NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 13 nov 2012, 15:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Uh sinoc dosta teska pobjeda Steelersa na Heinz Fieldu protiv Chiefsa i to tek nakon produzetaka. Za mene licno jedno veliko iznenadjenje s obzirom da Chiefse smatram jednom od najgorih ekipa u ligi.
Najgore za njih je što im se Big Ben povrijedio ( i vjerovatno je to i razlog ovako tijesne pobjede), a dolaze im Ravensi, tako da će imati dosta problema ako se ne oporavi na vrijeme :?
Nije to razlog tako tijesne pobjede... Ni kad je on bio na terenu nisu bolje igrali. KC odbrana me pozitivno iznenadila sinoc. Odigrali su odlicnu utakmicu, i oni su razlog ovako tijesne utakmice.
Postovanje treba zaraditi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 nov 2012, 16:59

Mig_Mig je napisao/la:Evo jednog novog forumasa, a starog navijaca Colts-a :)usput da najavim direktan prijenos Indianapolis - New England
Arena sport BIH nedjelja 22:25 :) pravo vrijeme da vidimo Andrew Luck-a :)
Welcome, valjda budes redovan za razliku od svojih prethodnika :mrgreen:

Inace, Ben povrijedjen dakle sad smo najveci favoriti za seed 5, a najbolja solucija su Ravensi, koji mozda budu seed 4 i u PO s njima, los QB i okasapljeni povredama - ide nam na ruku! Najgora opcija je Denver, cak gora i od Hjustona, iz vise razloga...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2012, 18:25

Uh jedva cekam narednu sezonu da vidim duel izmedju Coltsa i Broncosa u regularnom dijelu sezone. :D :D Mada i utakmica u PO ne bi bila losa, ali ne bi to bilo to jer bi se igrala u Denveru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 nov 2012, 23:03

kad_kako je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Uh sinoc dosta teska pobjeda Steelersa na Heinz Fieldu protiv Chiefsa i to tek nakon produzetaka. Za mene licno jedno veliko iznenadjenje s obzirom da Chiefse smatram jednom od najgorih ekipa u ligi.
Najgore za njih je što im se Big Ben povrijedio ( i vjerovatno je to i razlog ovako tijesne pobjede), a dolaze im Ravensi, tako da će imati dosta problema ako se ne oporavi na vrijeme :?
Nije to razlog tako tijesne pobjede... Ni kad je on bio na terenu nisu bolje igrali. KC odbrana me pozitivno iznenadila sinoc. Odigrali su odlicnu utakmicu, i oni su razlog ovako tijesne utakmice.
Svakako da je i odbrana Chiefsa zaslužna za ovaj rezultat, ali ipak vjerujem da je Ben ostao u igri do kraja (bacio dole prikazani TD za izjednačenje u 2/4), da bi to Steelersi riješili bez produžetaka ;)

Kakav catch Wallacea za TD sinoć :o

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 nov 2012, 17:10

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 nov 2012, 23:09

Jesi se to potrudio :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 nov 2012, 23:13

Ja et toliko ja horan :)
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2012, 11:15

Nakon sinocnje pobjede Billsa nad Dolphinsima moze se reci da smo 99% osvojili diviziju. :) :)
Sto se tice ovih grbova samo se nadam da nece nikad u upotrebu doci ovaj Patriotsa koji se meni nikako ne svidja.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 nov 2012, 18:18

Cutler nece izgleda igrati dok Smith izgleda da hoce ...da makar im Smith ne igra mogli bi mi sa ovim QB ih i dobit ...samo da nam ovaj QB ima muda ebiga bacit..imao je protiv Houstona par prilika baciti loptu sam Marshall bio i nije...ali i kad baci Davis ispusti ebi je :).

Jos uvjek ne mogu da vjerujem da je iskliznula lopta iz ruku Marshallu za onaj TD :( fuckkk izgubili smo dvije utakmice gdje protivnik se nije naigrao, a nismo ni mi, ali eto opet nikako nevalja da te pobjedi ekipa koja nij pokazala se u najboljem svijetlu...sad moramo dobiti SF i bez Cutlera ..moraju sad igrati za njega ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 nov 2012, 01:40

Sutra necu kuci gledati NFL, da odmah znate, sretno nek' Coltsi dobiju!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2012, 01:51

