Ni njih dvojca nisu djeca sarajeva.joksimovic je napisao/la:Da nije u sastavu Karić i Travančić Bogami bi svako pomislio da je Fk Borac....ili FK Široki...
Gdje su djeca Sarajeva pobogu brate !Šta lova radi..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Paaaa odkud im lova,a otkud im lova ha,ha ha
baš si me nasmijao he,he heeee
Baklja inekako kad se vrati, ali kad se vrati topovski onda je belaj....hz033 je napisao/la: Moglo bi biti i odbijenih baklji nazad
@neki strumf Nije ovo preventiva za baklje vec za ulijetanje na teren....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- moustapha
- Kontakt:
Iskreno se brinem za tebe.joksimovic je napisao/la:Paaaa odkud im lova,a otkud im lova ha,ha ha

#divovi
Kakva slika iza

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde neko u avatar ako je raspolozen? Ako mi pobjedimo mjesec dana drzi na avataru zeljin grb, ako vi pobjedite, onda cu ja grb sarajeva.
PS. Bas ste nas "uzeli" sa ovom slikom iza.

PS. Bas ste nas "uzeli" sa ovom slikom iza.

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 29 okt 2013, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Karaj Nikola! Najmanje dva gola sutra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/poklon-p ... car/116835" onclick="window.open(this.href);return false;
dokle vise, dobar dio duga se mogao vratiti da su se ove pare za kazne ulozile na to vracanje

dokle vise, dobar dio duga se mogao vratiti da su se ove pare za kazne ulozile na to vracanje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sutra aBd do pobjede

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
da li jos se snimaju hordanja?
Evo ja sam raspoložen.storm_raider je napisao/la:Hajde neko u avatar ako je raspolozen? Ako mi pobjedimo mjesec dana drzi na avataru zeljin grb, ako vi pobjedite, onda cu ja grb sarajeva.
PS. Bas ste nas "uzeli" sa ovom slikom iza.![]()
uschtipak je napisao/la:Sutra aBd do pobjede![]()

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Evolution87
- Kontakt:
pala opkladastorm_raider je napisao/la:Hajde neko u avatar ako je raspolozen? Ako mi pobjedimo mjesec dana drzi na avataru zeljin grb, ako vi pobjedite, onda cu ja grb sarajeva.
PS. Bas ste nas "uzeli" sa ovom slikom iza.![]()

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prpa kod Zeljkovica pa ga Tomic malo hrabriBegAx je napisao/la:
Karaj Nikola! Najmanje dva gola sutra.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Lijep pozdrav za moje komsije ...niste vi meni svako, mislim na ove normalne.
Sutra je 1:1 ili 0:0, zavisi kako se dogovore ...
Sutra je 1:1 ili 0:0, zavisi kako se dogovore ...
Pa Nikola ako Kerli i ovom flopu Zeljkovicu ne zabije dva gola, neka pakuje kofere.
P.S. Nadam se da cemo sutra igrati fudbal, a ne cuvati svoj gol sto je stil igre koji gaji nas trener !
P.S. Nadam se da cemo sutra igrati fudbal, a ne cuvati svoj gol sto je stil igre koji gaji nas trener !
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Vijest o njihovoj smrti šokirala je Kalesiju, ali i cijelu BiH.
Na dženazi je, prema procjenama, bilo više od 3.000 ljudi, a pored velikog broja građana iz općine Kalesije, prijatelja, rodbine, članova navijačke skupine “Gazije”, dženazi su prisutovali igrači i Uprava FK Bosna Kalesija, OK Bosna Kalesija, kao i mnoštvo navijača iz drugih dijelova BiH.
Jasmin i Nermin su bili vatreni navijači FK Sarajevo, a posljednjem ispraćaju braće Zulić prisustovali su i predstavnici navijačke skupine “Horde zla” iz Sarajeva.
hvala vam za ovo!
Na dženazi je, prema procjenama, bilo više od 3.000 ljudi, a pored velikog broja građana iz općine Kalesije, prijatelja, rodbine, članova navijačke skupine “Gazije”, dženazi su prisutovali igrači i Uprava FK Bosna Kalesija, OK Bosna Kalesija, kao i mnoštvo navijača iz drugih dijelova BiH.
Jasmin i Nermin su bili vatreni navijači FK Sarajevo, a posljednjem ispraćaju braće Zulić prisustovali su i predstavnici navijačke skupine “Horde zla” iz Sarajeva.
hvala vam za ovo!
#Ynwa
- franklampard8
- Kontakt: