GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 22 okt 2013, 21:51

Malo Lončarevića:
Kako komentirate činjenicu da ti mladi Dinamovi igrači danas ne nose igru hrvatskog prvaka, nego rano nestaju u inozemstvu?

Trebalo bi se dvojako gledati na taj problem. Jedno su mladi igrači, a drugo mlada momčad. Dinamo treba svoje mlade igrače, sigurno, držati i gurati u momčad, ali isto tako im treba dopustiti i prisiliti ih da malo ostanu u momčadi i klubu, da ne idu već s 18, 19 i 20 godina van, nego makar kao Luka Modrić s 23. Do 23. godine već mogu dati svoj obol i vratiti nešto klubu te navijačima priuštiti zadovoljstvo. Imati isključivo mlade igrače, to je zadovoljstvo s jedne strane, ali to nije pravi posao seniorske momčadi. Seniorska momčad Dinama mora biti prava momčad. Te se dvije stvari razlikuju i mislim da Dinamo nikad ne bi trebao imati ovoliko stranaca. Apsolutno, nisam protiv stranaca, bez obzira odakle dolaze, ali mislim da ih je previše. Dinamo nije klub kojem je potreban toliki broj stranaca. Momčad u smislu kohezije i prave Dinamove atmosfere ne može postojati s toliko stranaca u klubu.
Ali ne,moraju se prodat,ne postoji nacin da se zadrzi igrača.How yes no.

Jos malo Ilije:
Kako komentirate Dinamove ovosezonske europske nastupe? Nakon što nije izborena Liga prvaka, bilo je velikih najava i nadanja da bi se moglo dočekati proljeće u Europskoj ligi, no nije baš bajno počelo.

Bilo mi je jako žao što se Dinamo nije plasirao u Ligu prvaka, iako to ne bi ništa promijenilo u razvoju događaja. Prošle sam jeseni, kad je Dinamo igrao protiv PSG-a i Porta, rekao svoje mišljenje i bio sam jako decidiran u negativnom komentaru. Rekao sam da se ne može na tako diletantski način voditi momčad u Ligi prvaka. Naime, da pojednostavnim. Dinamovi ljudi pripremaju momčad za Ligu prvaka kao da je to hrvatsko prvenstvo. Liga prvaka i Europska liga to nisu. Uzimajući u obzir da je teško Dinamovom treneru, bilo kojem, pripremati momčad za Ligu prvaka i teške utakmice kad u domaćem prvenstvu nema teške utakmice, svejedno mislim da bi priprema trebala biti drugačija. Čak i u smislu krive najave utakmice, kao što je bilo prije dvije godine. Dolazi nam Real Madrid u Zagreb, a mi slušamo izjave da će ga Dinamo napasti. Pa onda idemo na Santiago Bernabeu, pa slušamo kako ćemo im uzeti posjed lopte. To nije samo nerealno, to su laži koje utječu na momčad. Mi s takvim klubovima idemo igrati kao da je u pitanju ne Hajduk u Splitu, nego Slaven Belupo u Koprivnici. To baš nije isto i to je najveći problem. Ne može se na taj način igrati Europska liga, ona se u taktičkom smislu treba pripremati drugačije i mislim da je to najveća greška neuspjeha koji Dinamo bilježi u Europi sada već treću godinu zaredom. Nadam se da će se prekinuti jer ovo još nije gotovo.
Godinama u Europi,a i dalje ništa nisu naučili.Mogu Apoeli,Plzeni,Anorthosisi,ali eto Dinamo ne moze jer su ostali sto puta skuplji i bogatiji i kako sad to oni da pruze otpor takvim klubovima.

Pa Ilija dalje nastavlja:
Da ste danas trener Dinama, biste li tolerirali povlaštene igrače, poput Sammira, za kojeg neki bivši igrači tvrde da je znao mamuran dolaziti na treninge.

