Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sissoko » 04 jul 2015, 10:00

:urnebes:

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 04 jul 2015, 10:06

Lijepo poso Marotte opet, besplatno uzeo prvog golmana top ekipi Serie A, kroz koju godinu nek ga proda da se sta i zaradi. :D

Andrej je napisao/la:slika

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 04 jul 2015, 10:12

slika
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 jul 2015, 12:11

Početak priprema sa svim igračima, o jes!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 jul 2015, 12:13

Pogba je napisao/la: Mislim da je ova prica kako eto moramo slijepo vjerovati Marotti i Co malo izlizana, a znamo svi da cemo imati problema ako tim ostane kakav je.
A eto ja ne znam. Bilo bi mi drago da dovedemo još koga, pogotovo desnog beka, ali iskreno ti kažem nemam pojma ko nam fali tačno, jer ne znam koji će sistem Allegri igrati i kako će na adaptaciju reagovati igrači koje smo doveli. Ne volim da donosim zaključke prije reda. Da pljujem po pojedinim igračima, treneru i upravi, a sezona nije ni počela. A meni se čini da se to ovdje već radi. Kao i prethodnih sezona.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 04 jul 2015, 12:18

Pogba uvijek ima nešto za reći, ne mogu da vjerujem :lol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 jul 2015, 16:39

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/dr ... 91457.html
Kakva tragedija sportskog novinarstva .. jaoooooo ! Ne mogu da vjeurjem da je ovo nekome moglo doci u san haha
Max Allegri

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 04 jul 2015, 23:22

Isla rastura :lol:
Definitivno top 3 igrač Čilea uz Vidala i Alexisa :kafa:

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 04 jul 2015, 23:52

Isla poludio, treba ga ostaviti na pripremama haha :D
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 04 jul 2015, 23:55

13 miliona i kuca mu daleko bila od Torina. Nosi !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 jul 2015, 00:07

Jede malu djecu na ovom prvenstvu.
★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 jul 2015, 00:19

Nadam se da ima akvirenata njegovih usluga. Jedinstvena prilika da ga se rijesimo i dovedemo koliko-toliko kvalitetnog beka koji nam treba kao suho zlato.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 05 jul 2015, 00:21

Pogba je napisao/la:Nadam se da ima akvirenata njegovih usluga. Jedinstvena prilika da ga se rijesimo i dovedemo koliko-toliko kvalitetnog beka koji nam treba kao suho zlato.
A koga ti to vidiš kao "koliko-toliko kvalitetnog beka" :D

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 05 jul 2015, 00:36

Necu da se mijesam Marotti u posao, prozivaju me ovdje. :mrgreen:

U Italiji su 3 izbora koja i nisu neki visoki nivo, ali koji su dobri potencijali i valjalo bi nekoga prikljuciti timu, Vrsaljko, Zappacosta ili Widmer.
Nije da je trziste generalno bogato bekovima, ali sigurno se neki potencijal da iskopati iz Bundeske ili Holandije tipa Baba ili nesto tako.
Islu ko zeli u Juventusu sigurno nam ne zeli dobro, pa i da je Juventino. :kafa:

Darmiana ne racunam jer nije realna opcija, a valjalo bi se dogovoriti s Realom npr za Coentraoa, sigurno ne bi bio skup, a posluzio bi.
Ovdje mixam jer je svejedno na kojoj strani je bek, mada bi desni valjao vise. Valja hraniti loptama ovaj novi napad.

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 jul 2015, 00:52

King Arturo :kralj: :clap:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 jul 2015, 00:57

Obici ce sve barove u Santiagu veceras. :roll:

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 jul 2015, 01:11

BlueBosnian je napisao/la:
IlFantasista je napisao/la:Kao što rekoh sinoć, prelazni rok je za nas završen, barem kad je u pitanju dovođenje novih igrača. Šteta, jer ima nekoliko lijepih prilika na tržištu.
Ne može biti. Ne želim vjerovati da je to to, jer doslovno ništa nisu uradili.
Ostali su bez 2 glavna igrača, a doveli ne baš dokazanog igrača - Dybalu, i totalno bezveze napadača Mandžukića (ono, niđe veze, bačene pare.. ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim)
Khediru i ne ubrajam, transfer niđe veze. Pozitivno je što je došao za dž, a negativno što ga se kasnije nećeš moći riješit (ala J.Martinez :mrgreen: )
Rugani je ok..
Neto, trebao je upasti neko mlađi, ovako će presjediti najbolje godine..

Za Gersona sam rekao, lik želi u Barselonu, i tu sva priča završava.
:facepalm:

Mandzo koji je bio prvotimac i u Bayernu i Atleticu, redovno zabijao za oba kluba je bezveze napadac. Vjerovatno na nivou Iaquinte i Amaurija :lol:
Khedira, standardni reprezentativac Njemacke, igrac za ciji su se potpisali otimali i Arsenal, Chelsea, Bayern i Real (produzenje) je nidje veze, odnosno, a la Martinez
Neto, jedan od najboljih golmana lige (koji je mlad pri tome), dolazi djaba da bi sjedio na klupi, al ne, trebao nam je neko mladji :lol:
Dybala :lol: zivo me interesuje kakvi bi vam bili komentari da je Dybala otisao u Barcu, Arsenal ili United, i to popraceno vijestima da se Marotta cijenkao za par miliona.. mogu samo zamisliti kakvo bi to pljuvanje bilo, kao i prosle godine kada se "izgubio" Iturbe. Tad smo bili skrti, glupi i sta sve ne "zbog 10 milioncica", jer je Iturbe bio novi Messi. Dok je Dybala, jer je vec dosao, samo jedan talentovan klinac koji se mora dokazati.
Rugani je ok, najbolji mladi stoper Italije, pa i puno sire. Ok je, nista specijalno :D
Ne može biti. Ne želim vjerovati da je to to, jer doslovno ništa nisu uradili.
:lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 jul 2015, 01:21

