Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 21:13

I ja se slažem ovo za kamp.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 21 mar 2013, 21:21

arbitraža je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Cini mi se da sam negdje procitao da ce se sada nesto raditi sa stadionom?Zna li neko nesto o tome?Sta ima sa projektom stadiona koji je zapocet?

To je na čekanju oko stadiona. Mislim da je sada prioritet kamp. To bi trebalo biti nešto jako dobro za klub.
Za sta ce Olimpicu kamp. U ovom gradu roditelju svoju djecu upisuju samo u Zelju ili Sarajevo, nekad je to bila Bubamara koja je prozivela dosta dobrih igraca.

Olimpicu bi najbolje bilo da se spoji s nekim klubom koji ima navijaca bar nesto, jer ovako gasenje kluba je uskoro.
Cim gazda ne zna da li bi srao ili bi piskio. Danas ovdje igra, sutra tamo to moze samo klub na baterije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2013, 21:36

Olimpic ima vrlo dobru omladinsku školu u saradnji sa školom fudbala Novi Grad, tako da bi im kamp dobro došao ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 21:43

Svrki je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Cini mi se da sam negdje procitao da ce se sada nesto raditi sa stadionom?Zna li neko nesto o tome?Sta ima sa projektom stadiona koji je zapocet?

To je na čekanju oko stadiona. Mislim da je sada prioritet kamp. To bi trebalo biti nešto jako dobro za klub.
Za sta ce Olimpicu kamp. U ovom gradu roditelju svoju djecu upisuju samo u Zelju ili Sarajevo, nekad je to bila Bubamara koja je prozivela dosta dobrih igraca.

Olimpicu bi najbolje bilo da se spoji s nekim klubom koji ima navijaca bar nesto, jer ovako gasenje kluba je uskoro.
Cim gazda ne zna da li bi srao ili bi piskio. Danas ovdje igra, sutra tamo to moze samo klub na baterije.
:lol: U omladinskom pogonu ima puno djece.Možda ne živiš u Sarajevu pa ne znaš. :)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 21 mar 2013, 21:54

Zivim u Sarajevu. Koliko ima djece? I usput mi objasni gdje treniraju ta djeca kad je Olimpic danas u Sarajevu, sutra u Gorazdu a prekosutra u Tuzli?

Denox
Kontakt:

Post Postao/la Denox » 21 mar 2013, 22:01

Svrki je napisao/la:Zivim u Sarajevu. Koliko ima djece? I usput mi objasni gdje treniraju ta djeca kad je Olimpic danas u Sarajevu, sutra u Gorazdu a prekosutra u Tuzli?
U Goraždu nisu sigurno ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 22:03

Svrki je napisao/la:Zivim u Sarajevu. Koliko ima djece? I usput mi objasni gdje treniraju ta djeca kad je Olimpic danas u Sarajevu, sutra u Gorazdu a prekosutra u Tuzli?
Kako koja.Neka su trenirala u onom blatu u Nedžarićima a neka na plastičnoj travi ali ne znam kojih dimenzija i kamp bi bio odlično rješenje,a djece ima ne puno manje nego u Želji.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2013, 22:04

open je napisao/la:Istina kroz ogradu, ali vidi se dovoljno. Malo mi je i kiša udarala u objektiv ;) Ostaje još samo valjanje pred utakmicu, a sve ostalo je urađeno tokom zime.

slika

Ja kratera i maslačaka :lol: :lol: :lol:, pardon brazde.
:lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 22:05

storm_raider je napisao/la:
open je napisao/la:Istina kroz ogradu, ali vidi se dovoljno. Malo mi je i kiša udarala u objektiv ;) Ostaje još samo valjanje pred utakmicu, a sve ostalo je urađeno tokom zime.

slika

Tek kada izađeš na sam teren vidiš koliko je ravan a koliko ne.Ovako izgleda dobar.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 21 mar 2013, 22:09

Mancini ti si izgleda jedini navijac Olimpica. Samo ti repliciras na sve kao da si Gracic ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 22:11

Svrki je napisao/la:Mancini ti si izgleda jedini navijac Olimpica. Samo ti repliciras na sve kao da si Gracic ;)
Nisam jedini ima nas još.Ne mogu sva djeca u Želju i u Sarajevo. ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2013, 22:26

Mancini je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:

slika

Tek kada izađeš na sam teren vidiš koliko je ravan a koliko ne.Ovako izgleda dobar.
Jesi li izlazio na teren?
Sport je lijek za tijelo i duh.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 mar 2013, 22:28

@Svrki

Ne bih da te uvrijedim, ali nije mi jasno kako to da živiš u Sarajevu, kao pratiš sport, a toliko malo znaš.

