New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
melo karna, d'antoni karna, smith karna i po... čovjek fuli dva polaganja u trenucima kada smo imali kakvu takvu šansu da ih stignemo... dao Bog da ne odemo u play-off i da bude ebena čista u ovoj ekipi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
od igraca su vam podbacili samo amare i smith, unistile su vas izgubljene lopte (al na to se vec trebate naviknut) i trener koji je vjerovatno najgluplji trener u citavoj nba, to je to
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sto ne spominjete igru Lina,5-18 sut iz igre i opet 6TO.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
zato što mu je ovo prva utakmica poslije mjesec dana da ima više od 5 turnovera dok melo i smith iz utakmice u utakmicu koče tim.L-Train je napisao/la:Sto ne spominjete igru Lina,5-18 sut iz igre i opet 6TO.
kako ti melo koci tim? lik ubaci 11, cini mi se, poena u prvoj odma i ovaj dok je jos utakmica u egalu i dok treba da gradi prednost baca ga na klupu i van svega, jesi ti svjestan sta pises? amare je nula klasicna ove godine, smjesno je kako igra, kakav je bio igrac a na sta je sad spao, bas tuzno i zalosno, takodje ako imas ikakvog pojma o kosarci i nba u kao takvom trebo si da znas kako je smith igrac trenutka, taj il zabljesne il bude los, nema sredine nikakve, uleti onako ko zamjena, ako ubode poene onda digne ekipu i ona krene igrat, ako ne uspije onda nikom nista i to je to na kraju krajeva 
za Mela se zna da je najgori,ali i Lin je veceras lose odigrao pa reko red je da se spomene.Carlo je napisao/la:zato što mu je ovo prva utakmica poslije mjesec dana da ima više od 5 turnovera dok melo i smith iz utakmice u utakmicu koče tim.L-Train je napisao/la:Sto ne spominjete igru Lina,5-18 sut iz igre i opet 6TO.
od kako se melo vratio knicksi imaju samo jednu pobjedu iz 8 utakmica i ko je onda ovdje lud? ne znam jesi li gledao zadnjih 5-6 utakmica knicksa, ako jesi onda znaš o čemu pričam, ako ne onda je tvoja stvar da misliš kako hoćeš.LenBias je napisao/la:kako ti melo koci tim? lik ubaci 11, cini mi se, poena u prvoj odma i ovaj dok je jos utakmica u egalu i dok treba da gradi prednost baca ga na klupu i van svega, jesi ti svjestan sta pises? amare je nula klasicna ove godine, smjesno je kako igra, kakav je bio igrac a na sta je sad spao, bas tuzno i zalosno, takodje ako imas ikakvog pojma o kosarci i nba u kao takvom trebo si da znas kako je smith igrac trenutka, taj il zabljesne il bude los, nema sredine nikakve, uleti onako ko zamjena, ako ubode poene onda digne ekipu i ona krene igrat, ako ne uspije onda nikom nista i to je to na kraju krajeva
vidio bi ti kako bi ova ekipa igrala kad bi na cetvorku neko spacan doso a ne amare ovaj raspali
Brat bratu Melo cini sve igrace losim oko sebe,dok njega nije bilo i Lin i Amaree su bili puno bolji i Knicksi su dolazili do pobjeda.Melo treba da se ugleda na LeBronaLenBias je napisao/la:kako ti melo koci tim? lik ubaci 11, cini mi se, poena u prvoj odma i ovaj dok je jos utakmica u egalu i dok treba da gradi prednost baca ga na klupu i van svega, jesi ti svjestan sta pises? amare je nula klasicna ove godine, smjesno je kako igra, kakav je bio igrac a na sta je sad spao, bas tuzno i zalosno, takodje ako imas ikakvog pojma o kosarci i nba u kao takvom trebo si da znas kako je smith igrac trenutka, taj il zabljesne il bude los, nema sredine nikakve, uleti onako ko zamjena, ako ubode poene onda digne ekipu i ona krene igrat, ako ne uspije onda nikom nista i to je to na kraju krajeva
to ti je do trenera lave + ne mozes poredit klasicnog skorera i dzejmsa koji sve radi skoro odlicno, nije ok 
ajde bolan poolako,jedan ti forumas dvolican,za drugog se pitas ima li pojma o kosarci,mi ovdje dugo pisemo i znamo se i prepucavat malo ali ne moras bit toliko ostar.LenBias je napisao/la:vidio bi ti kako bi ova ekipa igrala kad bi na cetvorku neko spacan doso a ne amare ovaj raspali
Ove Knickse koci neuigranost ko je kriv trener ili neko drugi ne znam.Previse su igraca doveli.Melo i Amare se ponasaju kako hoce.Dok je ovaj tim vodio Lin oni su dobijali,Ne zato sto je Lin klasa vec sto su se borili i ginuli jedan za drugog.
upravo toL-Train je napisao/la:Brat bratu Melo cini sve igrace losim oko sebe,dok njega nije bilo i Lin i Amaree su bili puno bolji i Knicksi su dolazili do pobjeda.Melo treba da se ugleda na LeBrona
i to je tačno...dema je napisao/la:ajde bolan poolako,jedan ti forumas dvolican,za drugog se pitas ima li pojma o kosarci,mi ovdje dugo pisemo i znamo se i prepucavat malo ali ne moras bit toliko ostar.LenBias je napisao/la:vidio bi ti kako bi ova ekipa igrala kad bi na cetvorku neko spacan doso a ne amare ovaj raspali
Ove Knickse koci neuigranost ko je kriv trener ili neko drugi ne znam.Previse su igraca doveli.Melo i Amare se ponasaju kako hoce.Dok je ovaj tim vodio Lin oni su dobijali,Ne zato sto je Lin klasa vec sto su se borili i ginuli jedan za drugog.
