AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 18:55

meskalin je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)
Ma dobro realno niko se od nas i ne nada LP. Svjesni smo da sa trenutnim kadrom nemamo sta traziti, al opet bio bi blam da ne prodjemo grupnu fazu.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 19:04

A_d_0 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)
Ma dobro realno niko se od nas i ne nada LP. Svjesni smo da sa trenutnim kadrom nemamo sta traziti, al opet bio bi blam da ne prodjemo grupnu fazu.
ma nemoj ako dovede Kaku i recimo poludi i plati za Montoliva, de se onda ti zamisli bi li ovja tim imao kadra za LP

--Abate---Nesta---Silva---Taiwo--
--------Aqvilani------
---Princ------Monotolivo---
-------kaka------
---Ibra---Pato----

zamjena: Robinho, Cassano, Mesxes, Antoni Gatto, Seedrof, i co

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 avg 2011, 19:04

Siguran prolazak. U dvomecu sa Barcom traziti svoju sansu za prvo mjesto, ali uglavnom oko prolaza nece biti problema i to je bitno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 25 avg 2011, 19:05

Ne budali :lol: ovo da ne prođemo?? Pa onda nismo zaslužili ni da igramo lp uopšte. Protiv ova 2 računaj 8-12 bodova bez beda, biće sa Barsom naguzove a pogotovo bude li sudio ovreebo ili onaj što je Ševi poništio čist gol vrijedan titule. Jači smo nego prethodnih sezona pogotovo dođe li još neko pojačanje i što je važnije igramo dobro kad su svi na okupu. Na san siru kad zagrmi možemo svakoga dobiti. Uvijek je potrebna doza sreće kao i u svemu pa i tako i u nastavku takmičenja. Gledaj kako schalke dođe do polufinala prošle godine. JA bih bio zadovoljan i polufinalom, napredak u odnosu na prethodne godine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 19:06

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)[/quote]

Ma dobro realno niko se od nas i ne nada LP. Svjesni smo da sa trenutnim kadrom nemamo sta traziti, al opet bio bi blam da ne prodjemo grupnu fazu.[/quote]

ma nemoj ako dovede Kaku i recimo poludi i plati za Montoliva, de se onda ti zamisli bi li ovja tim imao kadra za LP

--Abate---Nesta---Silva---Taiwo--
--------Aqvilani------
---Princ------Monotolivo---
-------kaka------
---Ibra---Pato----

zamjena: Robinho, Cassano, Mesxes, Antoni Gatto, Seedrof, i co[/quote]

Vidis da sam napisao sa TRENUTNIM KADROM. Kontas? Znaci ako ostane ovaj saastav koji sad imamo, nemamo nikakve sanse, a sad koga cemo dovesti,koga necemo to je druga prica.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 19:20

ja se nadam da ce dovesti jer iskreno vise volim europski MIlan nego dominaciju u seriji a, balmiraju se 4 godine ne mogu dalje od grupa jbg nadam se da ce nas sviju razveseliti i dovesti igrace

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 avg 2011, 19:21

Je li aquilani zvanicno potpisao za Milan
hehehhe a kada se Ibrahimovic sretne sa Guardiolom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 19:29

meho-medo je napisao/la:Je li aquilani zvanicno potpisao za Milan
hehehhe a kada se Ibrahimovic sretne sa Guardiolom

doveden na pozajmicu, te ako ga misle od kupiti mora imati preko 25 nasupa za klub!! :)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 19:32

meskalin je napisao/la:ja se nadam da ce dovesti jer iskreno vise volim europski MIlan nego dominaciju u seriji a, balmiraju se 4 godine ne mogu dalje od grupa jbg nadam se da ce nas sviju razveseliti i dovesti igrace
Ja bi volio Kaku vise neg ijednog jer znam kakav je igrac, samo da ga povrede zaobidju i da stekne malo samopouzdanja.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 20:03