Čujte, od 2008. godine sam tri puta odbio biti trener Dinama isključivo zato što te stvari ne toleriram i ne prihvaćam kao normalne. Svaki igrač je dužan prema momčadi i klubu ispunjavati svoje osnovne obaveze. Ako ih ne ispunjava, ne može biti član momčadi. Najveći problem Dinama je to što je taj igrač imao drugačiji tretman od drugih u svlačionici. On je, koliko sam upoznat, a neki treneri su to i javno rekli, previše asocijalan što se tiče ulaska u momčad kao čovjeka da bi ga drugi samo tako prihvatili zahvaljujući njegovom talentu. On je talentiran, ali nije sastavni dio momčadi. Ako nije sastavni dio momčadi, svaki imalo pametan čovjek bi ga transferirao i tražio neko drugo rješenje jer ovo nema smisla. Od momčadi koja ima potencijal, a Dinamo ga uvijek ima više ili manje, napravi se nešto što je ispod te vrijednosti i to je najveća mana Sammirovog višegodišnjeg boravka ovdje. On je najtalentiraniji igrač u državi, tu nema dileme, ali njegov doprinos Dinamu, ne samo na terenu, i cijelo njegovo djelovanje oko momčadi je previše negativno da bi toliko godina bio tu.
Sammir legenda Dinama.

Idemo dalje Ilija:
Svaki nogometni razgovor u Hrvatskoj je nemoguće odraditi bez spominjanja Zdravka Mamića. Kako ste u svoje vrijeme surađivali s njim i kakav odnos imate danas?

Prije neka tri tjedna smo razgovarali nakon dugo vremena. On i ja nikad nismo bili posvađani, osim kad se rastajemo. Onda to traje 30 sekundi i više nas nema. Tako je bilo i posljednji put 2009. godine i to što sam vama rekao, rekao sam i njemu. Ja nemam obzira prema tome u smislu da moram isključivati svoje mišljenje. Ja njemu ne odgovaram kao takav. Zašto sam odbijao doći u Dinamo par puta? Jednostavno znam da bi to bilo kratkog vijeka, a ja takve stvari ne toleriram i ne podnosim. Ne mogu raditi svoj posao na takav način, pa je onda bolje i ne počinjati kad znam da ćemo kratko vrijeme biti u poslu. Žao mi je zbog Dinama, ja sam dinamovac cijeli život, i uvijek se nadam da ću ponovno doći u nekim okolnostima, ali nikad nisam srljao u to. Ostavimo to za neka buduća vremena ako budemo živi i zdravi.
Tko zna koji vec koji ukazuje na to da se psihopat mijesa u odabir igrača i ostale stvari u nadležnosti trenera.Nepodoban.

I za kraj:
Kako gledate na učestale smjene trenera u Hrvatskoj. Rok trajanja im zna biti vrlo kratak. Prvenstveno mislim na Dinamo, ali ni drugi klubovi nisu iznimka.

Bez da se netko nađe uvrijeđen, ne želim nikoga uvrijediti ni podcjenjivati, ali u velikoj većini slučajeva vodstva naših klubova nisu dorasla tako ozbiljnom poslu kao što je vizija i planiranje uspjeha. Ako je planiranje, mora biti dugoročno, jer inače nije planiranje, i mislim da su nesposobni da vode tako nešto. Ako nemaju sposobnost voditi nogometni klub, onda je sigurno da ne mogu platiti i dovesti trenera koji im odgovara. Ne odgovara svaki trener svakom klubu. Ilija Lončarević ne mora odgovarati Istri, Rijeci ili Slaven Belupu. Ako to ne znaju napraviti, onda će lako i promijeniti trenera kad uđe u negativnu seriju iz nekog razloga. Negativan rezultat može biti posljedica prošlosti, sadašnjosti, slučajnih okolnosti... Ako nemaju pravu viziju što će raditi s trenerom kojeg su izabrali, onda ga mijenjaju. Nemaju pravi plan i strpljenja za tako nešto. Najlakše je reći da trener ne valja, hajmo ga promijeniti. Malo ga mediji popljuju, malo ovo, ono, to je normalno, i idemo dalje. Doći će neki novi i napravit će vrlo vjerojatno isto što i onaj stari. Vani u normalnom svijetu, koji zna planirati i raditi biznis, takve se stvari ne događaju zato što izaberu čovjeka i daju mu nekakav mandat od dvije, tri godine da radi svoj posao.
Zdravko Mamić čovjek s vizijom.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 11:46

slika
ZZD:HNS i njihovi pokušaji da se voucherima po stoti put skrene pažnja s ozbiljnih problema na navijače, već je u prvim utakmicama doživjela fijasko solidarnošću samih navijača.
Čestitamo, gospodo, ako ništa drugo - vi bi pomirili Arape i Židove.
Pedesetak BBB-a smjestilo se na istočnoj tribini, na njenom sjevernom rubu. Na početku utakmice nije ih bilo, no u prvim minutama počeli su ulaziti, ne grupno već jedan po jedan, dva po dva... Iako su mirno sjedili, ubrzo je postalo jasno kako je riječ o Dinamovim navijačima, te je kordon policajaca stao između njih i domaćih pristaša. Broj BBB-a povećavao se iz minute u minutu, a nakon što su svi ušli, nešto prije 30. minute prvi su se put oglasili povicima "Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nitko neće – Dinamooo".

