FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ulaznica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ulaznica » 22 apr 2009, 22:03

Torlak ce mozda jednog dana obuci dres Odense BK.
MOZDA!

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 22 apr 2009, 22:06

ulaznica je napisao/la:Torlak ce mozda jednog dana obuci dres Odense BK.
MOZDA!
???? :roll:
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2009, 22:32

FK Sarajevo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:opet bod je dobro u sljedecem kolu ako Boga da pobjeda da sloboda i slavija kiksaju i eto sigurne evrope muminovic je trebao dati go u onoj sansi nije onoliko trebao vuci loptu igraci slobode su nenormalni ubise grubim strartovima alaim nema prigovora torlak,maksumic,rizvanovic super muminovic i hadzic su odigrali veoma dobro skoro je mogo vise
:roll: Sigurna evropa im je i sa cetvrtim mijestom. :mrgreen:
Tako da im je bolje da Zvijezda ili Laktasi kiksaju jer oni pice na tu poziciju u slucaju povoljnih rezultata.
Logicki :roll:
bolje je ganjati drugo mjesto iz kojeg ides u drugo pretkolo kupa uefa
Pa realno imaju sansu jer im je fakticki tekma na Grbavici i Lukavici kao na domacem terenu,vise bude hordi nego kobajagi domacina :lol:
Znaci Sarajevo ne smije kiksati a za ostale manje vise :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 23 apr 2009, 11:02

Bod u tuzli je nekad kao 3 kad znas da se na tusnju ni mesi ne bi naigrao haha.Sve u svemu dobro apsolvirano gostovanje s obzirom da sada imamo otvoren put da ganjamo drugu poziciju koja ipak nosi bolju poziciju u kupu uefa.Strasno mi se svidja kada vidim da nasi igraci zele da igraju kratkih pasova i tako da u svoju igru ubace i onaj smek lijepe pas igre.Iako na nasim livadama to tesko moze da se provodi.HZ kao i uvijek.Momci svaka vam cast.U onakvim uslovima kakvi su na tusnju ko je god bio gore shvati da stvarno nema smisla ni doci na takozvani stadion jednog premijer ligasa.LJUBAV je samo jedna.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 apr 2009, 13:24

sve je krenulo na bolje odkako je za trenera postavljen janjos ovo sve mozemo zahvaliti njemu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 23 apr 2009, 13:33

Imal ko klip iz Tz
A C A B !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2009, 14:14

Evo kako izgleda tabela drugog djela sezone do sada mozda koga zanima :)

1 Sarajevo 8 5 1 2 14 7 16
2 Sloboda Tuzla 8 5 1 2 6 8 16
3 Zrinjski Mostar 8 5 0 3 12 10 15
4 Borac BL 8 4 1 3 15 6 13
5 Velez Mostar 8 4 1 3 12 9 13
6 Slavija Saraje. 8 4 1 3 7 6 13
7 Celik Zenica 8 4 0 4 10 8 12
8 Zvjezda G 8 3 3 2 11 10 12
9 Travnik 8 4 0 4 9 16 12
10 Modrica Maxi. 8 3 2 3 11 9 11
11 Leotar 8 3 2 3 9 8 11
12 Siroki Brijeg 8 3 2 3 9 10 11
13 Zeljeznicar 8 3 0 5 5 10 9
14 Posusje 8 2 1 5 9 14 7
15 Laktasi 8 1 3 4 7 8 6
16 Orasje 8 1 2 5 4 11 4

Edit: tek sam skonto da sam fulio temu da je ovo trebalo u temu premier liga ici ali tek sam usto pa nisam skonto jbg :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 apr 2009, 14:51

Sada trebaju samo pobjeđivati i ne brinuti se za ostale klubove. Iz utakmice u utakmicu treba ponavljati dobru igru i izlazak u Evropu će biti siguran.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

High

Post Postao/la High » 23 apr 2009, 18:38

Nastavljen niz utakmica bez poraza i u Tuzli

" Bordo momci su danas potvrdili da posljednji rezultati nisu bili prolazna faza. "

Sarajevo je danas na Tušnju borbenom igrom, koja nije bila lijepa za oko, osvojilo novi bod sa teškog gostovanja i to je najbitnije iz današnje utakmice. Sloboda nas nije nadigrala a imali smo i nekoliko prilika da ostvarimo pobjedu koje nismo iskoristili kao ni u Širokom brijegu ali treba biti zadovoljan i sa bodom jer je produžena serija nepobjedivosti a ekipa je pokazala da može odigrati taktički dobro protiv svakog protivnika.

