Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 14:11

Eh, pošto su određeni odlučili obući plašt najvećih internet trollova, administracija ih je odlučila nagraditi odlaskom u Bangladeš. Dakle, samo nastavite u ovom ritmu, svakako će to odgovarati ovom forumu. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 14:16

Špance očekuju dvije veoma teške utakmice protiv Irske i Hrvatske, no smatram, da svojim renomeom, ( s kojim naravno neće obezbijediti drugi krug ), i kvalitetom, ipak zaslužuju da prođu dalje, no zasluge se stiču na terenu, mada bih volio da se desi iznenađenje - uslovno rečeno, i da neka druga reprezentacija osvoji Euro, a po dosada prikazanom - čuda su moguća :|
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 jun 2012, 23:39

Ja imam neki osjecaj da bi Holandija mogla osvojit ovo :D
..spanci jesu najbolji, ali im fali ta zavrsnica.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 13 jun 2012, 12:03

Spanija ce sama sebe izbacit,ne u grupnoj fazi,neg mozda cak u 1/4 finalu,ako ovako nastave...Igra im je odlicna al do sesnesterca..Trebaju sa dva spica igrati,a na sredini dosta Alonso,Iniesta,Xavi i Cesc....Svi ostali su majstori,da se razumijemo,ali sto je previse,previse..
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 jun 2012, 11:01

Rijetki su slucajevi kada sam saglasan sa Romariom - brko je najzajebaniji selektor na ovom prvenstvu :twisted: !
Igra Spanije jos uvijek nije na najvisem nivou, posebno u odbrani ali sam siguran da kako prvenstvo bude odmicalo da ce podici to na najveci nivo.
Vezni red jako dobro funkcionise, iskoristavaju maksimalno magove Iniestu i Xavia i lako dolaze do gola. Mislim da prolaz nije pitanje, vec samo s koliko bodova se ide dalje 8-) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jun 2012, 12:49

Fali Villa .. sad kad pogledas trenutne napadace, osjetis da nijedan nije kao David.
Torres isp'o iz forme al skroz
Pedro: pad forme, al moze trcat za dvojicu barem :D
Llorente je trenutno u zivotnoj formi ali ne znam koliko bi se on bas uklopio u ovaj sastav Spanije ..

Villa je savrsen napadac za Furiju i WC sigurno za ovu trojicu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jun 2012, 13:02

Del Bosque hoce da Spanija igra kao Barca bez klasicne 9 ... :? ali Spanija nema Messia .
Po meni Furija bi trebala istrcati u ovom sastavu : Casillas - Juanfran (Arbeloa nikad vise ,)Pique, Ramos, J.Alba - Alonso , Xavia i Iniesta - u napadu Navas, Cazorla i Llorente.
Ocekujem od Iraca da parkiraju autobus ispred svog gola , dakle, nema toerije da probijes njhovu odbranu sa pet veznjaka u napadu .Treba siriti igru,napadati preko krila gdje imas Navasa ,jednog odlicnog tehnicara,odlican dribler, igrac sa izvanrednom brzinom i centar sutevima koje Ljorente po pravilu kupi bez problema 8-) .
Takođe,treba se cuvati prekida iz kojih su Irci dosta opasni.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 jun 2012, 13:41

Casillas, Ramos, Pique, Martinez, Alba, Busquets, Xabi, Xavi, Iniesta, Pedro i Napadac :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 14 jun 2012, 13:43

xaviesta je napisao/la:Casillas, Ramos, Pique, Martinez, Alba, Busquets, Xabi, Xavi, Iniesta, Pedro i Napadac :mrgreen:
To ti ozbiljno??? :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jun 2012, 13:44

xaviesta je napisao/la:Casillas, Ramos, Pique, Martinez, Alba, Busquets, Xabi, Xavi, Iniesta, Pedro i Napadac :mrgreen:
Fernando Torres! 8-)

Vakat je više da zabije 'ebo ga otac, igrat' ću ga na kladionici :mrgreen:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 jun 2012, 13:49

Najozbiljnije. Covjek igra s' obje noge podjednako dobro, brz je i uigran sa Xavijem i Iniestom i ima dobru zavrsnicu. Ove sezone dosta los u Barci, sto zbog povreda sto zbog Pepove taktike, ali je pri kraju uhvatio pravu formu. Sa dva klasicna napadace ne ide, jer ako Silva ne igra od prodornih igraca ostaje samo Iniesta. Ovi sada napadaci nisu u stanju vratiti se i povuci loptu kao Villa i Torres u vakat :D

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 14 jun 2012, 13:52

Torres ni pod razno ne smije zapoceti utakmicu, zapravo nebi trebao nikako ni ulaziti do kraja prvenstva, zapravo najpreciznije Nije trebao biti nikako ni pozvan na Euro, pogotovu prije Saldado-a.