Tada je i 15-20 drugih njihovih pripadnika, koji su bili razasuti po tribini, potrčalo k njima. Domaća publika u prvi je mah uzvratila zvižducima, no kad su BBB počeli skandirati "HNS ****, nogomet ste sje..li", pridružili su im se i "Crveni đavoli", digli ruke i zapjevali s njima.

Boysi su tako, samo s transparentom "Bad Blue Boys", bez drugih navijačkih obilježja, navijali do kraja utakmice, uglavnom vičući poruke protiv Zdravka Mamića i HNS-a. Incidenata nije bilo, policija i redari stali su uz njih, bez sukoba.

Na tribini predviđenoj za gostujuće navijače, unatoč osam naručenih vaučera, nije bilo nikoga.

ZZD:Taman kad pomislimo da se više nećemo morati baviti vlasnikom bez vlasničkog lista, on nas natjera na to rečenicom: "Sutra će sportska inspekcija dati očitovanje o Dinamu. Sve je čisto, a vi me godinama napadate".
Eto drago nam je da se nastavlja suradnja s vlastima bez obzira na boje i orjentaciju, ali u ovom slučaju ćete svi zajedno biti prijavljeni europskim institucijama. Tri godine poštujemo zakonsku proceduru, dvije Vlade su se izmjenile...ako i ova podrži jasno kršenje zakona slijedi prijava "višim instancama". Stvarno bi bilo dosta lakrdije.
Ovo "sutra" je proslo,a jos uvijek nista.Iako je jasno kaj će pisat u izvješću.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 okt 2013, 13:49

Pošto je Dinamo nastao dolaskom Mamića, mislim da se odlaskom Mamića i Dinamo treba ugasiti. Ukoliko se to ne napravi, Dinamo će kroz godinu, dvije sam od sebe propasti, hrvatski nogomet će otići u povijest, kompanije će se zatvarati, ljudi ostati bez posla, Sunce prestati sjati, a Zemlja prestati okretati, ali... šta li će bit sa teladima, to me živo zanima :D

Odakle samo iskačete :shock:

Doći će i taj dan, pa nek' sve propadne i dodakne dno :D
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 23 okt 2013, 13:51

gol.dnevnik.hr

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 14:38

Eto i ove ankete pokazuju kolika je klub postao sprdnja...prvo i treće mjesto Štimac i (opet) Jurčić :lol:
Da je normalna situacija normalno bi ljudi i glasali.I normalne opcije bi bile ponuđene. :mrgreen:

Nakon odličnog Deinog članka u napad je ponovno krenula i "kurvetina" Romana Eibl dok se muška piskarala uglavnom i dalje ne usuđuju ni pisnut:
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/tri-ma ... 07634.aspx

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 okt 2013, 19:17

Stavrno me zivcira cijela situacija. Pa zar jedino hebeni Index smije nesto napisat kontra Mamica... Da, vecina napisanog je istina, ali ne mogu podnijet da te 2 tuke jedine imaju "muda" napisat nesto. Da se razumijemo, i da tu nema Mamica ne sumnjam da bi Deica rezala na svaki potez. A portal kao portal je nesto najgore sto postoji.

E sada dalje. Tanac dobio 2mil kuna. Bas me zanima koliko je on to "zapravo" dobio, a koliko si je nasmrkani stavio u dzep.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 okt 2013, 21:37

Borba za Dinamo nastavlja se u nedjelju u 15.00 na istočnoj tribini NAŠEG stadiona! Ne smijemo dopustiti da nas spriječe bilo kakvi popisi i vaučeri, obaveza svakog navijača Dinama je da se bori za svoj klub i da dođe na ovu utakmicu, nebitnu u svakom drugom smislu osim za opstanak našeg kluba i grupe.

Ovo je vrijeme kad se pokazuje pripadnost našoj grupi i iznad svega odanost Dinamu!

Bez obzira na popise, vaučere i ostale izmišljotine iz legla kriminala i korupcije, dolazimo u našu kuću pokvarit im veselje sad kad misle da je njihov glavni problem riješen.

Okupljanje prije utakmice na Ružmi u 14.00!

