FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Potpisan reprogram i novi, normalni ljudi u JU Tusanj i vraca se, siguran sam. Samo od sebe se to nece desiti sigurno, dakle sve je na nama.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
BEVBA,SECERBEGOVIC I FARAON..kljucni igraci u tjeranju i opstruiranju Husica....sve je covjek jasno ko dan objasnio....sad ako ne podignemo glas i ne izadje nas na ulicu BAR 1000 nek nam se ovaj trojac bez kormilara svima u usta kolektivno p o s e r e..bolje nismo ni zasluzili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cuo sam se sa jednim nasim igracem telefonski sad.
Igrace ova dva kola za njega...za raju...ponos i ljubav prema Slobodi....za Azmira.
Garantuje dvije pobjede i na pauzu sa prvog mjesta.
Sta dalje,tisina.....citiram.
Sta znam brate,koji ****,...skrhan sam razumijes brate,ono,sta da ti kazem.....
Dobro kaze ultrastaylle do nas je drugovi.
Nisam pisao danas nista,jer sam znao za intervju,valjda je to jasno.kao i target recimo.
Tako da onom momku sto me isproziva i nabi na **** prije stranicu dvije nezamjerim.
Svi mi zivimo za ovaj Klub....
Igrace ova dva kola za njega...za raju...ponos i ljubav prema Slobodi....za Azmira.
Garantuje dvije pobjede i na pauzu sa prvog mjesta.
Sta dalje,tisina.....citiram.
Sta znam brate,koji ****,...skrhan sam razumijes brate,ono,sta da ti kazem.....
Dobro kaze ultrastaylle do nas je drugovi.
Nisam pisao danas nista,jer sam znao za intervju,valjda je to jasno.kao i target recimo.
Tako da onom momku sto me isproziva i nabi na **** prije stranicu dvije nezamjerim.
Svi mi zivimo za ovaj Klub....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sutra ću na trening i pokušat ću napreviti psiho-analizu momaka.tj doći preko njihovog (ne)raspoloženja do odgovora na pitanje pred kojim svo svi mi okamenjeni.Ja mogu još dodati da ću ako dobijem bilo kakav dokument kao član Skupštine a koji nije službena tajna podijeliti sa vama.IRAC je napisao/la:I tebe nabijem, kada je sve OK pises po citav dan a sad nema te ni za lijeka, prenesi kakvo je raspolozenje medju igracima a ne ko pizdun usutio sesloboda72 je napisao/la:Neko je pitao za trening.Sutra je trening jer je utakmica igrana u ponedeljak(jučer).
Ja volim FK Tuzla City
Ima i onaj drugi Berbić ,Zlatko, on je faraonov "guru".katarakta je napisao/la:Znači Aid Berbić i Dževad Šećerbegović.
Ja volim FK Tuzla City
Hocel ko prenijeti i meni impresije sa sastanka...sta je novo.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ima jos jedan VELIKI problem..to je sto mi na ovaj intervju gledamo subjektivno i emotivno...NAVIJACI SLOBODE NE MOGU DA VJERUJU DA NEKO POKUSAVA OTJERAT OVAKVOG COVJEKA dok je realnost nesto sasvim drugo...faraon ce ovo pomno pogledat i osluskivat puls grada jer je poltroncina mrtva i ljigavac pa ce se u skladu sa nasim odzivom podrske Husicu priklonit se jednoj strani,bevba ce mozda i pogledat intervju pa ce se onako slatko nasmijat do suza a onaj uhljup secer nece garant vidjet razgovor sa Husicem jer taj coban tesko da se zna na telefon javit a kamoli da nesto pogleda na netu...njegovo je samo da glumi gazdu Tusnja i svakog 1. redovno pokupi platu....gradsko vijece ce razmisljat racionalno i hiruski tj. zivimo u sirotinjskoj drzavi i kakav crni Husic i skype iz amerike i mjesecna transa od 20000 maraka prema poreznoj....PONAVLJAM,JEDINO IH MOZE POTREST NEKO OPASNO S R A NJ E I PROTESTI..i to je pitanje ko kuca dal ce pit vode..
Mi smo najsjebaniji navijaci jednog prvoplasiranog kluba na svijetu. 
Ljudi jel ko procitao ono pismo navijaca Azmiru...
Jasmine dabogda se neprobudio ujutro.
Uzeli ste nam sve.
KK Sloboda Dita,RK Slobodu,Jedinstvo,visestrukog prvaka bih ZOK Tuzla.dusu nam vadite....na slamcicu.
Stoko
Uzeli ste nam sve.
KK Sloboda Dita,RK Slobodu,Jedinstvo,visestrukog prvaka bih ZOK Tuzla.dusu nam vadite....na slamcicu.