A_d_0 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:ja se nadam da ce dovesti jer iskreno vise volim europski MIlan nego dominaciju u seriji a, balmiraju se 4 godine ne mogu dalje od grupa jbg nadam se da ce nas sviju razveseliti i dovesti igrace
Ja bi volio Kaku vise neg ijednog jer znam kakav je igrac, samo da ga povrede zaobidju i da stekne malo samopouzdanja.
naravno iza Aqvu lijevo Princa, desno Monotoliva i baci Barcu da se igramooooooooooo :)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 25 avg 2011, 20:07

Da, Ibra je izjavio kad je dolazio kod nas da će sljedeći put kad se sretne sa Guardiolom da će na nokautirati :lol:

Očekujem lagano 2. mjesto i da se ne osramotimo puno protiv Barse ;) ... u Nok-autu šta se desi desi

Očekujem Kaku
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 20:22

prvo kolo idemo barci, drugo nam dolazi plzen, pa dvomec sa batom,5 kolo barca dolazi pa idemo u cesku zadnje kolo :D ajdeee Berlu razveseli navijace :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 20:33

Milan je siguran u prolaz što se ne može reći za gradskog rivala. :)....duel sa Barcelonom će biti spektakl očekujem golijadu jer Ibra je sakupio dovoljno bijesa za Guradiolu. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 avg 2011, 23:47

meskalin je napisao/la:prvo kolo idemo barci, drugo nam dolazi plzen, pa dvomec sa batom,5 kolo barca dolazi pa idemo u cesku zadnje kolo :D ajdeee Berlu razveseli navijace :)
ne kopiraj postove sa drugih foruma :lol: :lol: :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 23:50

ronaldo99 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:prvo kolo idemo barci, drugo nam dolazi plzen, pa dvomec sa batom,5 kolo barca dolazi pa idemo u cesku zadnje kolo :D ajdeee Berlu razveseli navijace :)
ne kopiraj postove sa drugih foruma :lol: :lol: :lol:

a **** je, da ne pisem pa samo copy ;) hahahahhahha EU je dobar forum, takodjer ovaj ovde, dok je MM uzasss nekad bio odlican kasnije kad su dosli kinezi i debili kojekakvi bas je propao.. :)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 23:51

opa, ako se štrajk prekine, a do tad bi trebao milan 11.9. čeka lazio na san siru, a samo 2 dana kasnije igra sa barcom na camp nou.
evo cijelog rasporeda milana za LP:
Barcelona-Milan, 13. 9. 2011.
Milan-Viktoria Plzen, 28. 9. 2011.
Milan-Bate Borisov, 19. 10. 2011.
Bate Borisov-Milan, 1. 11. 2011.
Milan-Barcelona, 23. 11. 2011.
Viktoria Plzen-Milan, 6. 12. 2011.

u 4 utakmice sa istočnjacima uzeti 10 bodova i prolaz laganica,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 avg 2011, 00:30

super što se odgađa prvo kolo, ionako ne bi u subotu mogao pratiti meč. što se tiče lige prvaka lagan prolaz, ali milan je to ako bude poneki kiks nemojmo se čuditi. protiv barce na nou campu realno milan nema šta da traži, ne sjećam se kad su protiv jake ekipe španci izgubili kući, pada mi na pamet pobjeda livpoola i ona nafaka od rubin kazana. ali na san siru očekujem pobjedu!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 avg 2011, 00:39

kakav napad imamo Barci sigurno mozemo dati go. a sad za odbranu nisam siguran da ce moci izdrzati. mislim da je vezni red presudan i kako ce oni odraditi svoj posao. kljucan bi mogao biti boateng i gattuso da vrse presing na xavi i iniestu i da ih ih izmlate :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2011, 10:48

sjajna stvar sto se sastajemo u grupi, najvise sam zelio da dobijemo milana, jer dugo se nismo okrsili, bice prenos na tv sto posto, bice lijepo i vidjeti ibru kako ce se ponasati na camp nou, mada najvjerovatnije ce objesiti onu svoju nosurdu jer nece se sastati s loptom za 90 minuta, obje ekipe naravno idu dalje, nadam se samo da cemo gledati sjajne meceve
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 avg 2011, 15:29

Aquiliani sluzbeno u Milanu !
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.