eventualno poluvrijeme, fakat ih možemo proći iz neke kontre jer njihovi bekovi i štoperi su isto loši. Uglavnom borbenost i hrabrost na početku da izduramo sve napade Moldavaca i u 2.poluvremenu će proći gore od Čelika u finalu Kupa!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jul 2011, 11:51

Fudbalski klub Sheriff iz Tiraspola objavio je cijene ulaznica za sutrašnji susret Evropa lige sa Željezničarom. Gledano iz perspektive bh. kupca, karte se mogu nabaviti po iznimno povoljnim cijenama.

Najjeftinija ulaznica košta 10 rublji (manje od 50 konvertibilnih feninga) dok je cijena najskuplje, VIP ulaznice 150 rublji odnosno nešto više od 7 konvertibilnih maraka.

Pomoćni stadion Sheriffa prima nešto više od 6.000 gledalaca a domaći nisu objavili koliko karata je pušteno u prodaju. No, stadion je gotovo uvijek poluprazan pa ne trebe očekivati drugačije ni u sutrašnjoj utakmici. Ono što domaći naglašavaju kao svoju veliku prednost je brza, umjetna podloga na koju, prema njihovom mišljenju, ''plavi'' nisu naviknuti.

Što se Željinih navijača tiče, očekuje se stotinjak ''Manijaka'' na tribinama stadiona u Tiraspolu, mada bi prema posljednjim najavama taj broj mogao biti i nešto veći.

joj cjena karti hahahahahaha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jul 2011, 11:54

Nasi stigli u moldaviju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 20 jul 2011, 11:58

Što se Željinih navijača tiče, očekuje se stotinjak ''Manijaka'' na tribinama stadiona u Tiraspolu, mada bi prema posljednjim najavama taj broj mogao biti i nešto veći.

odakle ljudima ovde da će biti preko stotinu navijača Želje?na put je otišla manja grupa al fina ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 jul 2011, 12:04

Za joju možeš kupit stadion :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 20 jul 2011, 12:04

babilonTM je napisao/la:
Ma ko je i sta je Serif, ne igraju pare ni uslovi, to se pokazalo puno puta, igraj Zeljo, igraj i pobijedi pa taman da nam je i Barca na putu.

Ne igraju pare i uslovi...ali igraju igrači koje platiš velikom količinom para koje oni imaju, a mi ne!
Individualno su njihova krila PUNO bolja od naših bekova, to je sigurno. Marković i Stanić im ne mogu parirati. I onda kad prođu po lijevoj ili desnoj strani, mora izaći jedan od štopera i tu je onda njihova šansa. Realno trebamo(moramo) izdržati prvih pola sata ako mislimo napraviti nešto. Primimo li ga na početku, mogao bi Željo sa tri komada kući. Međutim ako izdržimo tih pola sata, eventualno poluvrijeme, fakat ih možemo proći iz neke kontre jer njihovi bekovi i štoperi su isto loši. Uglavnom borbenost i hrabrost na početku da izduramo sve napade Moldavaca i u 2.poluvremenu će proći gore od Čelika u finalu Kupa!
Puno puta se pokazalo da oni manje plaćeni, valjda iz inata ili iz čega drugog, pokažu i dokažu da mogu protiv tih sa, za naše uslove megalomanskim primanjima, a što se tiče kvaliteta, gledajući pojedinačno, ali i timski nisu pokazali zašto su plaćeni više, ako smo im ovdje stvorili onoliko prilika, pa valjda ćemo i tamo, ako nas još i sreća posluži pa nam se vrati onaj, od sudije, neviđen penal, eto nam prolaza, akobogda.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 20 jul 2011, 12:33

SarajlijaTM je napisao/la:Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju :lol:
Sjeca li se ko "kletve" 80-tih "dabogda ti djeca licila na zeljinu odbranu" :lol: :lol: :lol:
Da te ispravim :) "dabogda ti djeca ličila na željinu navalu"
To je bilo ponajviše zahvaljujući Nikiću i Paprici...
A za danas bi se mogla upotrijebiti ova sa odbranom, zahvaljujuću Vasiliću, lik neodoljivo podsjeća na onog Paravinju što mu za silovanja sude :)

Svakako lijepa je ovo usporedba sa onom slavnom generacijom :)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jul 2011, 12:43

Žvaka je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju :lol:
Da te ispravim :) "dabogda ti djeca ličila na željinu navalu"
To je bilo ponajviše zahvaljujući Nikiću i Paprici...
A za danas bi se mogla upotrijebiti ova sa odbranom, zahvaljujuću Vasiliću, lik neodoljivo podsjeća na onog Paravinju što mu za silovanja sude :)

Svakako lijepa je ovo usporedba sa onom slavnom generacijom :)
hehehe,u pravu si, na navalu :lol: :lol: :lol:

vasilicu samo fali bmw i u najmanju ruku kvalitetan diler :lol: :lol:

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 20 jul 2011, 12:49

Ima li iko snimak kad Guši pauk diže BMW :?: i njegova reakcija,mislim da je skrivena kamera bila.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jul 2011, 12:51

Colo Colo je napisao/la:Ima li iko snimak kad Guši pauk diže BMW :?: i njegova reakcija,mislim da je skrivena kamera bila.
[youtube][/youtube]
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 20 jul 2011, 13:06

tanzla je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Ima li iko snimak kad Guši pauk diže BMW :?: i njegova reakcija,mislim da je skrivena kamera bila.
[youtube][/youtube]
hvala drug
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MoSaZeLjo1921 i 67 gostiju.