Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BaDa12
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la BaDa12 » 07 dec 2012, 08:55

I ja sam svašta pročitala za ovaj slučaj, od toga da je sve laž do toga da je i gore. U svakom slučaju, nije lijepo odmah govoriti "ne uplaćujte, laž je", ako ne postoje jasni dokazi. Onaj dječak ima iskrene suze i to treba znati prepoznati. Dok se ne dokaže suprotno, ova porodica treba pomoć.

A haberu svaka čast na izbacivanju priče koju nisu istražili, bar ovaj tekst tako djeluje.

@raul,
nadam se da će sve biti u redu sa sestrom, pretpostavljam. Sretno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2012, 09:38

gojzerica je napisao/la: ''nemoj u kafiće mogu ti drogu stavit'' :mrgreen:
Gdje su ti kafići? Nešto sam ofalio s cashom u zadnje vrijeme, pa... :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 dec 2012, 10:16

Monolog je napisao/la:
gojzerica je napisao/la: ''nemoj u kafiće mogu ti drogu stavit'' :mrgreen:
Gdje su ti kafići? Nešto sam ofalio s cashom u zadnje vrijeme, pa... :mrgreen:

Hahahaha, i kod mene jaran tako stalno govori. Uvijek konobaru kaze otvori ti slobodno tamo vops, necu se ja bunit ako mi sta ubacis :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 dec 2012, 10:25

Portugal,Poljska,Grčka,Slovačka otkazali nastup na eurosongu zbog ekonomske krize.
Izvjesno je da će to uraditi i Slovenija i Crna Gora.
Al je zato Bosna i Hercegovina potvrdila učešće.
Ipak,mi nismo u krizi,bitno je poslati Dejana,Maju i ostatak delegacija da nam "live" prenesu utiske.
Bitno je poslati i nekog anonimnog pjevača željnog afirmacije ili pak neku posrnulu zvijezdu u zadnjem pokušaju da se probije na europsko tržište.
Bitno je poslati Medinu Šehić da nam s lica mjesta prenosi one atletske mitinge.
To su sve prioriteti.
E,kada mi gledaoci pitamo zašto nema kvalitetnijeg sadržaja na javnim emiterima,onda počnu kukati o teškoj financijskoj situaciju.
Zna se šta su prioriteti.
I tako,dok Hrvati stvaraju i prikazuju fenomenalne serijale za koje primaju pohvale sa svih strana,poput ovih
[youtube][/youtube]
mi ćemo našu djecu i omladinu obrazovati i kaliti sa šestim repriziranjem "Naše male klinike",ironično,Hrvatske serije.
Valjda je to normalno,dok Hrvatska djeca stasavaju uz izuzetan igrano-dokumentarni serijal,koji će ih osvjestiti o svojoj prošlosti,iz kojega će stošta naučiti,naša će djeca stasati uz folove Šemsudina Poplave na koje se niko nije nasmijao još od 2005-te.
Al,mi zato imamo nešto što nema ni Slovenija ni Grčka,te primitivne barbarske zemlje koje nam mogu samo zavidjeti:
Imamo Dejana "live" sa eurosonga.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 07 dec 2012, 10:35

Dylan Dog je napisao/la:Portugal,Poljska,Grčka,Slovačka otkazali nastup na eurosongu zbog ekonomske krize.
Izvjesno je da će to uraditi i Slovenija i Crna Gora.
Al je zato Bosna i Hercegovina potvrdila učešće.
Ipak,mi nismo u krizi,bitno je poslati Dejana,Maju i ostatak delegacija da nam "live" prenesu utiske.
Bitno je poslati i nekog anonimnog pjevača željnog afirmacije ili pak neku posrnulu zvijezdu u zadnjem pokušaju da se probije na europsko tržište.
Bitno je poslati Medinu Šehić da nam s lica mjesta prenosi one atletske mitinge.
To su sve prioriteti.
E,kada mi gledaoci pitamo zašto nema kvalitetnijeg sadržaja na javnim emiterima,onda počnu kukati o teškoj financijskoj situaciju.
Zna se šta su prioriteti.
I tako,dok Hrvati stvaraju i prikazuju fenomenalne serijale za koje primaju pohvale sa svih strana,poput ovih
[youtube][/youtube]
mi ćemo našu djecu i omladinu obrazovati i kaliti sa šestim repriziranjem "Naše male klinike",ironično,Hrvatske serije.
Valjda je to normalno,dok Hrvatska djeca stasavaju uz izuzetan igrano-dokumentarni serijal,koji će ih osvjestiti o svojoj prošlosti,iz kojega će stošta naučiti,naša će djeca stasati uz folove Šemsudina Poplave na koje se niko nije nasmijao još od 2005-te.
Al,mi zato imamo nešto što nema ni Slovenija ni Grčka,te primitivne barbarske zemlje koje nam mogu samo zavidjeti:
Imamo Dejana "live" sa eurosonga.
Serija "Odbačena" - hit Indijskog bolivudaa serija ne može biti gluplja... BHT ima neke serije iz 17. vijeka koje niko živ neće pogledat, FTV samo reprizira NMK i LZN, volim i ja pogledat ove serije ali šo je previše je previše. Dok Nova TV, RTL Televizija ima staln neke nove filmove, serije...
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 dec 2012, 11:18

Treba mi vasa pomoc..koristi li iko od vas kuci total tv ? Kakva su vasa iskustva i koliko se placa prikljucak ?

