Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 okt 2012, 14:41

slika

da se pohvalim :mrgreen: bolji mi ne treba :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 okt 2012, 11:59

Svaka čast Armine, raspolažeš sa pravom mašinom, ima moj stari takav :mrgreen:

ontopic: kako uraditi print screen na iPhone ?
DRUG NEBI TI PUNCA

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 okt 2012, 13:01

bagrcavi je napisao/la:Svaka čast Armine, raspolažeš sa pravom mašinom, ima moj stari takav :mrgreen:

ontopic: kako uraditi print screen na iPhone ?
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 okt 2012, 21:03

Skonto sam i sam ranije, u svakom slučaju hvala.
DRUG NEBI TI PUNCA

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 okt 2012, 13:50

Znal neko gdje u Tz mogu prodati HTC G1 ? I koliko vrijedi otprilike taj telefon polovan
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 30 okt 2012, 21:22

jedno pitanje za android mobitele, ev konkretno za Sony Ericsson live with walman...naime, imam 29 il 30% baterije i najednom mi se pojavi obavijest da mi je ostalo 1% baterije i telefon se ugasi....cim ga ustekam na punjenje, pise da ima 30%...da li ima neka opcija da se ovo nastima, jer ne mogu da vjerujem da je ovo fabricki, nema mi logike stvarno da ne smijem imati manje od 30% baterije ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2012, 13:49

Papastathopoulos je napisao/la:jedno pitanje za android mobitele, ev konkretno za Sony Ericsson live with walman...naime, imam 29 il 30% baterije i najednom mi se pojavi obavijest da mi je ostalo 1% baterije i telefon se ugasi....cim ga ustekam na punjenje, pise da ima 30%...da li ima neka opcija da se ovo nastima, jer ne mogu da vjerujem da je ovo fabricki, nema mi logike stvarno da ne smijem imati manje od 30% baterije ?
Molim vas..

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 31 okt 2012, 14:01

Papastathopoulos je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:jedno pitanje za android mobitele, ev konkretno za Sony Ericsson live with walman...naime, imam 29 il 30% baterije i najednom mi se pojavi obavijest da mi je ostalo 1% baterije i telefon se ugasi....cim ga ustekam na punjenje, pise da ima 30%...da li ima neka opcija da se ovo nastima, jer ne mogu da vjerujem da je ovo fabricki, nema mi logike stvarno da ne smijem imati manje od 30% baterije ?
Molim vas..

Ne znam za to,i kod mene je Android(SE Xperia),i slobodno mogu preći tih famoznih 30 %.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 okt 2012, 15:09

imam SE xperia u20, baterija se troši jako brzo. najviše dan do dan i po može da izdrži do sljedećeg punjenja. zanima me jel to zbog toga što sam slabo formirao bateriju ili je to problem i sa drugim xperia-ma, kako sam čuo?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 okt 2012, 15:12

alan_kardec je napisao/la:imam SE xperia u20, baterija se troši jako brzo. najviše dan do dan i po može da izdrži do sljedećeg punjenja. zanima me jel to zbog toga što sam slabo formirao bateriju ili je to problem i sa drugim xperia-ma, kako sam čuo?
i kod mene je xperia - s, vrlo brzo se potroši baterija..
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2012, 15:22

Ma nije bitno to sto se baterija brzo trosi, bitno je to da ne mogu imati manje od 30% baterije..a prije je moglo, to znam..

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 okt 2012, 15:50

Papastathopoulos je napisao/la:Ma nije bitno to sto se baterija brzo trosi, bitno je to da ne mogu imati manje od 30% baterije..a prije je moglo, to znam..
meni ponekad, kad uključim power saver, sa nekih 20% baterije, smanji se na 4% i ugasi se mobitel. mada bi, sa uključenim power saverom, trebalo da imam više baterije a ne manje.. :?

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 31 okt 2012, 15:56

Jel' neko zna kako da vratim svoju xperiu ray na android 2.3.3 sa 4.0.4?

Update sam izvrsio preko oficijalnog SE programa na kompu :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2012, 15:58

TheVerminator je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ma nije bitno to sto se baterija brzo trosi, bitno je to da ne mogu imati manje od 30% baterije..a prije je moglo, to znam..
meni ponekad, kad uključim power saver, sa nekih 20% baterije, smanji se na 4% i ugasi se mobitel. mada bi, sa uključenim power saverom, trebalo da imam više baterije a ne manje.. :?
Ma u mene jarane cim dodje na 29%, samo mi dodje obavijestenje na displeju da mi je ostalo 1% baterije i ugasi se..al ev sad sam malo guglao, i iskljucio sam nakvo sinhronizovanje podataka sto dosta trosi bat, a i procitao sam da je za duze trajanje bat dobro da se telefon ugasi tokom punjenja i upali se tek kad je bat skroz puna..

A de mi reci, kako si ukljucio taj power saver, da ga i ja ukljucim ?

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 okt 2012, 16:01

Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver.. ;)

— Tony Adams.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2012, 16:08

TheVerminator je napisao/la:Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver.. ;)
Tamo kad idem u postavke i onda "o telefonu" pise 2.3.4 ..to mi je doslo u telefonu kad sam ga kupio prije par mjeseci, nisam update-ovo softver jos..mogu li i ja nadogradit na 4.0.4 ? :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 31 okt 2012, 16:13

TheVerminator je napisao/la:Na kojem si androidu? Ja sam na 4.0.4 i odma u meniju imam ikonicu Power Saver.. ;)
Tamo kad idem u postavke i onda "o telefonu" pise 2.3.4 ..to mi je doslo u telefonu kad sam ga kupio prije par mjeseci, nisam update-ovo softver jos..mogu li i ja nadogradit na 4.0.4 ? :D

Mislim da možeš,samo trebaš ići preko onog' programa na kompu. :lol:

Inače,ja sam svoju ray "digao" i sada žalim za tim,slabije su mi "komponente" mobitela,il' se to meni samo čini. :?

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 okt 2012, 16:15

Evo imaš na googlu nekih stvari, ja nisam baš nešto sa updateima.. :D https://www.google.ba/search?q=Sony+Eri ... 24&bih=653" onclick="window.open(this.href);return false;

Probaj i sretno ti :D

— Tony Adams.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 okt 2012, 16:50

alan_kardec je napisao/la:imam SE xperia u20, baterija se troši jako brzo. najviše dan do dan i po može da izdrži do sljedećeg punjenja. zanima me jel to zbog toga što sam slabo formirao bateriju ili je to problem i sa drugim xperia-ma, kako sam čuo?
i kod mene je xperia - s, vrlo brzo se potroši baterija..
to nije nista cudno, to je standard s androidom, mozda neki custom rom uspije rijesiti problem s baterijom, al opet ne puno

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2012, 18:46

Evo imaš na googlu nekih stvari, ja nisam baš nešto sa updateima.. :D https://www.google.ba/search?q=Sony+Eri ... 24&bih=653" onclick="window.open(this.href);return false;

Probaj i sretno ti :D
E hvala care..sad sam malo pregledao na YT par klipova o 4.0.4 androidu na ovom mom telefonu i zanima me jedna stvar..htio bi da dignem na 4.0.4, al bi li mozda mogao nesto zajebati na telefonu, il da recimo vratim na 2.3.4 ako mi se ovaj novi ne svidi ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.