JAČI OD ZABRANA!
:!:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2013, 21:45

Lillard je napisao/la:E sada dalje. Tanac dobio 2mil kuna. Bas me zanima koliko je on to "zapravo" dobio, a koliko si je nasmrkani stavio u dzep.
Zato i vrti provjerena imena i zato se i vracaju stalno.Postoci ovo ono.Razradio sistem odavno.Pranje love samo takvo.Evo ga još malo:
Zašto Dinamo ulaže milijune u tribinu koja je za rušenje?

U Dinamu su otvorili luksuzni hotel sa 18 soba i apartmanom za trenere, a usput su na oko 4.000 metara kvadratnih pod južnom tribinom preuredili dodatne sadržaje poput teretana i svlačionica. Sjajno, ali zašto pod jugom?

Ako ste ikada bili na maksimirskom stadionu i možete si vizualizirati scenu nameće se zaključak - sljedeća faza renoviranja nogometne arene, ako do nje ikada dođe, sasvim će izvjesno eliminirati južnu tribinu.

Gotovo sigurno i istočnu, ali svakako južnu koja izgleda kao da je uvezena s nekog drugog stadiona, sasvim drugačijeg od Dinamovog. Tu dileme ne ostavlja niti poznati zagrebački arhitekt Branko Kincl koji je bio glavni projektant dok je stadion tijekom devedesetih dobivao novo (nedovršeno) ruho.

'Prema zadnjem prijedlogu, koji je bio dio projekta vezanog uz Euro 2012. kojega na žalost nismo dobili, južna tribina se ruši. Tu nema dileme. U bilo kojoj daljnjoj fazi renovacije na stadionu neće opstati atletska staza i neophodna je gradnja novog juga koji bi se 'uvezivao' na istočnu i zapadnu tribinu i bio bi pandan sjeveru. Dakle, ravna tribina, a ne zaobljena kao danas,' kaže gospodin Kincl.

Dakle, jug će se rušiti. Postoji li ipak mogućnost da se sruši tribina, ali u pogonu ostanu novoizgrađeni hotel i ostali sadržaji u koje je Dinamova uprava uložila značajna financijska sredstva proteklih godina?

'Ne postoji. Ove tribine koje danas imamo građene su po sasvim drugačijim pravilima i uzusima od onih koji se danas nude. I sigurnosni su standardi viši, a važno je zapamtiti i da su svi sektori starog stadiona bili stajaći, čemu je bila prilagođena i vizurna linija kroz strmost stepenica. U idućim etapama gradnje sve tribine treba spuštati do terena i jugu sasvim promijeniti konfiguraciju renovirajući ga iz temelja. Kao što će se jednom morati rušiti i istočna, a osobno smatra i doljnja etaža zapadne tribine,' završava eminentni arhitekt.

Pitanje je zašto onda Dinamo (86 milijuna kuna prema riječima predsjednika Barišića) ulaže u infastrukturu koja je u bilo kojoj verziji renovacije predviđena za rušenje. Kao da ni sami ne vjeruju da će se to ikada dogoditi...
Mogu si mislit koliko su tu stavili u dzep,vjerojatno ista situacija kao sa stolicama.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 okt 2013, 23:41

A koliko sam se ja puta nazivcirao zbog ovog juga i ulaganja u njeg i koliko sam samo puta pisao da ne vidim smisao iako je sve to lijepo za vidjet, neka se gradi, al ovo ne moze biti dugorocno i to je cisto bacanje novaca. Ja bi poceo novi stadion, sve cetiri tribine, makar ga gradio deset godina, al bi ga u konacnici izgradio i licilo bi na stadion.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 okt 2013, 23:47

Nije nikakva provokacija, ali sutra mi je najsigurnijeje protiv vas igrati. Igrate pravo loše.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 okt 2013, 08:36

Veceras
ni sam Bog ne zna sta nas ceka. Dinamo igra najlosiji nogomet u zadnji
pet i vise godina. Trener je neiskusni Zoran Mamic, ali za pomocnika ima
Cvitanovica koji je radio cuda s omladincima i sigurno ce mu moci
sugerirati neke odluke. Prazan stadion, a Dinamo je svaki put izgubio
pred praznim stadionom, cak i protiv Temisvara kojeg su u gostima
isprasili s 3-0. Jos jedna stvar je da Dinamo u Europi puno bolje igra u
gostima. Mnoge cinjenice su veceras protiv Dinama, ali uvijek ostaje
nada, Dinamo je iznenadjivao kad bas nitko nije vjerovao. Sjetim se samo
Beca i pozelim Mamicu da opet izvuce neki ludi recept i da igraci
proigraju. Dobra stvar je da Sammir nece igrati, jer Dinamo igra bolje
bez njega, a i mnogi igraci su protiv njega pa vjerujem da ce na terenu
vladati veci sklad kada on nije na njemu.