Bilo ko može umjesto njega i to ce se odmah osjetiti konkretno na terenu, što znaci i Llorente i Negredo i Pedro, Mata, Navas itd. Bolje i Fabregas u špicu ako treba....uostalom covjek zabi gol iz dvije šanse u maniru rasnog strijelca, dok Torres tri zicera upropasti.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 14 jun 2012, 13:55

xaviesta je napisao/la:Najozbiljnije. Covjek igra s' obje noge podjednako dobro, brz je i uigran sa Xavijem i Iniestom i ima dobru zavrsnicu. Ove sezone dosta los u Barci, sto zbog povreda sto zbog Pepove taktike, ali je pri kraju uhvatio pravu formu. Sa dva klasicna napadace ne ide, jer ako Silva ne igra od prodornih igraca ostaje samo Iniesta. Ovi sada napadaci nisu u stanju vratiti se i povuci loptu kao Villa i Torres u vakat :D
Sve u redu, al' nekako je grijeh da igra Pedro a Navas sjedi na klupi. :)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jun 2012, 14:01

Pošteno.

Al' za kojeg god se Del Bosque odluči, Pedro il' Navas, jedno je sigurno - neće pogriješit'. ;)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 jun 2012, 14:01

Pa dobro moze i Navas. Mada je po meni Pedro dosta raznovrsniji, Navas je ogranicen na desno krilo dok ovaj igra na obje strane.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 jun 2012, 14:20

Ma samo nek stavi nekog napadača, bilo koga! Napravit će onaj vezni red Torresu barem 10 prilika, ući će jedna :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 14 jun 2012, 14:40

Ma, kakav crni Pedro! Vjerovatno se i on zijanio kad je vidio svoje ime na spisku. Treba da igra ekipa iz prosle tekme, samo umjesto Cesca Llorente na mjestu klasicnog napadaca. Nakon 3:0, mogu uci Torres i Pedro. ;)
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jun 2012, 14:42

Mulder je napisao/la:Ma, kakav crni Pedro! Vjerovatno se i on zijanio kad je vidio svoje ime na spisku. Treba da igra ekipa iz prosle tekme, samo umjesto Cesca Llorente na mjestu klasicnog napadaca. Nakon 3:0, mogu uci Torres i Pedro. ;)
Ebo vas Llorente, šta ste navalili! :twisted: :twisted: :lol:

Torresa u prvih 11 brko, vakat je! 8-) :mrgreen:

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 14 jun 2012, 14:44

Mulder je napisao/la:Ma, kakav crni Pedro! Vjerovatno se i on zijanio kad je vidio svoje ime na spisku. Treba da igra ekipa iz prosle tekme, samo umjesto Cesca Llorente na mjestu klasicnog napadaca. Nakon 3:0, mogu uci Torres i Pedro. ;)
Mislim da Cesc treba igrati iza špica (Llorentea prije svega ili Negreda), plus što zna igrati i žmireci sa Xaviem i Iniestom.... a Silvu nogirati na klupu.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 14 jun 2012, 14:47

mandraX je napisao/la:
Ebo vas Llorente, šta ste navalili! :twisted: :twisted: :lol:

Torresa u prvih 11 brko, vakat je! 8-) :mrgreen:
Torres je izgubio onaj njuh za gol koji je mao dok je bio u Liverpoolu. O samopouzdanju da ne govorim. 2-3 dobre partije pred kraj sezone za Chelsea su ga malo vratila u zivot ali, po meni, ipak nedovoljno da predvodi napad glavnog favorita za titulu. Llorente je zasluzio prvih 11, pa poluvrijeme- poluvrijeme! :D
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.