Vjerovatno si upravurope11 je napisao/la:Pa moze, ali kada igraju i Barry i Gibson i McC, onda je ocigledno da se Besic cuva za vikend.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vjerovatno si upravurope11 je napisao/la:Pa moze, ali kada igraju i Barry i Gibson i McC, onda je ocigledno da se Besic cuva za vikend.
Ja ne znamplavipatriota je napisao/la:što zvižde lukaku-u
pa da berry crvenirope11 je napisao/la:Pa moze, ali kada igraju i Barry i Gibson i McC, onda je ocigledno da se Besic cuva za vikend.
Kao i uvijek, sjajan. Jos je tempo utakmice dosta sporiji, jer je sve odluceno, pa Mume moze i da se poigrava malo izveo je 3-4 sjajna driblinga, a i jako dobro dijeli lopte.FaraonTM je napisao/la:Kakav je?
SuperGoalgetter je napisao/la:Kao i uvijek, sjajan. Jos je tempo utakmice dosta sporiji, jer je sve odluceno, pa Mume moze i da se poigrava malo izveo je 3-4 sjajna driblinga, a i jako dobro dijeli lopte.FaraonTM je napisao/la:Kakav je?
mislim da je momciluk mislio na Muhamedovo kidanje, a ne Evertonovo, to su dva razlicita pojmarambo16 je napisao/la:Kažem da Arsenal nije u lošoj formi.
A Everton je očaj
Naravno da neće biti lako,ali bacio sam opasku na trenutnu formu i to nekakvo kidanje. . .