frankqqqqq je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

frankqqqqq je napisao/la:
[youtube][/youtube]
+1nedim93 je napisao/la:uvijek smo bili raja :ugeek:

Na Temi FK Sarajevomirzatele je napisao/la:u crkviworchester je napisao/la:gdje je biblija?

Rijetko ko ima takav smisao za humor. Bravo momci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma vazda ste bili raja, to sam i ja stalno spominjao, dovoljno je otici samo na temu EPL pa gledati svestrana spustanja navijaca Uniteda, Chelsea, Liverpoola od navijaca Arsenala

Pa normalno da ne znaju prihvatiti momci od 15 godina i slicno, i mi smo bili u njihovim godinama, moramo ih razumjeti brateu.gio10 je napisao/la:Rijetko ko ima takav smisao za humor. Bravo momci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma vazda ste bili raja, to sam i ja stalno spominjao, dovoljno je otici samo na temu EPL pa gledati svestrana spustanja navijaca Uniteda, Chelsea, Liverpoola od navijaca Arsenala
Zato napišeš da je Guardiola završio karijeru, postao trener i osvojio 1337 trofeja a oni te napadnu. Znaju se šaliti, ali prihvatiti šalu ne znaju

sta bi tek da nema ovog podforuma diskusijeUnofficialpage je napisao/la:Kako nema chata drastično opao saobračaj na forumu
De otključajte nam temu chat, nećemo pisat o protestima, moram negdje gluposti pisat

Ne znam za vas, al mene je nasmijaloHead je napisao/la:Neki ljudi misle da je Ibrahimovic socijalni radnik.legenda reala je napisao/la:jel stvarno mislite da će Ibrahimović ići u Englesku da razgovara s Tankovićem

@Head opet u elementu .Head je napisao/la:
+
=
soxx je napisao/la:Arsenalov raspored

Ne mogu se oni smijati na svoj računVirtu4l je napisao/la:Na temi premier lige se smiju

Head je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:racunao sam od samog pocetka, da ce me mnogi ovdje napasti zbog mojih komentara uvezi vede.....cijenim vedu i sve sto je ucinio za repku, hvala mu na tome, nemam nista licno protiv njega, al jednostavno nije fudbaler u mojim ocima....ne radi se samo o driblingu, vec uopste kad pogledas njegovo ponasanje i kretanje na terenu....znam da je borben i da trci, al to je i sve sto posjeduje od "fudbalskog znanja"....zar se ne sjecate dosta utakmica, gdje covjek nezna obicnu loptu primit i povuci prema golu....pa dosta propustenih sansi i loseg kretanja.....vi ga svi obozavate, a ja ponavljam, da za MENE nije nikakav fudbaler.....dzeko je za njega instruktor autoskole.....
apocalyps je napisao/la:Uzmi katolicke sa puno luka.IlPrincipe je napisao/la:Djevojka mi rekla ako se ne prestanem kladit da ce uvest neke vjerebaš me zanima koje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.