Hvala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 07 dec 2012, 11:27

Papastathopoulos je napisao/la:Treba mi vasa pomoc..koristi li iko od vas kuci total tv ? Kakva su vasa iskustva i koliko se placa prikljucak ?

Hvala
Ja sam imao Total TV na Dreambox-u ali sad ga nemam jer su stavili neki ključ. Ima dosta kanala, ex-yu kanali, sportski, istraživački ( ne znam kako da ih drugačije nazovem: discovery channel...) Dobar paket, za priključak ne znam, makar sam ti za iskustvo pomogao :D , ja bih volio da ga imam ali...

Damir Dzumhur!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 dec 2012, 11:59

likma23 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Treba mi vasa pomoc..koristi li iko od vas kuci total tv ? Kakva su vasa iskustva i koliko se placa prikljucak ?

Hvala
Ja sam imao Total TV na Dreambox-u ali sad ga nemam jer su stavili neki ključ. Ima dosta kanala, ex-yu kanali, sportski, istraživački ( ne znam kako da ih drugačije nazovem: discovery channel...) Dobar paket, za priključak ne znam, makar sam ti za iskustvo pomogao :D , ja bih volio da ga imam ali...
Sta ti je dreambox ? :mrgreen: a kontao sam da to mozda prikljucim, al kontam da je prikljucak skup :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 07 dec 2012, 12:04

Papastathopoulos je napisao/la:
likma23 je napisao/la:

Hvala
Sta ti je dreambox ? :mrgreen: a kontao sam da to mozda prikljucim, al kontam da je prikljucak skup :D
To je jedan paket, šta li već u kojem ima preko 10.000 kanala. Znaći svi kanali što postoje tu se nalaze, oosim totala jer su blokirali :D . Ja godišnje za dreambix plaćam oko 150 KM, mislim da je taj iznos, jer to otac plaća. :D

Damir Dzumhur!!!!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 07 dec 2012, 13:06

evo šta mi pišu po onom **** :lol: :lol:
hadže ja kad sam vidjela onu sliku đe si se skino go, ja sam babi pala u naručje i molila ga da odem tebi i tvojima tam baba nije dao, ja nisam znala šta ću sa sebe haman pa sam počela vene rezat uzduž :( znaš kolko sam plakala
opasno me neko zahebava :lol: :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 dec 2012, 14:12

E momci, bili smo u Hitnoj...

Kad je stigla, odmah je dobila injekciju da joj spadne temperatura, međutim poslije pola sata temperatura je ostala ista...tada je doktor rekao da ovo sigurno nije obična gripa, te da sigurno ima neko jako uporište, neko konkretno žarište i da bi najbolje bilo da ostane tu par dana, da vide šta joj je...

Sada je tamo, pa ćemo vidjeti...

@BaDa, hvala ti...nije sestra, nego djevojka... :)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 07 dec 2012, 15:06

Joj brate, taman se pomirili i sad ovo. :?

Brz oporavak.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 07 dec 2012, 15:06

Joj brate, taman se pomirili i sad ovo. :?

Brz oporavak.
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 dec 2012, 15:08

TheVerminator je napisao/la:Joj brate, taman se pomirili i sad ovo. :?

Brz oporavak.
Jbg, jarane, ispalo je tako...

Ali, nema veze, navikli smo i ona i ja hodati po trnju, izaći ćemo još jači, vidjećeš... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 07 dec 2012, 16:00

jel ovo chat il live striming u vezi necije bolesti

sljedeće javljanje za 15 minute, direktno uključenje iz bolničke postelje
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 07 dec 2012, 16:02

Prescritto je napisao/la:jel ovo chat il live striming u vezi necije bolesti

Aj ne seri. Ako ti se ne svidja ne preskoci i suti.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 07 dec 2012, 16:07

pa nek otvori sebi novu temu i redovno izvjestava i mirna bosna, ha ja, kad bi svak pisao svoje jade i jadove ni na sta ovo ne bi licilo

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2012, 16:09

Prescritto je napisao/la:jel ovo chat il live striming u vezi necije bolesti

streaming

:kafa:
naprijed rejal

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 07 dec 2012, 16:14

o siđe englezac, kakav si ko čoek, na sportskom forumu se mora zipati i na pravilno pisanje, ne znadoh za to :lol:

:kocka šećera:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 dec 2012, 16:15

Prescritto je napisao/la:o siđe englezac, kakav si ko čoek, na sportskom forumu se mora zipati i na pravilno pisanje, ne znadoh za to :lol:

:kocka šećera:
ne mora, ali je poželjno. Ljudi te inače počnu da shvataju ozbiljnije, a ovako, teško. Teško je postati dobar troll, ne postoji prečica koju misliš da koristiš :mrgreen:
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 107 gostiju.