Stoko
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da uginu Aid Berbic i Dzevad Secerbegovic
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Jesam ja i završnicom je zakucao svaka mu čast.solinas je napisao/la:Ljudi jel ko procitao ono pismo navijaca Azmiru...![]()
![]()
Uzeli ste nam sve.
Stoko
De ako neko nešto za te proteste ili šta se već bude organizovalo sazna nek mi pošalje u pp.Imam nekih obaveza ovih dana pa neću moć ulazit često na fb al ću povremeno uletit ovdje provjerit ima li šta.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
daj pismo da vidimo mada nam sentimentala nece NISTA donjeti al etsolinas je napisao/la:Ljudi jel ko procitao ono pismo navijaca Azmiru...![]()
![]()
Uzeli ste nam sve.
Stoko
FK Slobodi se mora dati koncesija na Stadion Tušanj na razuman period.(preko 20 god.).Grad time ne gubi Stadion.Ublehe koje se motaju po stadionu neka rasporede u druge firme na budžetu.pinoglavi je napisao/la:Potpisan reprogram i novi, normalni ljudi u JU Tusanj i vraca se, siguran sam. Samo od sebe se to nece desiti sigurno, dakle sve je na nama.
Ja volim FK Tuzla City
Nista i ja evo cekam neka neko vidi javi kako protice taj sastanak ljudi Niko mi se nejavlja i mene nervoza fata
Staragarda imas na fcb stranici nasoj na telefonu sam brate..
Staragarda imas na fcb stranici nasoj na telefonu sam brate..
staragarda je napisao/la: daj pismo da vidimo mada nam sentimentala nece NISTA donjeti al et
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sjecam se vrlo dobro onog jutra kada su javili da je Mustafa Hukic poginuo u momentu kada je Sloboda harala ligom. Niko nije mogao da vjeruje svima je bilo zao nase najvece legende i zivota porodice Hukic ali svima je odmah poslije toga palo na pamet " a sta ce sada biti sa nase Slobode".
One najgore sumnje su se i ostvarile, postali smo prosjecni samo sa rijetkim izletima u vrh BH fudbala. Dno smo dotakli ispadanjem iz PL ali gle cuda pojavi se nas Azmir kada je bilo najteze i istoriji kluba. Napravi od Slobode vrhunski klub u PL i uvijek sam se pribojavao otkako smo poceli ovu pozitivnu pricu nekog scenarija koji bi doveo do situacije da kada smo prvi dozivimo ovo sto trenutno prozivljavamo.
Zivio sam za taj dan da pocnemo sakupljanje trofeja i sa Azmirom to nije bilo hocemo li vec kada cemo ali trenutno nemam snage da sirim neki optimizam. Malo sam pod emocijama kao i svi mi ovdje, nadam se i trudim se da se probudim i da je sve ovo samo bio san i to los san.
U svakom slucaju sve najbolje zelim predsjedniku i njegovoj porodici koja je mnogo toga propatila s njim zbog same Slobode.
One najgore sumnje su se i ostvarile, postali smo prosjecni samo sa rijetkim izletima u vrh BH fudbala. Dno smo dotakli ispadanjem iz PL ali gle cuda pojavi se nas Azmir kada je bilo najteze i istoriji kluba. Napravi od Slobode vrhunski klub u PL i uvijek sam se pribojavao otkako smo poceli ovu pozitivnu pricu nekog scenarija koji bi doveo do situacije da kada smo prvi dozivimo ovo sto trenutno prozivljavamo.
Zivio sam za taj dan da pocnemo sakupljanje trofeja i sa Azmirom to nije bilo hocemo li vec kada cemo ali trenutno nemam snage da sirim neki optimizam. Malo sam pod emocijama kao i svi mi ovdje, nadam se i trudim se da se probudim i da je sve ovo samo bio san i to los san.
U svakom slucaju sve najbolje zelim predsjedniku i njegovoj porodici koja je mnogo toga propatila s njim zbog same Slobode.
samo Sloboda

SVIM SLOBODAŠIMA ČESTITAM DAN DRŽAVNOSTI BIH,25.NOVEMBAR

Husić na odlasku: Volim Slobodu, teško mi je!
Ja volim FK Tuzla City
Ipak ima nade za nas..ali malee..sad je sve na nama,da li smo za bolju i jacu Slobodu ili ne !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... u-uo-kluba
auu, sve ljepsa za ljepsom ove vijesti
bukvalno se ponavlja 2012/13, ni kuceta ni maceta u klubu necemo imati
auu, sve ljepsa za ljepsom ove vijesti
bukvalno se ponavlja 2012/13, ni kuceta ni maceta u klubu necemo imati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ode sve u **** krasni.