- Consigliere
- Kontakt:
@Carlo se ne javlja... Prelazi za Brooklyn Netse!
Salim se, imam neki osjecaj da bi mogl'o svasta biti nocas... Cekam 1 na kladi, al da mogu izbacio bi ga
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Večeras su Bullsi veliki favoriti mada Knicksi mogu iznenaditi svakoga!
Međutim s ovim trenerom i 5orkom gdje igraju Carmelo i Amare znači samo jedno da nema odbrane i nema konstante dobrih igara!
Međutim s ovim trenerom i 5orkom gdje igraju Carmelo i Amare znači samo jedno da nema odbrane i nema konstante dobrih igara!
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ma kakvi drug, više sam smoren od cjelokupne situacije... Što je najgore prvo navijam za Liverpool (3 poraza zaredom, još jedna loša sezone u nizu), te Knickse (6 poraza zaredom)Consigliere je napisao/la:@Carlo se ne javlja... Prelazi za Brooklyn Netse!Salim se, imam neki osjecaj da bi mogl'o svasta biti nocas... Cekam 1 na kladi, al da mogu izbacio bi ga
Ma brate, ja se samo bojim da nas ljudi ne unište. Moguće da ćemo se držati do treće četvrtine, a da onda sve prospemo.... Vidjećemo, jedva čekam da ode D'antoni i po mogućnosti Anthony...SheldonCooper je napisao/la:Večeras su Bullsi veliki favoriti mada Knicksi mogu iznenaditi svakoga!
MSG Network - domaćini http://www.mirkano.es/foot/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
25-23
Može se reći da smo odlično odbranu odigrali, posebno Chandler, Lin i Shump. Novak čim je ušao opalio je tricu, a to je ono što se i očekuje od njega, nadam se da će on napraviti razliku i povezati par trica. Također, Lin solidan u prvoj četvrtini obzirom da igra protiv najboljeg playa lige
Chandler - 7 poena, 3 skoka
Anthony - 5 poena, 5 skokova
Može se reći da smo odlično odbranu odigrali, posebno Chandler, Lin i Shump. Novak čim je ušao opalio je tricu, a to je ono što se i očekuje od njega, nadam se da će on napraviti razliku i povezati par trica. Također, Lin solidan u prvoj četvrtini obzirom da igra protiv najboljeg playa lige
Chandler - 7 poena, 3 skoka
Anthony - 5 poena, 5 skokova
50-48
Veoma dobra druga četvrtina. Chandler veoma dobro igra, već ranije sam rekao da je on naš najbolji i najvažniji igrač. Također, Lin se mora popravio u zadnjem dijelu druge četvrtine, ali ono što mi ne ide u glavu je to što Smith konstantno promašuje polaganja, ne znam u čemu je problem.
I da, baš sad čitam članak na ESPNu da bi Mike Woodson (pomoćnik D'antonija) mogao biti trener do kraja sezone ukoliko D'antoni nareda još par poraza...
Chandler - 11 poena, 5 skokova
Lin - 8 poena, 5 asistencija
Melo - 8 poena, 6 skokova
Veoma dobra druga četvrtina. Chandler veoma dobro igra, već ranije sam rekao da je on naš najbolji i najvažniji igrač. Također, Lin se mora popravio u zadnjem dijelu druge četvrtine, ali ono što mi ne ide u glavu je to što Smith konstantno promašuje polaganja, ne znam u čemu je problem.
I da, baš sad čitam članak na ESPNu da bi Mike Woodson (pomoćnik D'antonija) mogao biti trener do kraja sezone ukoliko D'antoni nareda još par poraza...
Chandler - 11 poena, 5 skokova
Lin - 8 poena, 5 asistencija
Melo - 8 poena, 6 skokova
79-78 za Bullse
Uništavaju nas ofanzivni skokovi, Bullsi ih imaju čak 12, katastrofa... Melo opet promašuje šuteve, ne znam zašto se uopće pravi izolacija za njega kad znaju da će fuliti... I da izgubimo ima pozitive, moguće da D'antoni dobije otkaz.
Uništavaju nas ofanzivni skokovi, Bullsi ih imaju čak 12, katastrofa... Melo opet promašuje šuteve, ne znam zašto se uopće pravi izolacija za njega kad znaju da će fuliti... I da izgubimo ima pozitive, moguće da D'antoni dobije otkaz.
Smith definitivno najgori igrač u ovoj ekipi.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
2-3 zaredom offensive rebounda dopustite. Sto je puno, puno jeCarlo je napisao/la:Smith definitivno najgori igrač u ovoj ekipi.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.