Prvo poluvrijeme nam nije ponudilo ništa interesantno jer su obje ekipe igrale vrlo bezidejno i nisu uspjele ugroziti golmane niti jednom a lopta je više vremena bila van igrališta nego u igri. U drugom poluvremenu Sarajevo se otvara i kreće sa napadima što je umalo urodilo plodom u dva navrata kada su Hadžić i Muminović bili u sjajnim šansama ali se nisu najbolje snašli. Nakon našeg pritiska, u drugom dijelu poluvremena, Sloboda preuzima inicijativu i kreće u napade kako se bližio kraj utakmice ali je naša odbrana na visini zadatka. Alaim je sjajno odbranio najizgledniju šansu Tuzlaka a nakon udarca Mešića spasila nas je i prečka. Mešić je imao i sjajnu šansu kada je sam krenuo prema Alaimu ali ga je ipak sustigao Torlak prije nego je stigao šutirati pa je i ta prilika propala. Ipak, mi smo imali posljednju priliku da utakmicu riješimo u svoju korist. Nakon brzog kontranapada i asistencije Škore, Pliska je za sekundu bio sporiji od golmana Mujkića koji je uspio istrčati na vrijeme i spasiti svoj gol za konačan rezultat utakmice.

Hiroš je na današnjoj utakmici zaradio treći žuti karton pa neće biti na raspolaganju Mehmedu Janjošu u subotnjoj utakmici protiv Veleža na stadionu Asim Ferhatović Hase dok je ohrabrenje povratak Nikitovića u tim nakon povrede.

Sarajevo je utakmicu igralo u sastavu: Alaim, Rizvanović, Torlak, Maksumić, Belošević, Ihtijarević, Džakmić, Muminović, Hiroš, Hadžić i Škoro
U igru su ušli i Pliska, Nikitović i Čomor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 apr 2009, 19:20

igrom netrebamo biti zadovoljan pogotovo napadom ali trebamo biti zadovoljni bodom dobrom odbranom i alaimom koji super branio u sljedece kolo po tri boda naprijed bordo-bijeli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 23 apr 2009, 19:40

ooooo pitari, nemoj da vas ne bude u subotu. hoću dobru atmosferu i još bolju loptu. I dabogda Škoro imao dvije "lijeve", a Alaim prelazio bijelu crtu iza sebe. hehehehe. pozdrav

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 23 apr 2009, 19:49

To za Alaima me ne bi čudilo a ŠKORO će ga zabiti veležu i sa dvije lijeve.
SAFET SUŠIĆ

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 apr 2009, 21:19

Vidimo se u subotu !
Mislim da će ovo biti jedna od ljepših utakmica u ligi ove sezone,jer i Sarajevo i Velež su razigrali...
Valjda će lijepo biti i na tribinama !

NAPRIJED VELEŽ,SAMO NAPRIJED DO POBJEDE
OVU PJESMU DANAS PJEVAM SAMO ZA TEBE
TI SI PONOS MOGA GRADA,SVAKE MAHALE !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 apr 2009, 21:46

Bit će ovo još jedna zanimljiva utakmica. I Sarajevo i Velež su konačno proigrali, neporaženi u zadnjim kolima. Ipak za nadati se da će domaći klub pobijediti i osigurati Evropu. Sa druge strane Velež će tražiti barem bod za ovjeru ostanka u ligi.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 apr 2009, 22:08

Nadam se da će Sarajevo dobiti licencu i da će moći igrati u Evropi. Izgleda da imaju problema sa finansijama.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2009, 13:28

Utakmica protiv Veleza je u 19H,dakle nije kako je najavljivano u 16 i 30 ;)

Alaim i Hiros ne igraju zbog kartona...dakle Hamzic brani protiv Veleza sad ovo ispade slucajnost kad god igramo protiv Veleza on brani :) znamo da ih je on vec jednom izbacio iz kupa kada im je skidao penala u Mostaru ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 apr 2009, 13:49

Termin od 19:00 je idealan, nadam se lijepom vremenu a za ostalo se ne brinem. Predložio bih navijačima Sarajeva da na nekim transparentom ili parolama podsjetimo uhljupe iz uprave da ako ne dobijemo licencu mogu uzeti kartu u jednom smjeru iz kluba, mater im j.... nesposobnu. Možda je izražavanje neprikladno ali kada su u pitanju glavonje iz uprave ja neznam na koji način se obratiti tim.......... POZDRAV ZA HZ

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 apr 2009, 13:56

miky_hz je napisao/la:Utakmica protiv Veleza je u 19H,dakle nije kako je najavljivano u 16 i 30 ;)

Alaim i Hiros ne igraju zbog kartona...dakle Hamzic brani protiv Veleza sad ovo ispade slucajnost kad god igramo protiv Veleza on brani :) znamo da ih je on vec jednom izbacio iz kupa kada im je skidao penala u Mostaru ;)
Joj kako mi je drago što će braniti Hamzić. Mislim da je čovjek zaslužio i veću minutažu. Da ga bar Janjoš stavi na lakšim mečevima da igra...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 apr 2009, 14:29

sutra nam treba pobjeda i kiksevi slobode i slavije naprijed bordo-bijeli

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 24 apr 2009, 15:13

U nastavku prvenstva treba da igramo svoju igru i da idemo jednu po jednu utakmicu.Ne treba da se obaziremo na druge ekipe jer pobjedama na kosevu i 3 boda protiv malog zelje mi smo drugi na tabeli.A za licencu nek razmisljaju ovi iz uprave jer znaju sta ce im se desiti ako to valjano ne zavrse.LJUBAV je samo jedna.FCS.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.