Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

likma23
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la likma23 » 04 dec 2012, 20:10

Raul jesam li i ja pozvan? :D Budi optimista i bit ce sve uredu. :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 04 dec 2012, 20:10

Senaid,koji je predmet u pitanju? :D

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 04 dec 2012, 20:11

Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 keceva :lol: Sad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog :mrgreen: Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi :D
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 dec 2012, 20:12

Nemoj se ništa brinut uplatiću ti ja hatmu dovu u mojoj džamiji, kad ti bude 40 dana.
DRUG NEBI TI PUNCA

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 dec 2012, 20:12

vedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 keceva :lol: Sad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog :mrgreen: Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi :D
Jel' Musemicka :?:
1946

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2012, 20:13

Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 dec 2012, 20:14

Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
Pa koji si razred?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2012, 20:15

Sarajlijc@ je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
Pa koji si razred?
2. gimnazije,nece me nikako ove godine matematika.Znam sve uradit al na testu se zbunim nemoguce
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 04 dec 2012, 20:15

a jesi zaredo 1 i 2 :mrgreen:
čudno,to su fkt. dobar prosjek ;)
ja budala brinem se što sam zapisan u knjigu dežurstva

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 dec 2012, 20:17

auhuh. ne znam zašto sam mislio da su forumaši malo stariji :?
naprijed rejal

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 04 dec 2012, 20:18

Meni su tri predmeta kriticna :D ; osnove, fizika i elektronika ( sve ovo lahko poravit osim osnova), tezak prof. prosli cet. imali blok sat i prvi cas radili lekciju i kad drugi sat dodje i samo kaze svi neparni brojevi neka vade papire, kontrolni, nisam nista ucio, nije tesko ali nisam ja ucio i svih 12-13 ucenika koji su radili. to jesrt svi neparni borjevi dobili 1, a u poonejdeljak radili parni ali i njima se ne pise dobro, iako su dobili iste zadatke kao i mi i oni slabo uradili. I sad ima 1,2,1 a iz fizike i elek. 1, znaci moram odgvarat :D :D

Damir Dzumhur!!!!

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 04 dec 2012, 20:19

Sveti je napisao/la:auhuh. ne znam zašto sam mislio da su forumaši malo stariji :?
na prste jedne ruke mozes nabrojati ove starije forumase :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2012, 20:20

A jesam,prvo dobijem 2 pa se javim da popravim i dobijem 1,pa iz narednog testa 1,pa opet 1, popravim na 2 i sad iz zadnjeg dobijem 2

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 04 dec 2012, 20:21

Head je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 keceva :lol: Sad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog :mrgreen: Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi :D
Jes to ti Ekonomisto :mrgreen: ?

Njemacki mi predaje neka nova, sad dosla, tako da cisto sumnjam da je ta na koju ti mislis :roll:
Arsene Wenger

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 04 dec 2012, 20:21

Otelo je napisao/la:A jesam,prvo dobijem 2 pa se javim da popravim i dobijem 1,pa iz narednog testa 1,pa opet 1, popravim na 2 i sad iz zadnjeg dobijem 2
Pa šta radite tj. koje gradivo kad je toliko teško? :roll:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2012, 20:24

bazeni je napisao/la:
Otelo je napisao/la:A jesam,prvo dobijem 2 pa se javim da popravim i dobijem 1,pa iz narednog testa 1,pa opet 1, popravim na 2 i sad iz zadnjeg dobijem 2
Pa šta radite tj. koje gradivo kad je toliko teško? :roll:
prvo geometrija,pa onda stepeni i korjeni,zbunim se brate nenormalno,na pola zadatka(+ il - ) i sjebem sve do kraja i sad neki imaginarni brojevi(al haj da ce mi ista trebat od toga pa haj al nikad necu racunat broj i )

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 dec 2012, 20:25

vedofeelgood je napisao/la:
Head je napisao/la:
Jes to ti Ekonomisto :mrgreen: ?

Njemacki mi predaje neka nova, sad dosla, tako da cisto sumnjam da je ta na koju ti mislis :roll:
Taj sam.

Ne znam ko vam je sad dole.Ako je Musemicka u pitanju onda nemoguce da imas keca.Znam po sebi,cetvrti razred ja ne znam nista njemacki,imam 1,2,3.Zadnja pismena,bilo da pisemo o omiljenom klubu.Pisem ja o Sarajevo i onda se raspisem o Vahidinu Musemicu,Husrefu Musemicu,dobijem pet i zena mi zakljuci 4. :)
Inace,mladja je,ali je prava kraljica.Crna,izgleda k'o curica.zna da stvori ambijent. :)
Takodjer prije nje sto mi je bila Enisa.Zena je kraljica,dati sve zivo da naucis,jos ti odredi datum kad cete pitati.Tako da s njemackim nisam imo problema.

Dok me je vazda Natasa yebavala,jest da je bila upravu,nisam nista radio.Al' vjeruj mi s njenom dvicom,al zasluzenom dvicom mozes poloziti prijemni na svakom fakultetu.
Predajel' ti Fiziku Jasmina? :mrgreen:
1946

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 04 dec 2012, 20:26

Otelo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Pa koji si razred?
2. gimnazije,nece me nikako ove godine matematika.Znam sve uradit al na testu se zbunim nemoguce
Poznato ovo. I ja sve znam i matematike ali kad radim test,ne vidim jednako pa kad prebacujem broj zaboravim promjenit preznak ili zaboravim minus stavit i dobijem 3 a znam za 5 :lol: :lol:

Damir Dzumhur!!!!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 04 dec 2012, 20:28

jao,nemoj samo geometriju,šestara ne znam držati :|
to ja stalno govorim nastavnici iz matke,kaže ona treba to u životu,vidjet ćeš :roll:
Ali što ja imam sreće kad treba nastavnik pitati,to je nešto neviđeno. :mrgreen:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 04 dec 2012, 20:31

Head Brate, jok meni je neka Muruveta sad :lol: :lol: Iz Vogosce zena btw. 8-) Mora se nesto naštelit :mrgreen:

I meni je Enisa predavala u prvom razredu i onda je otisla u peMziju :( Jest najjaca bila zena Allahu dragi, ja se vazda zahebavo, i nosao joj grafoskop za 2-3 :mrgreen: Inace nisam u osnovnoj imao njemacki, pa zato sad kuburam s tim :?

Jok bolan, ja sam na drustvenom 8-) Smajo Bog i batina :lol:
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.