Ma znam, skoro je nemoguce da budemo u top 5 najlosijih ekipa, ali ja bih najiskrenije ove sezone Browna bezobrazno cuvao. Svakom prilikom bih ga odmarao i “load manageao”. i to je dobra stvar za nas sto top 5 najlosiji rekord ne garantuje top 5 pick, jer sumnjam da mozemo biti medju top 5 najlosijih ekipa, bio bih zadovoljan sa top 10 najlosijim rekordom i nadao se sreci na lutriji, stvarno mislim da je to puno bolje nego da ove sezone ganjamo neki 7-8 seedbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:02Teško da ćeš biti lošiji od Jazza, Netsa, Wizardsa i Netsa koji će opet besramno tankovati, naročito tamo od januara kada ugase i ono malo kvaliteta što imaju zbog nekih "povreda".superFrankie je napisao/la: ↑27 okt 2025, 13:40Radije bih da ove sezone budemo medju najlosijim ekipama, nego da se borimo za neki play in i da ispadnemo u prvoj rundi play offa. Posebno kad se uzme u obzir da je sljedeca generacija bas dobra
Jedini način da mi tankamo jeste da ugasimo Browna i/ili Whitea do kraja sezone od decembra, a ne bi me iznenadilo da to i Brad uradi ako se nastavi u ovom ritmu.
Problem je i što ti recimo top5 negativnih rekorda ne garantuje da ćeš dobiti top3-5 pick.
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Strašno poluvrijeme, najbolje u sezoni. Jaylen, totalna dominacija.
Rekoh ja polako sa takeovima, ima ovdje previše kvaliteta da bi tek tako završili van PO ili u top5 najgorih omjera lige.
Rekoh ja polako sa takeovima, ima ovdje previše kvaliteta da bi tek tako završili van PO ili u top5 najgorih omjera lige.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Sumnjam da cemo biti i top 10 najgorih ekipa, bit ce borba za rubna mjesta play offa vjerovatno, samo sto bih ja prije volio da budemo top 10 najgorih ekipa, nego da ispadnemo u prvoj rundi po i imamo neki pick oko 20. mjestababoedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 01:15Strašno poluvrijeme, najbolje u sezoni. Jaylen, totalna dominacija.
Mora biti i ovakvih utakmica, ali ja jednostavno ne vidim nas iznad 50%baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2025, 01:15Strašno poluvrijeme, najbolje u sezoni. Jaylen, totalna dominacija.
Ako uspijemo razviti Minotta koji za sada izgleda fenomenalno i Hugu u rotacione igrače to će biti najveći uspjeh.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.