Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Al su na Hifi napravili ponudu, ko kupi 10 paketica slicica, dzaba album...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da li je neko rezervisao tvrdokori kod ovog frajera na piku iz Vogošće? Ja mu danima pišem pitam ga on kao da je propao u zemlju a rezervisao sam mu ima skoro mjesec.
obiso sam sve duhanpromete od dzizdzikovnca, do darive i kovaca.
sve je rasprodano u roku sat vremena
sve je rasprodano u roku sat vremena
Jel ko dobio Bahu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
može li neko ko je već kupio normalni album uslikati i postaviti zadnju stranicu
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 08 maj 2026, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
cisto info raji ne znam jel za rezervacije samo naruceno a slao im upit preko inst bulvalno par sati prije nego ce objaviti da su rasprodali u pon mi javljaju da su drugu turu narucili gdje sam ko upao te isporuka polovinom maja … tako et vjerujem da ce narucit oni toga jos ovisno od potraznje malo cekanja al haj …
- jasonstatham
- Kontakt:
Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
Ako ko gdje ugrabi album, neka javi, sačuva, nešto. Jbt, šta je ba ovo, kao da nema sutra.
Ako ko gdje ugrabi album, neka javi, sačuva, nešto. Jbt, šta je ba ovo, kao da nema sutra.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma bit ce albuma. Meni zena u Tuzli rece da ce ih bit dosta, ali danas podijelili gratis jer je prvi dan. Vjerovatno je tako i u drugim gradovima.jasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ima po trafikama skoro svim, duhanpromet 100% ima ali nema albumaadicrnac je napisao/la: ↑08 maj 2026, 19:24gdje si uzeoinvincible1921 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 19:22Uzeo eo paket onaj 125 maraka, ali albuma ni za lijeka obiso pola grada
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Svakom njegovo al ne kontam ni sta je car da uzmes sad 1000 slicica odjednom..ja sam uzeo eo 50 komada i onda lagano uzimat pomalojasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
=\_1921_/=
Bukvalno nigdje veze. Ja uzeo 4 paketica, nema veceg meraka nego pomalo skupljat. Eto sta i da skupi sve za 20 dana, moze samo gledat u album.invincible1921 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:28Svakom njegovo al ne kontam ni sta je car da uzmes sad 1000 slicica odjednom..ja sam uzeo eo 50 komada i onda lagano uzimat pomalojasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
Ako ko gdje ugrabi album, neka javi, sačuva, nešto. Jbt, šta je ba ovo, kao da nema sutra.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
normalno da će ih biti i to na bacanje ali na početku je uvijek pomamaDamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:17Ma bit ce albuma. Meni zena u Tuzli rece da ce ih bit dosta, ali danas podijelili gratis jer je prvi dan. Vjerovatno je tako i u drugim gradovima.jasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
jedino je moguće da će hardcovera biti u ograničenoj količini, posebno ako je naštancana naša (ili barem regionalna) verzija.
- invincible1921
- Kontakt:
BukvalnoDamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:30Bukvalno nigdje veze. Ja uzeo 4 paketica, nema veceg meraka nego pomalo skupljat. Eto sta i da skupi sve za 20 dana, moze samo gledat u album.invincible1921 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:28Svakom njegovo al ne kontam ni sta je car da uzmes sad 1000 slicica odjednom..ja sam uzeo eo 50 komada i onda lagano uzimat pomalojasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
Ako ko gdje ugrabi album, neka javi, sačuva, nešto. Jbt, šta je ba ovo, kao da nema sutra.![]()
=\_1921_/=
ma isto vala uzeti na startu stotinjak zaljepiti ostale zamjeniti pa ponovo u krug bar je planDamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:30Bukvalno nigdje veze. Ja uzeo 4 paketica, nema veceg meraka nego pomalo skupljat. Eto sta i da skupi sve za 20 dana, moze samo gledat u album.invincible1921 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:28Svakom njegovo al ne kontam ni sta je car da uzmes sad 1000 slicica odjednom..ja sam uzeo eo 50 komada i onda lagano uzimat pomalojasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
ja planiram sutra obici ujutro par ovih inovine sto su mi blizu, na ruti kad izvodim psa, ako dobijem album ostavim ti ako ti nije mrsko doc do otokejasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
Taj bi ti tako uzeo i kruh, mene bi bilo sramota to napraviti da imam ne znam koliko novca.jasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
Očito nismo svi isti.
Na malim stvarima vidiš kakvi su ljudi.
Meni kao malom ostalo u pamcenju u marketu covjek ispred mene tako rekao daj sve sto imas, a ja qurac iza njega dobio. I dan danas trauma.jozinho je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:37Taj bi ti tako uzeo i kruh, mene bi bilo sramota to napraviti da imam ne znam koliko novca.jasonstatham je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:12Dođem pred trafiku na dnu ulice kod Parkuše. Red. Lik ispred mene: "Dajte mi sve sličica što imate.". Dade mu žena 4 kutije i 30 kesica. Uze i ode, ni da se trzne. Svaki komentar je suvišan.
Očito nismo svi isti.
Na malim stvarima vidiš kakvi su ljudi.
Ajd i nek uzimaju ali koji im je cejf to. Druga stvar najveca su pogan oni sto ce doslovno sutra prodavati to na grupama i tipa za Dzeku traziti 20 slicica. Ja prosli put jedva nase uspio skupiti jer ih tako debili cuvaju za prodaju.
Za par dana ce se unormaliti, bit ce i albuma i slicica za sve.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: adicrnac, Frankie, tuzlanskinacin i 21 gost.