Dal je moguce da su ovoliki mentoliMnogo toga je u našoj krovnoj kući neorganizovano, a u prilog ove tvrdnje reći ću vam da smo pred susret sa Kuksijem od Saveza obaviješteni da Trivunović nema pravo igrati, što se ispostavilo kao netačna informacija".
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto Baljić je sav u suzama došao na Koševo i bušio vas, eto samo smo mi izašli naravno kad ste vi pobjegli (hočeš imena) a jesmo li mi krivi što se nije igrao play off? Na kraju krajeva to za mene i nije titula ja priznam ovo samo od kad su i srbi tu, to je BH a ono je Federacija a mi smo tad pobjegli vama nekih puno bodova u "muslimanskoj" ligi a naravno, ti si veliki pa priznaš i te titule kao titule BH lige hehehe dobro je to ne daj Bože da je obrnuto šta bi rekao!?zeljo1974 je napisao/la:u ratu je samo vama dozvoljeno da napustite grad i lafo prestavljate bih ,samo je vama dozvoljeno da kradete tude igrace npr Baljic,samo se vama dala titula a da prvenstvo nije zavrseno tj nije igran play of sta ces vazda vas yebusekac je napisao/la:Gledaj to ovako svi vi pa i Željo ste dobili bar nekad presudu u vašu korist a Sarajevo nikad i ti sad reci meni je li ima razloga da se uvijek bunimo evo Borac treči put za zelenim stolom dobija a mi nikad i kad smo i u pravu i u krivu uvijek smo krivi je li? Poserem se ja svima usta lagano u ovim komisijama od nastanka do danas nijedna odluka u korist Sarajeva gore nego da smo Mladost iz Lućana (sorry) pa i oni bi dobili spor sa Sarajevom e sad šta li je u pitanju ali ima Boga kad-tad bit će ovo vračeno.SarajlijaTM je napisao/la:A jest onda saric pao ko da ga je klicko potrefio Hahahaha
Gledano sa vase tacke gledišta, vi ste stvarno osteceni, ali gledajući sa druge strane vi prednjcite u zalbama na ligu i sve oko lige. Da ne idem u detalje, ovaj rasplet situacije sa borcem su svi ocekivali.
Ovo vase bistrenje advokature od foruma pa nadalje postaje zamorno.
Ako vec imate ekipu, love i jakog sponzora, onda bi ova 3 boda trebala biti najmanje vazna
Ovo onako realno, a privatno bi ja licno vise volio da ste odigrali novu tekmu , ali baba ipak nema damu![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Za neodigravanje play off-a ste sukrivci jer ste se igrali politike; Baljica ste oteli i krivotvorili registraciju, a turneja je bila pokrice za dezerterstvo mnogih podrumasa. I molim te nabroj mi igrace i uopste gradjane Sarajeva koji su se ispalili preko Zelje.
(Žerići,Adžem,Gutalj,Pavlović, treba li još)A pitaj Elvira je li krivotvorena mi nismo sukrivci ako nekom bježiš24 ili 27 bodova onda mu se svašta priviđa,a što se tiće podrumaša e o tom bi se moglo pričati al **** ga Vukadin,i ne znam ko još sve se poispaljivalo tad je žIVKOVIĆ OSTAO a bilo je igrača i iz Želje koji su otišli i to je razlog što je Baljić prešao e to je istina pitaj ga.Nije se niko ispalio preko Želje a ni preko Sarajeva nego se pravila reprezentacija grada a neče se zvati Nova stanica valjda e sad **** ga malo ovi iskoristili i pobjeglizeljo1974 je napisao/la:Za neodigravanje play off-a ste sukrivci jer ste se igrali politike; Baljica ste oteli i krivotvorili registraciju, a turneja je bila pokrice za dezerterstvo mnogih podrumasa. I molim te nabroj mi igrace i uopste gradjane Sarajeva koji su se ispalili preko Zelje.
Sarajevo ljubavi moja!
Hoće li biti prenos na MojaTV sutra?
Hoce li biti kakav stream??? 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne,zeljo ide u tom terminu od 15hilmo je napisao/la:Hoće li biti prenos na MojaTV sutra?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesi siguran? Ja nigdje nisam nasao potvrdu da nekog prenosi MojaTv ovo kolo.miky_hz je napisao/la:Ne,zeljo ide u tom terminu od 15hilmo je napisao/la:Hoće li biti prenos na MojaTV sutra?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ima potvrda na samom kanalu.exbabilon je napisao/la:
Jesi siguran? Ja nigdje nisam nasao potvrdu da nekog prenosi MojaTv ovo kolo.
Za mustuluka siDukeOfWellington je napisao/la:Ima potvrda na samom kanalu.exbabilon je napisao/la:
Jesi siguran? Ja nigdje nisam nasao potvrdu da nekog prenosi MojaTv ovo kolo.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo sad javiše da će Sarajevo - Travnik ići u snimku poslije utakmice Mladost - Željezničar.
EDIT: Zapravo pojavit će se u videoteci snimak.
Iskopiraj pa prodaji možda nešto zaradišDukeOfWellington je napisao/la:Evo sad javiše da će Sarajevo - Travnik ići u snimku poslije utakmice Mladost - Željezničar.
Sarajevo ljubavi moja!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Iskopiraj pa prodaji možda nešto zaradiš

Gledao sam vase juniore neki dan ovde su igrali, po meni mali Plakalo je vrhunski golman...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
dobar je , samo mu malo visine faliPrijedor je napisao/la:Gledao sam vase juniore neki dan ovde su igrali, po meni mali Plakalo je vrhunski golman...
Dajte ljudi link od bht-1 radio
možel' link od tekme ako neko ima,može u pp
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fuli Komazec penal 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
3-0 18 minuta
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, keli, SamoDaKazeem, samoFKS, Seipronto, skoJaa, tuzlanskinacin i 67 gostiju.