Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne znam ga ni ja drzat,mislim jedno pisem drugom.Na jednom testu govorim naglas a na kvadrat-b na 2 a pisem prvi na kvadrat+2ab+drugi na 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@vedo
E yebote drustveni smjer.Tu idu oni koji se uplase znanja.
Jel Sociologija,Mustaficka(Aida).Ona nam je bila sex simbol,vazda napucana.
E yebote drustveni smjer.Tu idu oni koji se uplase znanja.

1946
pa čekaj vi radite binomne formule?
i ja to radim,samo što ih koristim u jednačinama,nejednačinama i algebarskim razlomcima,baš lagano

i ja to radim,samo što ih koristim u jednačinama,nejednačinama i algebarskim razlomcima,baš lagano

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj druze bolan ti si tek 8 ili 9 razred, vidis da je covjek 2 gimnazije.bazeni je napisao/la:pa čekaj vi radite binomne formule?![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
e da,pocnes korijene rastavljat po tome a za zadatak x na 2+2x+3=0 zna otici po 2 stranice velike teke(uvijek nadje neku kvaku,al izgleda jednostavno al se iskomplicira)Sarajlijc@ je napisao/la:Joj druze bolan ti si tek 8 ili 9 razred, vidis da je covjek 2 gimnazije.bazeni je napisao/la:pa čekaj vi radite binomne formule?![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka. 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Nije, to sam htio od pocetka , kod Zare sam imao 4 uvijek, 5 kod Raze, i upisat cu vjerovatno studij il historije ili geografijeHead je napisao/la:@vedo
E yebote drustveni smjer.Tu idu oni koji se uplase znanja.![]()
Jes, ona mi je razrednica, jedno 82. puta na njenim časovima kažem jaranu do sebe '' Joj šta bih joj radio ''

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
nemoj mi reći da si i ti još gimnazijalacDonnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.

kako je krenulo na kraju ću ispast jedan od starijih na forumu

naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
tehnicar. ko pirlo.Sveti je napisao/la:nemoj mi reći da si i ti još gimnazijalacDonnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.![]()
Imas li sta za fiziku, osnove ili elektroniku?Donnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Allah ga nagradioDonnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.
mislim je li još srednja u pitanju? pod gimnazijalac sam mislio na srednju školu, andrea prijateljuDonnie Darko je napisao/la:tehnicar. ko pirlo.Sveti je napisao/la:nemoj mi reći da si i ti još gimnazijalacDonnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.![]()

naprijed rejal
Sve dječurlija na ovom forumu, samo Legenda, ja i još par momaka ne spadamo u tu grupu 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
moguce da ima nesto za fiziku, ucinilo mi se da sam vidio. elektronika je lagana sta ce ti to, a iz osnova ti bog ne moze pomoc, a ne toni milun.likma23 je napisao/la:Imas li sta za fiziku, osnove ili elektroniku?Donnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.

maturant, valjda. ima ovaj jedan profesor urotio se protiv mene yebo familiju svoju. jedva se izvuko u trecem kod njega iz automatike, sad me opet doceka na volej svaki put kad odgovaram. a predaje mi i rip, al tamo sve u redu, dobar sa mnom ovo ono, cak cu i za maturski uzet rip. ono, na automatici i ripu potpuno drugaciji covjek. sizofrenik.Donnie Darko je napisao/la:mislim je li još srednja u pitanju? pod gimnazijalac sam mislio na srednju školu, andrea prijateljuSveti je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.
tehnicar. ko pirlo.
Ako ti nije mrsko da opet nadjesDonnie Darko je napisao/la:moguce da ima nesto za fiziku, ucinilo mi se da sam vidio. elektronika je lagana sta ce ti to, a iz osnova ti bog ne moze pomoc, a ne toni milun.likma23 je napisao/la:Imas li sta za fiziku, osnove ili elektroniku?Donnie Darko je napisao/la:Kome treba pomoc iz matematike nek potrazi na googlu stranicu od Toni Miluna, frajer sve objasni u par videa. Da nije njega imao bih dvicu iz matematike, ovako stabilna cetvorka.![]()

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja zavrsio gimnaziju ove godine i upis'o ETF,ali je fazon sto pauziram do aprila,posto tad' idem u Njemacku da pocnem studije,pa sad nista ne radim,fol malo ucim Njemacki 
a vidim vecina vas se nesto muci,ja 5.0 sve 4 razreda
u junu i julu imao gradivo matematike iz srednje u malom prstu,sad sam zaboravio sve ja mislim
iracionalnu jednacinu ne bih znao uradit'

a vidim vecina vas se nesto muci,ja 5.0 sve 4 razreda

u junu i julu imao gradivo matematike iz srednje u malom prstu,sad sam zaboravio sve ja mislim

#miasanmia
Koja gimnazijaschweinsteiger je napisao/la:Ja zavrsio gimnaziju ove godine i upis'o ETF,ali je fazon sto pauziram do aprila,posto tad' idem u Njemacku da pocnem studije,pa sad nista ne radim,fol malo ucim Njemacki
a vidim vecina vas se nesto muci,ja 5.0 sve 4 razreda![]()

Inače ja nijednog keca dosad,al prosjek će mi bit samo 4.0

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jesam se najeo sad bokte

- Donnie Darko
- Kontakt:
Yebo skolu u kojoj umjesto osnova elektrotehnike imas muzicko. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.