Ali treba poštovati hijerarhiju i odabrati Radeta ili Stevanovća. Pa čak i Gojka.
Doduše i odabir Dedića bi bio dobar potez.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma to je jasno svima evo deset godina.lik nikakav primjer nije mladjim igracima niti na terenu ni van njega. Evo Pogledaj sad, nece da dodje na okupljanje jer je nebitna utakmica, sta da pricam dalje kad je jedan ronaldo dolazio kod nas i igra ove zadnje utakmice iako su davno vec obezbijedili prolazak.Beduin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:30Onako kazem da bi prije nasem igracu nesto prigovorio, nego se isprsio kao sto je nekad znao. Mlak previse postao i najmanje kapiten.Sveti je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:02Kome ce on sta naredit bolanBeduin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 08:17Sjecam se kad je Dzeko postao kapiten pa one utakmice protiv Austrije i jos nekih gdje se tako i ponasao, nije dao na svoje igrace, a zadnjih godina postao Merhamet.
Imam osjecaj da sudija ili peotivnik rekne nekom nasem igracu da mu popusi, Dzeko bi prisao nasem igracu i naredio da to i uradi.![]()
Pa i nije bas ista situacija. Haaland jeste naravno veći talenat, ali Norvežanin je napadac koji trebao klub gdje će igrati stalno i koji igra napadački. I nije mogao naći bolju opciju od Dortmunda.
Dortmund je evropski prosjek. Bas tipičan primjer osrednjeg kluba.Beduin je napisao/la: ↑26 nov 2023, 13:25A niti je Dortmund osrednji klub. Ako neko zna sa igracima i talentima poput Dedica, a da ujedno se igra kvalitetan fudbal na visokom nivou i velika takmicenja, onda su to oni.
Nista losija opcija nije mi RB Leipzig, a ja bih ga volio gledati u Milanu gdje bi sigurno se uzborio za svoje mjesto i gdje mu je najveca konkurencija Calabria.
Jeste u odnosu na 10-12 najvecih klubova iz lige petice, sa svima ostalima je bare-bare.jasmin10 je napisao/la: ↑26 nov 2023, 13:47Dortmund je evropski prosjek. Bas tipičan primjer osrednjeg kluba.Beduin je napisao/la: ↑26 nov 2023, 13:25A niti je Dortmund osrednji klub. Ako neko zna sa igracima i talentima poput Dedica, a da ujedno se igra kvalitetan fudbal na visokom nivou i velika takmicenja, onda su to oni.
Nista losija opcija nije mi RB Leipzig, a ja bih ga volio gledati u Milanu gdje bi sigurno se uzborio za svoje mjesto i gdje mu je najveca konkurencija Calabria.
1.poluvrijeme desni bek.
Nisam gledao prvo poluvrijeme, tek sam skoro prebacio.
Nemaju neko rješenje na klupi. Jedino neki Baido 19 godina koji je već igrao par utakmica ali očito da više vjeruje Dedicu koji ima desetine utakmica u svojim nogama na stoperskoj poziciji.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:21Nisam gledao prvo poluvrijeme, tek sam skoro prebacio.
Al opet me cudi da njega koji je visok 1,80 gura na stopersku poziciju
Kapiten bio nije mala stvar ,a 22 godinehurem je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:28Nemaju neko rješenje na klupi. Jedino neki Baido 19 godina koji je već igrao par utakmica ali očito da više vjeruje Dedicu koji ima desetine utakmica u svojim nogama na stoperskoj poziciji.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 22:21Nisam gledao prvo poluvrijeme, tek sam skoro prebacio.
Al opet me cudi da njega koji je visok 1,80 gura na stopersku poziciju
Zna lijepo povuci loptu kroz sredinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.