Evo ti podataka.

Željo ima oko 500 djece.
Olimpic iliti škola Novi Grad nešto više od 400 djece.
Sarajevo je imalo 350 djece, ali je u posljednje vrijeme škola ostvarila napredak i uvećali su broj djece. Sada ne znam broj djece, a sigurno je veliki.
Slavija (ne treba zaboraviti), jer jedan broj kadeta i juniora iz grada Sarajeva trenira i u Slaviji.

Znači, baš ne poznaješ materiju.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 22:31

Tek kada izađeš na sam teren vidiš koliko je ravan a koliko ne.Ovako izgleda dobar.[/quote]
Jesi li izlazio na teren?[/quote]
Izlazio je jedan njihov radnik a ispade da ja lažem. ;)Ali biće dobar ako Bog da.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 21 mar 2013, 22:41

Opet moram reagirati, a stvarno mi je više muka.

Teren je u odličnom stanju. Slijede kosilica i valjak u narednim danima i to je to. Sada je previše mokro, pa se teren ne valja. Namjerno se ne valja.

Uglavnom, nema brige.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 mar 2013, 22:49

open je napisao/la:Opet moram reagirati, a stvarno mi je više muka.

Teren je u odličnom stanju. Slijede kosilica i valjak u narednim danima i to je to. Sada je previše mokro, pa se teren ne valja. Namjerno se ne valja.

Uglavnom, nema brige.
Nema potrebe da ti bude muka.Sve je u redu.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 21 mar 2013, 23:20

@arbitraza

Nisam znao je opcina i Olipic isto.
Postavio sam drugo pitanje. Kako ce Olimipc imati skolu fudbalu a nemaju mjesti boravja. Idu od grada do grada i traze gdje ces se uhljeviti.
Da pojednostavim, kazes Olimpic ima skolu fudbala i 300 djece, ok.
Sad mi objasni gdje ta djeca treniraju kad se Olimpic preseli i Gorazde da igra (naprimjer). Danas sutra ce ici iz Sarajeva u Gorazde ne kontam poentu?
Ovdje ima skolu fudbala a hoce sa pobjegne i trenira u Tuzli, hmmm.
Ozbiljan klub kao i skola fudbala.

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 21 mar 2013, 23:32

Izvinjavam se unaprijed ali nisam u mogucnosti pisati na laptopu pa zato ima dosta gresaka, ali poentu mislim da si shvatio.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 21 mar 2013, 23:54

Hajde tamo koga simpatises a nas ostavi da uzivamo u sigurnoj propasti naseg kluba.
Nemoj nam vise poente ti, :D slati dubokomisaone tekstove i pusti nas da uzivamo u svojoj nesvijesti. 8-)

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 22 mar 2013, 00:17

Svrki je napisao/la:@arbitraza

Nisam znao je opcina i Olipic isto.
Postavio sam drugo pitanje. Kako ce Olimipc imati skolu fudbalu a nemaju mjesti boravja. Idu od grada do grada i traze gdje ces se uhljeviti.
Da pojednostavim, kazes Olimpic ima skolu fudbala i 300 djece, ok.
Sad mi objasni gdje ta djeca treniraju kad se Olimpic preseli i Gorazde da igra (naprimjer). Danas sutra ce ici iz Sarajeva u Gorazde ne kontam poentu?
Ovdje ima skolu fudbala a hoce sa pobjegne i trenira u Tuzli, hmmm.
Ozbiljan klub kao i skola fudbala.
Niko nije rekao da su opština i Olimpic isto, nego se škola fudbala koja ima saradnju sa Olimpicom zove Novi Grad. Iako mislim da se baš ne razumiješ u sport, a čini mi se i da si neki mališan, ipak ću te ispoštovati i pokušati da ti objasnim.
Djeca treniraju gdje su i trenirala, a Olimpic ima adresu i nije je mijenjao bez obzira gdje je igrao. Kada malo porasteš ova tema će ti biti mnogo jasnija, a ja ću do tada razgovarati sa malo ozbiljnijim sagovornicima.

Sretno.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.