svasta ...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ahahahDonnie Darko je napisao/la:Ako mislis na sliku gore, na lijevoj je, slika u ogledalu.samo_lijevo je napisao/la:Odmah mi ruzno kada vidim sat na desnoj ruci.
Opcenito mislim nevezano za sliku,pogotovo u zadnje vrijeme kod napaljenje djecurlije.Normala da ima sa krunom na lijevoj strani,ali malo ko taj kod nas ima.Donnie Darko je napisao/la:Ako mislis na sliku gore, na lijevoj je, slika u ogledalu.samo_lijevo je napisao/la:Odmah mi ruzno kada vidim sat na desnoj ruci.
Cudno za momka koji naziva sebe samo_lijevo
Ne znam sta je smijesno,Donnie je upravu.tyler durden je napisao/la:ahahahDonnie Darko je napisao/la:Ako mislis na sliku gore, na lijevoj je, slika u ogledalu.samo_lijevo je napisao/la:Odmah mi ruzno kada vidim sat na desnoj ruci.
nemoj biti glupsamo_lijevo je napisao/la:Odmah mi ruzno kada vidim sat na desnoj ruci.
Pusti mi tu spiku punoljetan,balavac itd.fixator je napisao/la:nemoj biti glupsamo_lijevo je napisao/la:Odmah mi ruzno kada vidim sat na desnoj ruci.
kakve veze ima ako je sat na desnoj, ja nosim sat na desnoj ruci yato što sam ljevak, pa mi je lakše da nosim na desnoj ruci sat...nekad se pitam ima li na ovom, forumu iko punoljetaN.
Probaj se uslikat u ogledalu. Šokirat ćeš se kad vidiš rezultat.Bertone7 je napisao/la:Na desnoj je na slici.
Najnoviji model opanaka.BadrHari je napisao/la:
svasta ...
Pa ona kuglica za namjestanje vremena, je na desnoj strani sata, tako da kad ga stavis na desnu ruku, neprakticno je lijevom to uraditDonnie Darko je napisao/la:Probaj se uslikat u ogledalu. Šokirat ćeš se kad vidiš rezultat.Bertone7 je napisao/la:Na desnoj je na slici.
Sat na lijevoj, sat na desnoj, isti qurac. Možel mi neko objasniti koja je tačno razlika???
Znam da wannabe frajeri nose na lijevoj, jer ako nosiš na desnoj **** si (koji non-sense)Donnie Darko je napisao/la: Sat na lijevoj, sat na desnoj, isti qurac. Možel mi neko objasniti koja je tačno razlika???
iVar je napisao/la:Znam da wannabe frajeri nose na lijevoj, jer ako nosiš na desnoj **** si (koji non-sense)Donnie Darko je napisao/la: Sat na lijevoj, sat na desnoj, isti qurac. Možel mi neko objasniti koja je tačno razlika???![]()
![]()
nisi skont'oBosniacum Lilium je napisao/la:iVar je napisao/la:Znam da wannabe frajeri nose na lijevoj, jer ako nosiš na desnoj **** si (koji non-sense)Donnie Darko je napisao/la: Sat na lijevoj, sat na desnoj, isti qurac. Možel mi neko objasniti koja je tačno razlika???![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 10 gostiju.