Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jel' Musemickavedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 kecevaSad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog
Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi
Pa koji si razred?Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
2. gimnazije,nece me nikako ove godine matematika.Znam sve uradit al na testu se zbunim nemoguceSarajlijc@ je napisao/la:Pa koji si razred?Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
a jesi zaredo 1 i 2Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
na prste jedne ruke mozes nabrojati ove starije forumaseSveti je napisao/la:auhuh. ne znam zašto sam mislio da su forumaši malo stariji
Jes to ti EkonomistoHead je napisao/la:Jel' Musemickavedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 kecevaSad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog
Za ovo prvo sam prirodni antitalenat a ovo drugo je cista netrpeljivost izmedju mene i profesorke, ona je kriva majke mi
Pa šta radite tj. koje gradivo kad je toliko teško?Otelo je napisao/la:A jesam,prvo dobijem 2 pa se javim da popravim i dobijem 1,pa iz narednog testa 1,pa opet 1, popravim na 2 i sad iz zadnjeg dobijem 2
prvo geometrija,pa onda stepeni i korjeni,zbunim se brate nenormalno,na pola zadatka(+ il - ) i sjebem sve do kraja i sad neki imaginarni brojevi(al haj da ce mi ista trebat od toga pa haj al nikad necu racunat broj i )bazeni je napisao/la:Pa šta radite tj. koje gradivo kad je toliko teško?Otelo je napisao/la:A jesam,prvo dobijem 2 pa se javim da popravim i dobijem 1,pa iz narednog testa 1,pa opet 1, popravim na 2 i sad iz zadnjeg dobijem 2
Taj sam.vedofeelgood je napisao/la:Jes to ti EkonomistoHead je napisao/la:Jel' Musemickavedofeelgood je napisao/la:Joj kad se sjetim prosle godine u ova doba 12 kecevaSad 4 imam, 2 iz matiša i 2 iz švapskog
?
Njemacki mi predaje neka nova, sad dosla, tako da cisto sumnjam da je ta na koju ti mislis
Poznato ovo. I ja sve znam i matematike ali kad radim test,ne vidim jednako pa kad prebacujem broj zaboravim promjenit preznak ili zaboravim minus stavit i dobijem 3 a znam za 5Otelo je napisao/la:2. gimnazije,nece me nikako ove godine matematika.Znam sve uradit al na testu se zbunim nemoguceSarajlijc@ je napisao/la:Pa koji si razred?Otelo je napisao/la:Matematika imam 1,1,1,2,2,2.Ostalo je solidno meni.Cak prosjek preko 4.0(mozda cak do 4.3) al stara nije zadovoljna sa time,hoce odlican,a jos polugodiste tek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.