Valja penziju dočekati u Hajduku a ovakav talenat.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tino-Sven Sušić
Valja penziju dočekati u Hajduku a ovakav talenat.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Inter, Hajduk, adzo, svjetsko prvenstvo, nepotizam i sve tako u krug.
Meni je momka iskreno jako zao.
Ako smo prihvatili Hajrovica, Begovica, Medunjanin a garantujem da bi i Tankovicu u roku od mjesec dana zaboravili da nas je odbio radi švedske dajte malo tolerancije i prema Sušiću.Eto nema vise Safeta, Tino ima isti status kao i ostali.
Dovoljno da ga počnemo posmatrati kao igrača a ne Safetovog rođaka. Ako momak zadovolji a siguran sam da hoće jer ima slifa za reprezentaciju zašto ga tjerati iz nje.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
Evil Genius II
- luis enrique
- Kontakt:
edoo3 je napisao/la:Na ovom forumu postoji par tema koje se mogu otvoriti jednom u godinu dana a da se ništa na njima ne promjeni.Jedna od takvih je definitivno i Tinina.
Inter, Hajduk, adzo, svjetsko prvenstvo, nepotizam i sve tako u krug.
Meni je momka iskreno jako zao.
Ako smo prihvatili Hajrovica, Begovica, Medunjanin a garantujem da bi i Tankovicu u roku od mjesec dana zaboravili da nas je odbio radi švedske dajte malo tolerancije i prema Sušiću.Eto nema vise Safeta, Tino ima isti status kao i ostali.
Dovoljno da ga počnemo posmatrati kao igrača a ne Safetovog rođaka. Ako momak zadovolji a siguran sam da hoće jer ima slifa za reprezentaciju zašto ga tjerati iz nje.
Dokon um je djavolje igraliste!
Uništili su momku život lažima i uzdizanjem bez osnova.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sigurno si premlad da se sjecas kako je Eriksson poveo vaseg Walcotta na SP u Njemackoj sa 17 godina, bez ijedne utakmice za reprezentaciju i sa samo par nastupa u seniorskom fudbalu uopste? Eriksson jednostavno radio svoj posao, isto kao i Susic. Selektor mora imati slobodu da zove koga zeli. On stvara ekipu, on odgovora za rezultat. Vecina selektora na prvenstvo pored standardnih igraca obicno povede i nekog svog dzokera. Englezi su koliko se sjecam to shvatili bez problema, prihvatili tog nekakvog Walcota iako vecina nije ni cula za njega. Ne znam koji vam je vise q sa tim glupostima, zasto ne popustite vise? Kao djecica se ponasate. Da, znamo da su familija, pa sta? To bi mu svugdje u svijetu bio plus, pogotovo sto su i Safet i Sead bili igracine sa veliko I.AllGunsBlazing je napisao/la:Hajrovic nije bio defanzivni vezni nit je bez razloga otisao na SP. Shvatite da radi Tine jedan Zukanovic nije otisao na SP, a prije tog Tino nije odigrao zvanicnu tekmu za nas. Pa jedan Zahirovic koliko god da je limitiran vise je zasluzio da ide, ali kako ispred amidzinog mezimca? I onda jos one kao ironicne izjave da je poziv dobio radi prezimena. Pa on je olicenje svega loseg u Safetovom periodu, tj. nezasluzeni pozivi, losa formacija(za koju je krivo njegovo forsiranje), losa atmosfera, konstantne lazi od pozicije do transfera. A da je neki igracina, nije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Calcio (advokat Germanije) kao uvjek ubija argumentima.calcio je napisao/la:Selektor mora imati slobodu da zove koga zeli. On stvara ekipu, on odgovora za rezultat. Vecina selektora na prvenstvo pored standardnih igraca obicno povede i nekog svog dzokera.
Cuj "dzokera".
Svugdje u svijetu?calcio je napisao/la: Da, znamo da su familija, pa sta? To bi mu svugdje u svijetu bio plus, pogotovo sto su i Safet i Sead bili igracine sa veliko I.
Gdje zivis, u Africi?
- Principatus
- Kontakt:
1. Kolasinac treba igrati za U21 a ne za A reprezentacijU (a Kolasinac vec zaigrao u Bundsligi i Ligi Sampiona).
2. Dobro je sto su Susic, Hadzic i Vrsajevic na SP.
3. Dobro je sto je Zukanovic ostao kod kuce, ko zna sta je skrivio.
4. Susic mora imati slobodu da (ne-)radi sta hoce.
5. Djuric nam nije trebao kada Dzeko i Ibisevic nisu mogli igrati.
6. Tino ce preci u Inter.
7. Avdija je bolji igrac od tog nepoznatog Zukanovica koji igra u manjem klubu u Belgiji nego Avdija, koji igra u gigantu Hajduku.
8. Selektor ne mora selektirati i traziti igrace.
9. Nije bitno da odrzava kontakt sa igracima, moze se i preko novina prepucavati.
10. Mi smo protiv Nigerije igrali sa bekom, a taj bek je bio Lulic, ili mozda Medunjanin ili Misimovic.
11. Kako god, nije Susic kriv.
Ah zaboli me glava. I onda taj lik dodje ovdje i kaze da ljudi "popuste".
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
SjeverniVjetar
Je li se desio neki maestralan dribling ?
A gdje je da treba pozvati Adilovica, pa da prvo igramo protiv Austrije pa protiv AndorePrincipatus je napisao/la:Da sakupimo Calcio citate.![]()
1. Kolasinac treba igrati za U21 a ne za A reprezentacijU (a Kolasinac vec zaigrao u Bundsligi i Ligi Sampiona).
2. Dobro je sto su Susic, Hadzic i Vrsajevic na SP.
3. Dobro je sto je Zukanovic ostao kod kuce, ko zna sta je skrivio.
4. Susic mora imati slobodu da (ne-)radi sta hoce.
5. Djuric nam nije trebao kada Dzeko i Ibisevic nisu mogli igrati.
6. Tino ce preci u Inter.
7. Avdija je bolji igrac od tog nepoznatog Zukanovica koji igra u manjem klubu u Belgiji nego Avdija, koji igra u gigantu Hajduku.
8. Selektor ne mora selektirati i traziti igrace.
9. Nije bitno da odrzava kontakt sa igracima, moze se i preko novina prepucavati.
10. Mi smo protiv Nigerije igrali sa bekom, a taj bek je bio Lulic, ili mozda Medunjanin ili Misimovic.
11. Kako god, nije Susic kriv.
Ah zaboli me glava. I onda taj lik dodje ovdje i kaze da ljudi "popuste".
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim kad je popušio da ga Inter traži, zašto se ne bi ponadao da ga Mamic hoće?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DonCorleone
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 313, adrenaline323, ANamelessGhoul, antetokounmpo, AzRimiRzA, Bordo10, CHR, Confiance, darker10, dedo26, dena24, DjaniTarik, donniedarko, eaglebvb09, edin139, EnesSS, feniksptica, forgempp, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Guest1945, HariTz, harko35, head88, inzomni, izdzezveubrazil, jasmin10, JoeBleck, Kapetan, KarlMarx, Kljukusar, lakilone, Lavcina, ludilompredozirani, Lynx, Nane17, NazorUso, NKZ199207, onajlikk, Pensioner26, RacioEmocionalan, RajvoSA03, riki46, RoadRunner85, SalvadorCabanas, signalidunapark, Soli, TefalTava, tuzlanskinacin, Wolffire i 296 gostiju.