Ni ja, nemoš takav ba.Frutek je napisao/la:Jeste seljacine majkem ne bi Air Max obuko nema boga

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ni ja, nemoš takav ba.Frutek je napisao/la:Jeste seljacine majkem ne bi Air Max obuko nema boga
+1Boateng_27 je napisao/la:Ja se ježim kad vidim patike sa velikim džonom
Ti svakom nesto odgovoris ovo ovako ono onako.Tebi neko napise samo mu odgovoris svako ima svoj ukus.Boateng_27 je napisao/la:Ja se ježim kad vidim patike sa velikim džonom
+2Boateng_27 je napisao/la:Ja se ježim kad vidim patike sa velikim džonom
Svako ima svoj ukus jbg,meni je bitno da je meni noga uredu sa njima a sta drugi misle apsolutno me zabole.Emir ZENICA je napisao/la:Ti svakom nesto odgovoris ovo ovako ono onako.Tebi neko napise samo mu odgovoris svako ima svoj ukus.Boateng_27 je napisao/la:Ja se ježim kad vidim patike sa velikim džonom
Isto tako je i ovdje i kod petog i desetog.Samo opusteno ba.
P.S Devile koliko su kod vas maxice ?
Normala drug.A maxice su odlicne za noge,kako je samo udobnoDevil je napisao/la: Svako ima svoj ukus jbg,meni je bitno da je meni noga uredu sa njima a sta drugi misle apsolutno me zabole.
Jbg tesko ti je reci sada koliko su,zavisi od modela,imas ih od 50-60 eura pa do 250,ali ove od 250 su meni ogavne.To su one slicne kao sto si ti Rasta stavio.
za samo ???Plivadon je napisao/la:bratam' kakve odjeće ima u Danskojmožete naručiti shipping samo 3 eura
hej znači extra roba, ja sam narucio 5 majica i 2 tole za samo 500 maraka
i 3 eura šipinga tj ukupno 506
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.