odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Danas 5 ljudi frizuru imaju ko Neymar 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- alan_kardec
- Kontakt:
zna li neko gdje se imaju kupiti fudbalski dresovi? ne mislim na originale, već na one najobičnije sintetičke dresove što danas svako dijete nosa. nekad je bilo u robotu, vidim sad nema.
treba mi za termina, ovaj u kojem sam do sad igrao, je dao sve od sebe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pijaca Ilidža!alan_kardec je napisao/la:zna li neko gdje se imaju kupiti fudbalski dresovi? ne mislim na originale, već na one najobičnije sintetičke dresove što danas svako dijete nosa. nekad je bilo u robotu, vidim sad nema.

Tu ćeš nać' i Ronalda u Barceloni i Terry-a u Real-u i tako

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
A imaš i na siranu. 

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Re: odjeca, patike, frizure i tako xd
Eh ovako, prvo da kažem da mrzim oblik glave koji imam i naravno kosu kako raste na njoj. Biće i slika koja dokazuje kako to izgleda
.
Da li neko ima fakat savjet koju frizuru furati na ovakav oblik (je.beni zalisci
), a da nije kec, htio bih opet malo dužu
onako normala, modernije..ove undercut nema šanse da mi stoje

Da li neko ima fakat savjet koju frizuru furati na ovakav oblik (je.beni zalisci

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kratki spiky look na stranu na koju kosa prirodno ''ide''.
...Život za Široki...
uh što mrzim to ako mislimo na isto...
primjer (ne sviđa mi se ama baš nikako)

primjer (ne sviđa mi se ama baš nikako)

Kec sa strane, a gore ostaviš peticu, trica nek bude prelaz 

Ja te volim, volim Željo..
Imaš li sliku koja to dokazuje
al' ozb, da vidim kako je na slici
gdje god upišem top 100 modern haircuts uvijek likovi imaju ravnu kosu na čelu aškljfgruwwprž

Ma nemam konkretnu sliku, ali imam 2-3 jarana koji imaju takvu sličnu glavu i ovako se šišaju. Veoma im dobro stoji, ja sam probao, ali ne može, treba taj specifičan oblik glave
Ja te volim, volim Željo..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne mislim na to, nego da je i nazad spiky, znaci trebala bi biti kratka, ali dosta ravnomjerna kosa. Uglavnom, kljuc je i nazad napraviti spikes.

Slicno tome samo malo vise kose nazad.

Slicno tome samo malo vise kose nazad.
...Život za Široki...
jesam ja nesretan
ove zurke i nisu baš moj fah, ja više volim da imam malo više kose 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
obrij glavu, nije tvoj oblik glave za neke frizure 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
al znas i motivisat hahahahBosniacum Lilium je napisao/la:obrij glavu, nije tvoj oblik glave za neke frizure

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja te znam zato ti to i kazem, najbolje ti stoji kratka kosa, na keca i sl.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bojim se da imaš isti oblik kao Albinović

Probaj sa ovim stilom, ako Dex nema ništa protiv

100% sportski i krajnje opušten potpis

Nemam, slobodno mi frizuru kopirajte, može i trenutnu, keca

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BritishCore
- Kontakt:
ahahahahah zbog mene ga prozvaše Albinovićem fakat
šta Kemin lobi čini

šta Kemin lobi čini

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa mozes je pustiti et onda i duze od ovoga, al sa strane treba biti sto krace, a gore i nazad mozes izvuci spiky look i eto.iVar je napisao/la:jesam ja nesretanove zurke i nisu baš moj fah, ja više volim da imam malo više kose
...Život za Široki...
hajd sad nek te neko stavi na "Najsmješnije postove"RiNo je napisao/la:Bojim se da imaš isti oblik kao Albinović
http://i42.tinypic.com/11ijzsw.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i44.tinypic.com/xegytk.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i39.tinypic.com/19lcn5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.