Jel ovo trazite izgovor za aBd lose rezultate u drugom dijelu prvenstva

[/quote]
a kada smo mi to zadnji puta imali lose igre, pa nam je trebao alibi?
u vrhu smo stalno sto se nebi za vas moglo reci, a mozes sanjati da ce te izaci u evropu.
sjecas li se onog vaseg transa samo nas titula zanima, a jedva pstali u ligi. ali ipak vas postujem na neki nacin, i pored jadnih rezultata kluba, i pored toga sto vam nikakvu srecu ne donosi ili razlog za ponos, ipak ste ostali uz njega na tome svaka castt, aali bojimse da su vasi uspjesi stali 2002 i da ih vise nece ni biti.
naravno i corava koka nabode zrno. pa mozda i izadjete u evropu, pa da nadoknadite ove silne godine, i onda cete se hvaliti citavo ljeto da ste izasli u evopu a kad vas nema manji ste od makovog zrna kada se spomene evropa.
p.s. brisi ba sa teme, sacekaj do derbija da se javljas na ovu temu, jer se tada mi na vasu javljamo a vi na nasu, naravno onda nakon derbija nam gov zatso se javljamo, jer nemozete da podnesete poraze[/quote]
Imam pravo biti na vasoj temi i pisati sta zelim (ne psovke i ostala krsenja pravila foruma)
pa vas volim malo provocirati

[/quote]
pa volim i ja vas provocirati, pa to radimjaranima uzivo, kako je i prije obicaj bio, moj i tvoj otac se nisu preko foruma provocirali, i krili se iza avatara.
Moze i uzivo