Halali, nisam znao da pismenost iscezne s godinama. To nesto ko cuna.dachodachoni je napisao/la: ↑21 jul 2022, 02:21kad dodjes u moje godine pitacu teBeduin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 23:55Vala ne znam sta mi je bolnije, citati cirilicu (mada sad preskacem njegove postove i ne zamaram se tim nakaradnim pismom) ili tvoje postove bez ijednog j3benog zareza, tacke, velikog slova.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:45to su te danasnje zaglupljene generacije stid vas nije reci da ne znate citati nase pismo
Patnja si za citati druze, bez nijeta da te vrijedjam ili ismijavam. Ipak, ti spominjes zaglupljene generacije a habera nemas o gramatici. Nemam ni ja da bih se dicio, ali...
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ne zovi ga na roštiljdachodachoni je napisao/la: ↑21 jul 2022, 02:21kad dodjes u moje godine pitacu teBeduin je napisao/la: ↑20 jul 2022, 23:55Vala ne znam sta mi je bolnije, citati cirilicu (mada sad preskacem njegove postove i ne zamaram se tim nakaradnim pismom) ili tvoje postove bez ijednog j3benog zareza, tacke, velikog slova.dachodachoni je napisao/la: ↑20 jul 2022, 20:45to su te danasnje zaglupljene generacije stid vas nije reci da ne znate citati nase pismo
Patnja si za citati druze, bez nijeta da te vrijedjam ili ismijavam. Ipak, ti spominjes zaglupljene generacije a habera nemas o gramatici. Nemam ni ja da bih se dicio, ali...
šuška se šuškaaa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- nextterrain
- Kontakt:
Neki od forumaša Rome su najavljivali Scudetto, pa bih malo bio oprezniji
Mislim da mogu ove sezone doci do 4. mjesta, ali vidjet ćemo još Napoli i Fiorentinu, nekako cisto sumnjam da Lazio može
Mislim da mogu ove sezone doci do 4. mjesta, ali vidjet ćemo još Napoli i Fiorentinu, nekako cisto sumnjam da Lazio može
Iako je mercato daleko od gotovog sa sigurnošću se može reći da će milanski klubovi, Juventus i Roma biti top 4.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Beduin
- Kontakt:
0nako objektivno tipujem da ce Inter uzeti titulu ispred Juveta i Milana, najvise radi uigranosti.
Juve ce biti pravo jak, ali ce im trebati neko vrijeme da uhvate ritam.
Milan tesko da moze ponoviti onakvu proslogodisnju sezonu, iako je i sezonu ranije odigrao vrhunski (2. dio sezone kad su dosli Ibra i pojedinci), ali i dosta se luta u ovom mercattu pa ni sam ne znam na cemu smo.
Juve ce biti pravo jak, ali ce im trebati neko vrijeme da uhvate ritam.
Milan tesko da moze ponoviti onakvu proslogodisnju sezonu, iako je i sezonu ranije odigrao vrhunski (2. dio sezone kad su dosli Ibra i pojedinci), ali i dosta se luta u ovom mercattu pa ni sam ne znam na cemu smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Juventus prvi favorit, sudeci prema trenutnim rosterima.
2 godine pauze je ionako previse.
Milan kao sampion je trebao da ucini sve moguce da se pojaca al zasad (koliko sam upratio) tanko.
Dosao je samo Origi?
Wijnaldum u Romi?
Nesto sam juce procitao u vezi njeg.
Ako ima jos goriva u njemu nebi bio lose pojacanje za Rome.
Jose izgleda ima podrsku da pravi ekipu po svom cejfu, ukoliko ne dokuci top 4 smatrat ce se nesupjehom.
Inter je obnovio partnerstvo Lukaku/Lautaro, vidjet cemo mogu li funkcionisati dobro kao sto su u sezoni sa Conte.
To im je najveci plus zasad.
Da li ce Gosens napokon da ufati formu iz Atalante ili ce biti jos jedan koji nije uspio u drugom sistemu.
Propustili su Bremera al sa postojecom odbranom, bez prodaja, i dalje imaju stabilnost.
Ocekujem uzbudljivu sezonu i jedva cekam.
2 godine pauze je ionako previse.
Milan kao sampion je trebao da ucini sve moguce da se pojaca al zasad (koliko sam upratio) tanko.
Dosao je samo Origi?
Wijnaldum u Romi?
Nesto sam juce procitao u vezi njeg.
Ako ima jos goriva u njemu nebi bio lose pojacanje za Rome.
Jose izgleda ima podrsku da pravi ekipu po svom cejfu, ukoliko ne dokuci top 4 smatrat ce se nesupjehom.
Inter je obnovio partnerstvo Lukaku/Lautaro, vidjet cemo mogu li funkcionisati dobro kao sto su u sezoni sa Conte.
To im je najveci plus zasad.
Da li ce Gosens napokon da ufati formu iz Atalante ili ce biti jos jedan koji nije uspio u drugom sistemu.
Propustili su Bremera al sa postojecom odbranom, bez prodaja, i dalje imaju stabilnost.
Ocekujem uzbudljivu sezonu i jedva cekam.
Znaci opet smo u rangu Sampdorie 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Roma je prosle godine protiv intera, milana i juventusa uzela 0 bodova, dobar je dybala ali ne toliko. Olimpico ce biti pun svaku utakmicu, neki igraci ce biti bolji nego prosle godine, ali ima tu jos posla za top4.
embrace the chaos
Jedini ozbljan takmac Romi za 4 mjesto ce biti Lazio. Napoli ce propasti totalno, Viole ne mogu kao ni Atalanta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
napoli je izgubio samo koulibalya, insigne se raspadao zadnju godinu dvije, na toj poziciji mogu samo napredovati a i njihov merkato nije zavrsen. U vezi su bolji od Rome trenutno, a napad sa Osimhenom nije za podcijeniti. Atalanta dovede noname igrace ali lete po terenu kao da su na hemiji, njihov problem je samo odbrana. Ugl bit ce lakse za procijeniti kad se zavrsi merkato i odigra bar 5 kola
embrace the chaos
Ja isto ne bih napolia otpisao nikada, mislim kada je borba za top 4 u pitanju.
Romu bih dosta prije otpisao, iako sa dybalom ce sigurno dobiti koju pobjedu vise jer on nekad sam zabije neki gol u mrtvoj utakmici.
Romu bih dosta prije otpisao, iako sa dybalom ce sigurno dobiti koju pobjedu vise jer on nekad sam zabije neki gol u mrtvoj utakmici.
Glupo je otpisati Napoli iz borbe za top 4 a da sezone nije ni pocela. Mada navikli smo ovdje citati gluposti od pojedinih redovno 
Fudbalski strucnjaci.
Milan i inter borba za titulu
Roma i napoli borba za 3.i 4.mjesto
Juventus sa svojih 70 bodova ako uspije koga prevariti za ligu sampiona, dobro i jest. Ako ne uspije, nema veze, ionako je ovo sezona tranzicije, upoznavanja, prilagodjavanja.
Roma i napoli borba za 3.i 4.mjesto
Juventus sa svojih 70 bodova ako uspije koga prevariti za ligu sampiona, dobro i jest. Ako ne uspije, nema veze, ionako je ovo sezona tranzicije, upoznavanja, prilagodjavanja.
Iskreno ne pratim Budnesligu, zna li ko kakav je ovaj Zagadou?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.