Igrači nisu znali!wobly92 je napisao/la:Piše se da je to Kurević sinoć već znao, i da je Azmir javio ovima u klubu. Husref i igrači su to onda već sigurno i znali. A danas se borili onako lavovski i veliku pobjedu ostvariše.
Nije se osjetila neka nervoza, neke tenzije, ni u izjavama Husrefa čak, ništa što bi ovo nagovijestilo, a znali su sigurno za ovo...
Nada umire posljednja ipak, wien de progovori ba ako išta znaš j.e.b.o ga ti, nije vrijeme za zajebancije.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Ako u subotu zapalimo baklje, mogao bi nas Savez kazniti.
PS. Valjda su svi dobili pp, mada nista specijalno i samo ono sto sam ja "saznao". Kako god, protest se mora desiti, ne samo da se Azmir zadovolji, nego da se pokazu zubi Jasminu Imamovicu i savjetnicima kojekakvim, legendama kluba...
A eno banovase me i na OKK stranici i obrisali mi komentar, degeni degenski.
PS. Valjda su svi dobili pp, mada nista specijalno i samo ono sto sam ja "saznao". Kako god, protest se mora desiti, ne samo da se Azmir zadovolji, nego da se pokazu zubi Jasminu Imamovicu i savjetnicima kojekakvim, legendama kluba...
A eno banovase me i na OKK stranici i obrisali mi komentar, degeni degenski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
svi tjeraju predsjednika i upravu, samo mi molimo predsjednika da ostane
ako igrači nisu znali, nema pobjede u Prijedoru, nema šanse, sjebat' će ih ovo totalno
ako igrači nisu znali, nema pobjede u Prijedoru, nema šanse, sjebat' će ih ovo totalno
Sad il nikada.ako sad Tuzla ne ustane nabijem je na **** sa svim pradjedovima svojim.moramo spasiti zadnji simbol grada.
Svi na tusanj,koda igramo u tuzli,zastave transparente i zvizduci za vlastodrsce.
Svi na tusanj,koda igramo u tuzli,zastave transparente i zvizduci za vlastodrsce.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ljudi ovdje vole Azmira više nego bilo koga, prema tome, ne piši gluposti
srao ne srao bez njega smo moru govanakanarinac je napisao/la:Husic sere i ovde samo zeli da vidi kako ce da navijaci reaguju,i ovo ce kao da mu inponuje jer ga navijaci vole i mole da ostane,pa ce on vec sutra drugu pricu pricati kako nemoze da napusti Slobodu iz ljubavi,nevolim ljude koji se koriste ovakvmim metodama da bi privukli jos neku vecu ljubav ali to je njegovo.
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
znas ti filozofe sve....ko i taj tvoj sa avatara...hajd,o d j e b i sa temekanarinac je napisao/la:Husic sere i ovde samo zeli da vidi kako ce da navijaci reaguju,i ovo ce kao da mu inponuje jer ga navijaci vole i mole da ostane,pa ce on vec sutra drugu pricu pricati kako nemoze da napusti Slobodu iz ljubavi,nevolim ljude koji se koriste ovakvmim metodama da bi privukli jos neku vecu ljubav ali to je njegovo.
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 24 nov 2015, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Neka FK Sloboda plati organizaciju kao da se igra utakmica....osiguranje i sve sto ide kao da igra prvenstvena utakmica.......Ako treba neka UG postave kutije za dobrovoljni prilog za osiguranje jednog takvog skupa....
Ne dajte se komšije, šačica lešinara u vlasti nikako ne može biti jača od vas svih koji ste uz klub i onih koji su se vratili nakon dolaska Husića i njegovih uspjeha. Mislim da će ipak taj motiv u navijačima i ljudima koji vole Slobodu i koji su uz klub na kraju prevagnuti i da će se Azmir vratiti i odvesti Slobodu daleko. Realno, bili ste u mnogo većim gov.nima, ovo je možda samo prolazna kriza iz koje ćete izaći jači. Sretno!
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
A šta štrumfovi traže na temi lidera premijerligaške ljestivce? 
Niko, niko, samo Sloboda
Hajde ljudi da ovo organizujemo..dobra je ideja,sto prije organizovati to bolje,vise ce ljudi znati..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hoce da ZAROVE i pokupe pojacanja...kazu Hodzurda je dobar al eto mozda bi i kod nas bilo par pojacanja za njihkatarakta je napisao/la:A šta štrumfovi traže na temi lidera premijerligaške ljestivce?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Imamo FB....tuzlanski ba.....svi ce mediji proslijediti kao sto i prosljedjuju sta pisemo ovdje...
Ma nece Azmir nigdje.bas mi drug koji je blizak vugdalicu pise da je covjek Isao dogovoriti skroz nesto drugo.
Stadion,sponzora par igraca skupljih öd cijele **** lige..
Nikom nista nije jasno,ni njemu...ovo su igre Bez granica dofatite kokice,pocela je horor Drama,KO i svake zime haha
Nikom nista nije jasno,ni njemu...ovo su igre Bez granica dofatite kokice,pocela je horor Drama,KO i svake zime haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Opet ti o budjetu, nabijem i tebe i budjetsolinas je napisao/la:Ma nece Azmir nigdje.bas mi drug koji je blizak vugdalicu pise da je covjek Isao dogovoriti skroz nesto drugo.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Sve je OK, hocete sad mirno spavati?
A zapamtite prijatelje koji su se nasladjivali dramom. Laku noc, slobodasi 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Naš predsjednik koji uopće nije predsjednik je podnio ostavku
Veselo veče. Ne vraćam se iz Amerike dok ne istekne suspenzija, a kad se vratim, hebat ću vam majku 
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Na polusezoni povoljno prodajemo Zebu i Ahmetovica, taman da reprogram pokrenemo. Polufinale kupa dajemo za 3 boda u gostima konkurentu, ili kako se nagodimo. 
A dobro zvuci to za okupljanje na stadionu, zajednicki trans i pjesma, pracenje rezultata utakmice i javno prozivanje gradonacelnika i ostalih u Opcini.
A dobro zvuci to za okupljanje na stadionu, zajednicki trans i pjesma, pracenje rezultata utakmice i javno prozivanje gradonacelnika i ostalih u Opcini.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To je pravi event naravno uz tuzlaka a ne neke pisace Pana.....nek dodje cisterna iz pivare, nije sportski dogadjaj......organizovano slusanje prenosa utakmize....poslati Resada Mamelu u Prijedor.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 nov 2015, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Organizovanje nečeg za sutra je već zakašnjela radnja. Obavezno organizovati protest/iskazivanje podrške/iskazivanje želja ili kako god već to nazvali. Odrediti petak,subotu ili ponedeljak okupljanje na stadionu Tušanj, dobro to "izreklamirati" da nas se skupi što je moguće više sa zastavama ,šalovima i čime sve ne. Sad nam je biti ili ne biti, jbo derbi utakmice i titule i europu, ovo je najbitnija utakmica i mora nas doći što više, povedite što više ljudi sa sobom. Onda sa stadiona se zaputiti pred Gradsku upravu i tražiti razgovor sa gradonačelnikom. Poslat naravno pametne i kulturne ljude (njih par). Tražiti da se riješi taj reprogram koji nam je omča nad vratom, Grad odnosno opština i jest indirektni krivac za ovaj porezni dug. Da su vodili računa o radnjama u Slobodi do ovoga ne bi ni došlo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.