Danasnji gost je ne bas najjaci PSV u zadnje vrijeme. Prodali su puno
igraca, cini mi se cetiri iz pocetnih 11 iz prosle sezone, no to je u
ovom dijelu sezone nebitno, uigrali su se, ali ne blistaju u domacem
prvenstvu, dozivljavaju smijesne kikseve, a tu je i domaci poraz od
Ludogoretsa.

Dinamo je u skorije vrijeme igrao jako cesto s predstavnicima
Nizozemske. Pocet cu od jedne utakmice koju navijaci Dinama tesko
zaboravljaju.

Kup UEFA 2004./05. Dinamo - Heerenveen 2-2. Dinamo je imao 2-0 i prolaz
dalje, ali deset minuta prije kraja je sve poslo po zlu. Gosti su cak
imali odlicnu priliku i da preokrenu.

Kup UEFA 2007./2008. Dinamo Ajax 0-1, 3-2. Na Maksimiru tipican dinamovski gol, a
onda u Amsterdamu proradjuje Mandzo i donosi Dinamu veliku pobjedu.

Kup UEFA 2008./09. Dinamo - NEC 3-2. Jedno od najvecih mucenja. Dinamo
je vodio, gosti su okrenuli, a onda Balaban spektakularnim golom i
Vrdoljak zabijaju za preokret.

EL 2009./10. Dinamo - Ajax 0-2, 1-2. Ovih 0-2 je bilo pred praznim
tribinama. Sezona koju pamtimo kao onu kada su nas Ajax i Anderlecht
izigrali u Amsterdamu. Ja vjerujem da je ta utakmica razlog poraza od
Temisvara.

LP 2011./12. Dinamo Ajax 0-2, 0-4.

Nadam se pobjedi. Koliko god zelio da Mamic odstupi i da sve bude uredu
ne mogu da ne gledam utakmicu, da ne navijam za Dinamo i da ne zelim
pobjedu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2013, 13:01

FaraonTM je napisao/la:Nije nikakva provokacija, ali sutra mi je najsigurnijeje protiv vas igrati. Igrate pravo loše.
Spojis s Rijekom (tj.Lyonom,jeli...) i eto para :mrgreen:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 okt 2013, 13:51

Signore je napisao/la:
pobjedu.
Da bar svi navijaci razmisljaju kao ti ali ovdje vecina kada kola krenu nizbrdo pocnu sa omalovazavanjem, sprdnjom pritom ne mislim na ove koji omalovazavaju Dinamo i kada zavrsi prvenstvo sa 2 poraza uz ulazak u LP nakon xy god. Tu se prica ukoliko osvojis prvenstvo da je namjesteno pa makar i sa 20 bodova razlike dok kada udjes u LP nakon xy god to si napravio protiv ribara i uz pomoc Platinija. Ako Dinamo dobije recimo Sesvete prije par sezona 6-0 ili Zadar nece se pricati o velikoj pobjedi i dobroj igri pojedinaca vec sto ima Sesvete ili Zadar raditi u 1.HNL itd mogao bi nabrajati do sutra ali nemam volje.
Sada je Sammir aktualan zato sto igra lose i prek one stvari pa narod navali, covjek dobije dojam da je Hrvatska reprezentacija u barazu i Dinamo u EL zbog njega ali eto to valjda ljude veseli. :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2013, 17:07

Pa ti i dalje nista ne shvacas.Nakon toliko objašnjavanja.

Zamjerate li ipak nekome nešto? Ili možda sebi?
- Što ću zamjeriti? Nemam nikome ništa zamjeriti. Sebi? Isto tako ne. Znao sam da dolazim u tešku situaciju, znao sam da neće biti lako i jednostavno. Ali vjerovao sam u sebe, u svoje mogućnosti. Sve sam pokušao što je bilo moguće, na sve načine. Ne vidim nikakvu svoju krupnu pogrešku. Možda je bilo sitnih, ali bile su beznačajne. Ispalo je kako je ispalo.
Branko zadovoljan odrađenim poslom u GNK.Bez greške.

