Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BeyKopites
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Head je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:racunao sam od samog pocetka, da ce me mnogi ovdje napasti zbog mojih komentara uvezi vede.....cijenim vedu i sve sto je ucinio za repku, hvala mu na tome, nemam nista licno protiv njega, al jednostavno nije fudbaler u mojim ocima....ne radi se samo o driblingu, vec uopste kad pogledas njegovo ponasanje i kretanje na terenu....znam da je borben i da trci, al to je i sve sto posjeduje od "fudbalskog znanja"....zar se ne sjecate dosta utakmica, gdje covjek nezna obicnu loptu primit i povuci prema golu....pa dosta propustenih sansi i loseg kretanja.....vi ga svi obozavate, a ja ponavljam, da za MENE nije nikakav fudbaler.....dzeko je za njega instruktor autoskole.....
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- tyler durden
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:apocalyps je napisao/la:Uzmi katolicke sa puno luka.IlPrincipe je napisao/la:Djevojka mi rekla ako se ne prestanem kladit da ce uvest neke vjerebaš me zanima koje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
aj dejanaaaa

schweinsteiger je napisao/la:Tihic oslobodjen fizickog,jer je zapinj'o usima za stative.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- alan_kardec
- Kontakt:
švajni je prekuc`o, ključaj temu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Marsal je napisao/la:Giroud usporava igru ko Tomo Vinković saobraćaj.
1946
apolo je napisao/la:Druze promasi ti drzavuahmic je napisao/la:Mi smo iznajmili kombi,ima mas 8-9,karte isprintane i pravac Insbruck -Njemacka![]()
..Vama drugovi takodje preporuka,ekipa,kombi i put pod noge..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Igraju u Austriji.
- feningitm87
- Kontakt:
FA7 je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:Tihic oslobodjen fizickog,jer je zapinj'o usima za stative.
![]()
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
the scouser je napisao/la:Uvijek se znao da desetku nose samo oni s mudimaBadrHari je napisao/la:
Prati 10-ke kakva je
Ja te volim, volim Željo..
Svi komentari vezani za reinkarnaciju teme Chat.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=130620" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... art=130620" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
78% ce vas skontat'
QUARTERBACK je napisao/la:Sine ima jedan hodža mladi u Šerićima dole, otiđi ti, hodže su čudan narod, muslimani su čudan narod, oni pomažu bez obzira na vjeru i naciju. Ankici je pomog'o, ne znam hoce li i tebi moci.Cautinho je napisao/la:Onaj osjećaj kada si blizu neke opasnosti pa onda zamišljaš neke negativne,lude stvari.
Evo ja npr. neki dan stojim na mostu,visoko iznad rijeke,i ispod teče rijeka normalno,meni nešto u glavi kako ću uzeti mobitel i baciti ga u rijeku.I tako stvarno ti to izgleda da ti se čak ruka sama pomjera.Ili da ćeš skočiti...
Kad sam se vozio na brodu i došao na ogradu,a mene sve neki strah obuzeo da ću ja skočiti u more sa broda ili baciti sve stvari koje imam...
Nekad pravi deja vu bude.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Cautinho
- Kontakt:
Svaka čast Vedi,ali ako nam je na ovo spao humor na forumu,onda smo u velikoj banani.
Evo citam 3 stranice unazad,nisam pošten osmjeh razvukao,kamal se odvalio.
Keep walking.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, upravu si... djeca preuzela forum, nema vise normala rajeCautinho je napisao/la:Svaka čast Vedi,ali ako nam je na ovo spao humor na forumu,onda smo u velikoj banani.
Fit Tony: I keep my friends close...
Sjeća li se neko one teme kad je lik pisao o svom transferu u Borussiu Dortmund (mislim da je Borussia), lafo reprezentativac BiH, žene, putovanja i slično? Jeli to bio @analiticar sa jednim od svojih nickova? Prelistao sam kolumne, ali je nisam našao, našao sam samo ovu, koja je isto tako luda
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=3006" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da je to najjača tema u istoriji foruma, valjda će se neko sjetiti pa da je nađemo.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=3006" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da je to najjača tema u istoriji foruma, valjda će se neko sjetiti pa da je nađemo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da je to admin obrisao.Virtu4l je napisao/la:Sjeća li se neko one teme kad je lik pisao o svom transferu u Borussiu Dortmund (mislim da je Borussia), lafo reprezentativac BiH, žene, putovanja i slično? Jeli to bio @analiticar sa jednim od svojih nickova? Prelistao sam kolumne, ali je nisam našao, našao sam samo ovu, koja je isto tako luda
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
I to je pisao prije nego je Borusia opet postala kul 
Neka se neko pokuša sjetiti naziva teme pa da pitamo admina da je prebaci u arhivu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Emir Zenica cini mi se 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Virtu4l je napisao/la:Neka se neko pokuša sjetiti naziva teme pa da pitamo admina da je prebaci u arhivu.
mislim da to legenda ima negdje u ličnoj arhivi
FORZA MARŠAL !!!