Edin TM87 je napisao/la:Sutra necu kuci gledati NFL, da odmah znate, sretno nek' Coltsi dobiju!
Sutra cemo na dijelu gledati dva najbolja secondary-ja svih vremena. :lol: :lol: Odlicno je sto je utakmica pomjerena, pa ce biti u direktnom prijenosu na ESPN America.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 nov 2012, 02:07

amerosm je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sutra necu kuci gledati NFL, da odmah znate, sretno nek' Coltsi dobiju!
Sutra cemo na dijelu gledati dva najbolja secondary-ja svih vremena. :lol: :lol: Odlicno je sto je utakmica pomjerena, pa ce biti u direktnom prijenosu na ESPN America.
Uh kako ce ova tekma bit dobra, kol'ko su losi secondaryi, tol'ko su dobri front linei, bit ce guravo :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2012, 04:42

vec je poceo se izvlaciti cim kaze bice guravo :)...nema vec se on sprema da pogine :)..evo nema ga ni na forumu sutra ahhahaa...edine sisoooooooooo budi ovdje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 nov 2012, 12:27

Izgleda da cemo opet biti bez Hernandeza :( , dok je Branch opet otpusten, zajedno sa Williamsom iz ST, a na njihovo mjesto iz practice squad dolazi Salas koji je WR, te naravno Talib na CB ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2012, 12:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:Izgleda da cemo opet biti bez Hernandeza :( , dok je Branch opet otpusten, zajedno sa Williamsom iz ST, a na njihovo mjesto iz practice squad dolazi Salas koji je WR, te naravno Talib na CB ;)
U slucaju poraza crno nam se pise. Kako nama ovdje na forumu, tako i igracima sa obzirom na konacni plasman. :D :D Stvarno ne znam sta je sa Hernandezom, bio je zdrav i odigrao utakmicu protiv Seahawksa, da bi nakon toga nestao.

Razumjem da ga nije htio voditi u London, ali koji su razlozi sto protiv Billsa nije bio u sastavu i izgleda veceras protiv Coltsa. Ja kako znam povredu nije obnovio - ili mi je promakao taj clanak.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 nov 2012, 12:43

SaltCityAttack je napisao/la:vec je poceo se izvlaciti cim kaze bice guravo :)...nema vec se on sprema da pogine :)..evo nema ga ni na forumu sutra ahhahaa...edine sisoooooooooo budi ovdje :)
Bjezi dojko, ja sam upis'o poraz od Patsa na pocetku sezone, znaci na njima je pritisak, Coltsi su 4 on the road, tako da ne moraju dobit ovo, Patsi su favoriti, a to znaci da je ne mogu bit' zajebavan na kraju, a oni mogu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pisat cemo se u ponedjeljak. Iako nema Hernandeza, nebitno, mi ne mozemo cuvat Edelmana :lol: A kamoli Welkera, Lloyda i Gronka. Jos nam se vraca smijesni Powers, tako da onaj Butler nece startati, sto je prosle sedmice napravio dar mar u odbrani (2 INT, TD, FR), al' Mathis i Freneey pocinju, cuvaj se Tomice 8-)
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 18 nov 2012, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 18 nov 2012, 12:45

Edin TM87 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:vec je poceo se izvlaciti cim kaze bice guravo :)...nema vec se on sprema da pogine :)..evo nema ga ni na forumu sutra ahhahaa...edine sisoooooooooo budi ovdje :)
Bjezi dojko, ja sam upis'o poraz od Patsa na pocetku sezone, znaci na njima je pritisak, Coltsi su 4 on the road, tako da ne moraju dobit ovo, Patsi su favoriti, a to znaci da je ne mogu bit' zajebavan na kraju, a oni mogu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pisat cemo se u ponedjeljak. Iako nema Hernandeza, nebitno, mi ne mozemo cuvat Edelmana :lol: A kamoli Welkera, Lloyda i Gronka. Jos nam se vraca smijesni Powers, tako da ce onaj Butler nece startati, sto je prosle sedmice napravio dar mar u odbrani (2 INT, TD, FR), al' Mathis i Freneey pocinju, cuvaj se Tomice 8-)
Uvijek sam volio njegov entuzijazam. 8-)
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2012, 21:26

u utakmici Packers Lions nesto slicno kao Bears-Texans..samo se gube lopte :)...Packersi losi danas skroz..Detroit ovaj im QB izgubio par lopti sve tu negdje kad su bili u najmanju ruku svaki put imali siguran FG...Ruse Rogersa opasno satrase ga..gledam Rogersa i vidim Cutlera :roll: ..zabrinuto lice ne zna ni sam sta da radi jadan
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 nov 2012, 21:48

ovaj opet profula FG :)... Packersi blizu poraza , ali bice ovo gutavo jos 7 minuta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 nov 2012, 22:02

TD Packersi....

Izgleda da ce se Texansi izvuci na kraju protiv Jaguarsa.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.