Arsenal

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 11 apr 2026, 15:57

AA23 je napisao/la:
11 apr 2026, 15:49
chily-rz je napisao/la:
11 apr 2026, 15:45
AA23 je napisao/la:
11 apr 2026, 15:38
Samo otkaz i na novo.

Goni ovo smeće, doveo je klub do poniženja da nam se ljudi smiju što najlakšu titulu u historiji premijer lige ne možemo da osvojimo.

Neka ga sramote što više, a upravi koja želi da mu produže ugovor **** mater u **** glupu i neinteligentnu.
Sve ok ali ne može biti lakša od prošlogodišnje.
Nisi u pravu nikako.

Imali priliku da odemo na dvocifrenu razliku da smo Wolvese dobili, City pola sezone ne može kraj sa krajem da sastavi, Liverpool ovakav retardiran mi nismo bili u stanju da dobijemo.

Junajted u pola sezone otjerao Amorima tek onda proigrao, Čelzi menadžera mijenjao, Spursi u zoni ispadanja, Villa sa Emeryem u jednom momentu bila konkurent za titulu :tokralju:

Rame uz rame sa prošlogodišnjom, za razliku od nas Liverpool bar igra fudbal.
Koji fudbal igraju nisu pogledali na gol prije tri dana u Parizu sa 25% posjeda lopte, sudije ih prošle sezone gurale svako drugo kolo. City je prošle sezone bio gori nego ove.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 11 apr 2026, 15:58

chily-rz je napisao/la:
11 apr 2026, 15:57
AA23 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

Nisi u pravu nikako.

Imali priliku da odemo na dvocifrenu razliku da smo Wolvese dobili, City pola sezone ne može kraj sa krajem da sastavi, Liverpool ovakav retardiran mi nismo bili u stanju da dobijemo.

Junajted u pola sezone otjerao Amorima tek onda proigrao, Čelzi menadžera mijenjao, Spursi u zoni ispadanja, Villa sa Emeryem u jednom momentu bila konkurent za titulu :tokralju:

Koji fudbal igraju nisu pogledali na gol prije tri dana u Parizu sa 25% posjeda lopte, sudije ih prošle sezone gurale svako drugo kolo. City je prošle sezone bio gori nego ove.
Sve ekipe sem Liverpula su bolje nego prosle sezone. :yawn:

COYGBiH
Kontakt:

Post Postao/la COYGBiH » 11 apr 2026, 16:00

Najveci problem su izostanci Odegarda. Fakat ne kontam sta se desava, momak odigra jednu pa ga nema tri, i tako cijele sezone, a on je pencilin za ovakve ekipe.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 apr 2026, 16:36

chily-rz je napisao/la:
AA23 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:

Nisi u pravu nikako.

Prosle sezone sam mislio, igrali su bar fudbal kad su uzeli titulu, zato su i uzeli.

Mi fudbal ne igramo i tu je kraj price.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 apr 2026, 17:32

AA23 je napisao/la:
11 apr 2026, 16:36
chily-rz je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

Nisi u pravu nikako.

Prosle sezone sam mislio, igrali su bar fudbal kad su uzeli titulu, zato su i uzeli.

Mi fudbal ne igramo i tu je kraj price.
I prošle sezone su igrali bunker u Parizu, imali su Salaha u najboljem izdanju i sudije da ih sačuvaju, konkurenciju odnosno Arsenal gazile sudije čitavu sezonu.

U suštini slažem se da ovaj Arsenal sigurno nije ni blizu onog zbog kojeg smo zagotivili ovaj klub, ziheraški pristup bez prave energije i volje da se nadigra protivnik.

S druge strane kad vidim 60000 ljudi na tribinama koji dvadeset godina čekaju na titulu i ne pokazuju nikakvu strast na tribinama, ambijent kao da se igra predsezona onda je možda i pošteno da dobiju ovu letargiju i na terenu. Kakvi navijači takva i ekipa, smor teški, bolji ambijent napravi pet hiljada ljudi na Bilinom protiv Toška.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 apr 2026, 20:09

0.19 xG iz otvorene igre. Pa to je jedan random šut za 16 metara brate.
Ovo nije fudbal i odavno nije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 11 apr 2026, 22:33

Kako je nekada fudbal bio lijep :yawn:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 11 apr 2026, 22:40

Eh kad se ovdje pisalo o nepostojanosti bilo kakvog pecata u nasoj igri, pojedinci su bili slijepi zbog rezultata. Onog trenutka kad smo napustili fluidni fudbal i brzu tranziciju je ova ekipa krenula u ambis.

Ne moze ti jedini forte bit igra nakon prekida. Arteta je unistio i ono sto je naslijedio, ali i ono sto je, slucajno, stvorio u prvoj sezoni napada na titulu.

Meni je iskreno svojedno da li cemo osvojit ili ne, ali ovaj covjek mora ici na kraju sezone. Napravili smo ogromnu gresku s Wengerom i nedavanjem otkaza na vrijeme, a s ovim likom isto vec kasnimo barem godinu dana.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.