Idemo dalje:http://sportski.net.hr/nogomet/europska ... ema-pomoci
Krenulo nizbrdo i odmah krenuo s omalovažavanjem.KAKO TE NIJE SRAM?TOMO KAKO TE NIJE SRAM?

Ne znam za vas,al ja sam definitivno za PSV večeras.Ovo odavno nema smisla i odavno to nije moj klub tako da se nema smisla niti pravit da ću ih podržavat ubuduće.Rušit sve i iz početka.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 okt 2013, 17:27

Insect_terminator je napisao/la:
Signore je napisao/la:
pobjedu.
Da bar svi navijaci razmisljaju kao ti ali ovdje vecina kada kola krenu nizbrdo pocnu sa omalovazavanjem, sprdnjom pritom ne mislim na ove koji omalovazavaju Dinamo i kada zavrsi prvenstvo sa 2 poraza uz ulazak u LP nakon xy god. Tu se prica ukoliko osvojis prvenstvo da je namjesteno pa makar i sa 20 bodova razlike dok kada udjes u LP nakon xy god to si napravio protiv ribara i uz pomoc Platinija. Ako Dinamo dobije recimo Sesvete prije par sezona 6-0 ili Zadar nece se pricati o velikoj pobjedi i dobroj igri pojedinaca vec sto ima Sesvete ili Zadar raditi u 1.HNL itd mogao bi nabrajati do sutra ali nemam volje.
Sada je Sammir aktualan zato sto igra lose i prek one stvari pa narod navali, covjek dobije dojam da je Hrvatska reprezentacija u barazu i Dinamo u EL zbog njega ali eto to valjda ljude veseli. :)
Jednostavno mi je dosadilo. Rad icega da se nerviram? Radi onog majmuna kojeg ku*ca nije briga za Dinamo, pa svake godine sve bude isto.

Eto mu neka se hebe s takvim klubom, ja ga ne podrzavam. Da meni neko zabrani ulazak na stadion mog kluba, sta b ti ucinio? BBB-a su zabranili, ali se ne daju. Svaka im cast radi toga. Ali ja ne mogu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2013, 17:48

Da se i na ovo osvrnemo:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Mamić na početku suđenja zbog vrijeđanja Jovanovića vikao na fotoreportere i suca Krešića

Došao sam pošteno na sud kao okrivljenik.
Plačem.

Koliko je sranja nasrao to nisu istine.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 okt 2013, 18:17

Lillard je napisao/la:
Eto mu neka se hebe s takvim klubom, ja ga ne podrzavam. Da meni neko zabrani ulazak na stadion mog kluba, sta b ti ucinio? BBB-a su zabranili, ali se ne daju. Svaka im cast radi toga. Ali ja ne mogu.
Sto je sa onih recimo 10000 -tak tisuca ljudi koji bi mozda danas isli na utakmicu ali ne mogu zbog ljudi poput tebe.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 okt 2013, 18:21

Insect_terminator je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Sto je sa onih recimo 10000 -tak tisuca ljudi koji bi mozda danas isli na utakmicu ali ne mogu zbog ljudi poput tebe.
Zasto ne mogu zbog mene otici na utakmicu?

Ja nisam BBB, ali podrzavam neke stavove. I kojih 10 tisuca. Pricas gluposti. Mozda 5-6 najvise u ovako tmurnoj situaciji. A kao da ne znamo kako je sve inscenirano lijepo da se vidi kako su BBB krivi radi svega.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 okt 2013, 18:30

Lillard je napisao/la: Zasto ne mogu zbog mene otici na utakmicu?

Ja nisam BBB, ali podrzavam neke stavove. I kojih 10 tisuca. Pricas gluposti. Mozda 5-6 najvise u ovako tmurnoj situaciji. A kao da ne znamo kako je sve inscenirano lijepo da se vidi kako su BBB krivi radi svega.
Ne trebas se praviti blesav nisam mislio doslovno zbog tebe!
Dobro neka je 5,6 tisuca tako svejedno poanta je da zbog manjine vecina ne moze otici na utakmicu. Od te vecine dakako da nisu svi za Mamica poput recimo Signorea kojeg sam citirao na pocetku ;)

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 24 okt 2013, 19:53

Takvi su imali 13 mjeseci bojkota BBB-a. Nije bilo baklji, huligana, mrzitelja Dinama, itd... pa se titula ''proslavljala'' pred 100 ljudi.

Mislim, koji klinac uopće objašnjavam kad nećeš shvatit ako ni do sad nisi shvatio.

Nebitno...

Ajmo PSV protiv ove izdrkotine! :D
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.