Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Pjanić i Bešić bi se trebali medjusobno nadopunjavati, obojica mogu koliko-toliko igrati u oba smjera, vidjeti ćemo kako će sami držati vezni red.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo bih dvije izmjene napravio
Vedo OUT - Vrančić (Prcić) IN
Vranješ OUT - Sušić IN
Vedo OUT - Vrančić (Prcić) IN
Vranješ OUT - Sušić IN
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta ce mi dlaka u jajimatuzlak1987 je napisao/la:Pa nije samo on valjda.. Sta trazis dlaku u jajetuSarajlijica1946 je napisao/la:Visca liga peticetuzlak1987 je napisao/la:Lige petice sastav, ono najjace sto se ima. Da vidimo gdje smo i sta smo veceras
Samo ne obmanjuj javnost,Abd Visca liga petice na ljeto!Prava je momcina visca!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne gotivim Vedu ali bolje on nego neki poluigraci kao Hadzic i Prcic..
Kada bude normalan veznjak neka igra ispred spica.
Kada bude normalan veznjak neka igra ispred spica.
Pa dobro, trenutno i nemamo amf-a, pa je nekak bolje krenuti sa povucenijim Miretom.
Realno, ovo i jest druga opcija pored one 433, tako da je dobro obe isprobati.
Realno, ovo i jest druga opcija pored one 433, tako da je dobro obe isprobati.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pojest ce nas u sredini Xhaka pogotvo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije, ali je trenutno bolji od vecine tih sto igraju u ligama petice, s tendencijom napretkatuzlak1987 je napisao/la:Pa nije samo on valjda.. Sta trazis dlaku u jajetuSarajlijica1946 je napisao/la:Visca liga peticetuzlak1987 je napisao/la:Lige petice sastav, ono najjace sto se ima. Da vidimo gdje smo i sta smo veceras
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 29 mar 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vezni red prema nazad drzi samo Besic. A naprijed onda 5 igraca...pinoglavi je napisao/la:Pjanić i Bešić bi se trebali medjusobno nadopunjavati, obojica mogu koliko-toliko igrati u oba smjera, vidjeti ćemo kako će sami držati vezni red.
Tesko jer i besic voli krenuti prema naprijed, razigrati se s pjanicem, ja bih ubacio vrancica/hadzica umjesto vede, nekako mi bolje izgleda jedan vise u vezi nego u napadu da bude visak
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Virtu4l je napisao/la:Protiv Švicarske očekujem našu standardnu postavu i formaciju,
----------------Begović----------------
Sušić - Šunjić - Zukanović - Kolašinac
Višća ---- Hadžić - Bešić ------- Lulić
----------------Pjanić-------------------
----------------Džeko-------------------
E sad, postoji šansa da ubaci Prcića na Pjanićevo mjesto, a da Mire ide na svoju poziciju umjesto Hadžića, i to bi bilo zanimljivo. Sa druge strane ne smijemo srljati jer Švicarska je mnogo zeznuta ekipa sa tom 4-3-3 formacijom i opasnom sredinom terena gdje su Xhaka, Behrami i Dzemaili, biće tu mnogo pritiska na našu zadnju liniju. Ispred njih su Seferović, Embolo i Mehmedi... svi su pakleni i moramo usporiti utakmicu. Sve će biti lakše ako zabijemo prvi gol.
Djesi strucnjakVirtu4l je napisao/la:Momak stvarno se gubiš. Pokušavaš da me ubijediš da Toni Šunjić nije standardni igrač reprezentacije BiH, smiješno mi je i odgovarati na to.
Primarna pozicija Ognjena Vranješa je pozicija stopera. Igrao je na desnom beku, ali to je bilo krpljenje rupa.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 29 mar 2016, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
Realno nemamo mi ni igraca za 4-2-3-1 u ovoj formaciji krila najvise dolaze do izrazaja a mi smo tu tanki da tanji ne moze da budemo. Ovako Vedo i Dzeko nadopunjuju jedan drugog i vise prostora za njih samo da bude vise lopti u 16-ercu ali i to je tesko za ocekivati da Pjanai Besic sami drze sredinu tako da moramo pod hitno traziti trecu formaciju
Zadnja izmjena: Ramsey16, dana/u 29 mar 2016, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Dajte ba dijasporaši neki dobar link, šta ste ušutili..
Nije ni Pjanić igrač manje u defanzivi. Ova utakmica će nam dati odgovor da li njih dvojica zajedno mogu držati vezni red protiv kvalitetnog protivnika, u teoriji dobro izgleda jer jedan ima sve što drugi nema i obrnuto, za pola sata ćemo vidjeti da li je to tako lijepo i na terenuJavierBosnia je napisao/la:Vezni red prema nazad drzi samo Besic. A naprijed onda 5 igraca...pinoglavi je napisao/la:Pjanić i Bešić bi se trebali medjusobno nadopunjavati, obojica mogu koliko-toliko igrati u oba smjera, vidjeti ćemo kako će sami držati vezni red.
Tesko jer i besic voli krenuti prema naprijed, razigrati se s pjanicem, ja bih ubacio vrancica/hadzica umjesto vede, nekako mi bolje izgleda jedan vise u vezi nego u napadu da bude visak
- tuzlak1987
- Kontakt:
Klonirajte Misimovica i Rahimica pa cemo moci napravi i kako treba 4231 
Slazem se da nasi protiv jacih bez nekog trougla na sredini ne mogu drzati sredu ali Hadzic
Neka hvala..
Slazem se da nasi protiv jacih bez nekog trougla na sredini ne mogu drzati sredu ali Hadzic
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 mar 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
http://bosniaswiss.****.ba/2016/03/bs-2.htmlBenjooJutub je napisao/la:Dajte ba dijasporaši neki dobar link, šta ste ušutili..
umjesto zvjezdica kucaj blog spot bez razmaka
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 29 mar 2016, 20:06, ukupno mijenjano 3 puta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Deder kakav dobar stream za gledanje. Zivi bili..

shandrlike-tandrlike
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
EVO LINK!
PS: JESIC> BAZDAREVIC
PS: JESIC> BAZDAREVIC
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nadam se da će Sušić dobiti priliku bar 45 minuta da igra, također se nadam da ćemo bar u jednom dijelu utakmice igrati sa jednim napadačem (nešto na fazon kao protiv Argentine na SP, samo sa Prcićem ili Vrančićem na poziciji desetke).
to je taj trenutno nas najbolji sastav....ovo ostalo nek se trudi
kivan sam na Mesu oko dosta poziva ali kad sve saberes i oduzmes ne mozes se puno ljutit jer se zna najboljih 15ak igraca uvijek
ovo ostalo sluzi za pranje novca kao kod svakog selektora i ****.m im svima mater
kivan sam na Mesu oko dosta poziva ali kad sve saberes i oduzmes ne mozes se puno ljutit jer se zna najboljih 15ak igraca uvijek
ovo ostalo sluzi za pranje novca kao kod svakog selektora i ****.m im svima mater
Opet Vedo i Edin u napadi, pa dokad vise?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dokad ostali ne budu bolji od njih dvojiceBIHfan je napisao/la:Opet Vedo i Edin u napadi, pa dokad vise?