Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nije loš. Zna kiksati, al ono mlad je pa mu se da progledati kroz prste. Ima jake fizičke predispozicije i vjerujem da bi Jozo od njega mogao napraviti dobrog stopera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Talentovan ali haman hodajuća bolnica i zbog toga je bez ugovora. Doveo bih ga ja u Inter da zamijeni Ranocchiu kao back-up
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Juve ako ne bude prvak Allegriju će rating past na niži nivo od Mourinha, naredni klub će mu bit nešto tipa Fiorentina. Strašno su se pojačali, sad nema izgovora
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Joj ovog iz Sarajeva-Zavidovica.
l. alberto > sevilla
ilic > lazio
ilic > lazio
Ovo je prvi put da si napisao pola rečenice, očekivao sam samo neki od smajlića. Ako tako nastaviš ubrzo bi mogao i pune rečenice pisat
Scamacca u West Ham, preko 40 m transfer
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Imam osjecaj da ce se vratiti u Serie A najvise za 2 godine.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta je ovo Lukaku doso ko govedo na pripreme?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Sa jednim ili jednim smajlijem?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa zato ga i zovu Big Rom, to su njegove kile
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jedno je doci kod Contea na pripreme sa 120 kg, a drugo kod Inzaghija. Znamo sta Conte radi igracima, tu bi i Gnojnica dotjerao kilazu. Al hajde da vidimo sta ce se desiti, sezona pocinje za mjesec dana.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Italijanski napadači, pogotovo zadnjih 15 godina, su uglavnom failali u EPL-u; Rolando Bianchi, Borini, Balotelli, Zaza, Kean, Cutrone... Pelle je bio pristojan. Istina, osim Bale ovo su imena drugog/trećeg reda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lukaku brat preko 100kg i onda mu čudno što nije igrao puno kod Tuchela
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa zato se i jest udebljao, od sjedenja na klupi. Kod nas mu valja igrat 90 minuta svakuRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:56Lukaku brat preko 100kg i onda mu čudno što nije igrao puno kod Tuchela
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet ćemo na šta će to da liči bez Contea. Čovjek je izvukao ono najbolje iz njega + upario Hakimia sa njim. Njih dvojica su sami mečeve dobijali.Biscione je napisao/la: ↑23 jul 2022, 14:41Pa zato se i jest udebljao, od sjedenja na klupi. Kod nas mu valja igrat 90 minuta svakuRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:56Lukaku brat preko 100kg i onda mu čudno što nije igrao puno kod Tuchela![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
bice lukaku dobar, odgovarace mu simoneov sistem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.