Čim kod njih igra Medunjanin, to znači da ne igraju onako ekplozivno i brzo kao Hapoel... To mi prvo pada u oči.kalimero je napisao/la:Svaka cast momcima stvarno kapa do poda..
Uz Borac smo dobili najtezeg protivnika i skoro niko nam nije davao sanse,a mi smo pokazali snagu i kvalitet,te zasluzeno idemo dalje.
Makabi je bolji od Serifa,ali nije nepobjediv.Gledao sam prvo poluvrijeme Hazar-Makabi i domacin je bio puno bolji uz tri cista zicera.U prvom mecu su postigli vise sretne nego spretne golove tako da su se poprilicno namucili sa Hazarom.Utakmice Borca prikazuju da nisu bauk.Prosle sezone su zaostajali i 20 bodova za Haifom i neugodnim Hapoelomtu sezonu su zavrsili s juniorima,al' tek nakon sto su sve sanse izgubili za prva dva mjesta.Kvalitete Hapoela sigurno nisu
![]()
Medunjanin i Kolauti su prve zvijezda posebno Haris koji igra u zivotnoj formi.Odbrana im nije nesto puno su grijesili po onome sto sam ja vidio protiv Hazara.
Jesu nas opet kuglice pogledale to je cudo.Gledam sad Alesund prosao uvijek pozeljni skandinavci,Gomel isto tako tanak,al' eto i da nismo bili nosioci ne bi mogli ici na gore![]()
SAMO HRABRO I PONOSNO pa sta bude mi smo svoje vec uradili.
Naprijed PLAVI!
Što se tiče Šerifa, oni igraju Žalosno...
Realno mi se dooobro trebamo pripremiti za Maccabi, moramo dooobro da poradimo na samopouzdanju, a Karića trebaju podržati navijači, jer je očito da čovjek ima želju za dokazivanjem i plaši se greške...(teško je stati među stative poslije Šehića).
Volio bih kad bi neko zamijenio u prvoj postavi onog Vasilića, jer je danas Konjevićima dodo lopti hejbet, samo sreća što oni nisu znali da iskoriste... Maccabi takve greške kažnjava, očit primjer nam je sinoć prezentirala istoimena ekipa iz Haife, koja je iz dvije kardinalne greške odbrane zabila dva Glupa gola Borcu.
Ali najbitnije od svega je s moodima izać na teren i nedat da se otegnu...