IlPrincipino je napisao/la:
slika
@Italia Pa i nismo ništa uradili, doslovno :mrgreen:

@Pogba Ne prozivam te ba, opusti se, samo što mi nekad nema logike sav ovaj pesimizam na temi... kao da navijamo za Inter.
★★★

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 05 jul 2015, 02:18

:yawn:
Mandzo koji je bio prvotimac i u Bayernu i Atleticu, redovno zabijao za oba kluba je bezveze napadac. Vjerovatno na nivou Iaquinte i Amaurija :lol:
ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim

Ako već čitaš, onda čitaj kako treba..
Uostalom, lik je odron!
Khedira, standardni reprezentativac Njemacke, igrac za ciji su se potpisali otimali i Arsenal, Chelsea, Bayern i Real (produzenje) je nidje veze, odnosno, a la Martinez
Pa? Kakve to veze ima s bilo čim?
Ajde pročitaj opet šta sam napisao, djeluješ izgubljeno jbt.. :crazy:
Gdje ti vidiš bilo kakvu usporedbu sa Martinezom koja se odnosi na "igračke kvalitete"?
I gdje vidiš bilo kakvo osporavanje njegovog kvaliteta? Dokazan je igrač, al' realno, ništa posebno. Na klupi imaš bar 3 igrača sličnih, ako ne i istih igračkih karakteristika (Asa, Sturaro, Padoin)
Kakav je on upgrade tačno? Jača klupa? Eto, velika stvar..
Neto, jedan od najboljih golmana lige (koji je mlad pri tome), dolazi djaba da bi sjedio na klupi, al ne, trebao nam je neko mladji :lol:
Jbt, kontaš li ti bar nešto? :lolno:
Neto ima 25 godina, a Gigi će braniti još 3 najmanje..
Shvataš li sad poentu mog posta? :roll: O bože.. :mrgreen:

Dybala :lol:
Opet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.
Nadam se da će biti pun pogodak.

Rugani je ok, najbolji mladi stoper Italije, pa i puno sire. Ok je, nista specijalno :D
Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se malo :mrgreen:
Shvataš sve onako kako želiš shvatiti. Riješi se toga, pa se javi.. Ovo ismijavanje ti je u rangu osnovaca..

Aj' živio ti meni.. :mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 jul 2015, 03:44

L'Avvocato je napisao/la: @Italia Pa i nismo ništa uradili, doslovno :mrgreen:
:mrgreen: Iz godine u godinu mi nista ne radimo
ne smatram ga toliko lošim koliko totalno nepotrebnim

Ako već čitaš, onda čitaj kako treba..
Uostalom, lik je odron!

Nije los, al je odron. Na stranu sto ga ne smatras (a smatras) losim, cinjenica je jos uvijek da je to igrac koji je bio prvotimac u navedenim klubovima, zabijao golove, ginuo na terenu i radio sto malo koji napadac radi. Uzevsi u obzir da ce biti na klupi, ako ne bude promjenjena formacija, Mandzukic na klupi je sve osim "nepotreban", jer kad imas klasu na klupi, imas i roster, odmor, rotaciju. Tako da, Matri je bio nepotreban, Mandzo ce biti veoma veoma koristan.
Pa? Kakve to veze ima s bilo čim?
Ajde pročitaj opet šta sam napisao, djeluješ izgubljeno jbt.. :crazy:
Gdje ti vidiš bilo kakvu usporedbu sa Martinezom koja se odnosi na "igračke kvalitete"?
I gdje vidiš bilo kakvo osporavanje njegovog kvaliteta? Dokazan je igrač, al' realno, ništa posebno. Na klupi imaš bar 3 igrača sličnih, ako ne i istih igračkih karakteristika (Asa, Sturaro, Padoin)
Kakav je on upgrade tačno? Jača klupa? Eto, velika stvar..
Cisto da i ti jos jednom vidis sta si napisao
Jbt, kontaš li ti bar nešto? :lolno:
Neto ima 25 godina, a Gigi će braniti još 3 najmanje..
Shvataš li sad poentu mog posta? :roll: O bože.. :mrgreen:
:mrgreen: Kontas li ti poentu svog :D Otisla su ti oba rezervna golmana i ti bi na klupu, kao prva zamjena Gigiju, htio da bude Leali i bog sami zna jos kakvi talenti koji su najvece utakmice odigrali po Serie C pred 85 gledalaca ?

Jel shvatas kakav je uspjeh dovesti jednog od najboljih golmana lige, cisto da bi on bio rezervra ? To je ogroman uspjeh, a ti se tu zalis sto nije dosao neko mladji. Nit moze mladje, nit moze bolje od Neta. Ja se cudim zasto nisi stavio u opis pored Neta "bravo upravo, svaka cast", nego si i u tom nasao manu, da je mogao biti mladji :lol:
Opet se preseravaš.. Uzmi u obzir Giovincovu igru u Parmi, Iturbeovu u Veroni itd.. A gdje su/kakvi su sad? Koliko znam ni njega nisam podcjenjivao, rekao sam ono što je logično. Potencijal ima, al' nije uradio ništa specijalno da bi ga smatrao nekim super talentom, niti se dokazao u nekom velikom klubu.
Nadam se da će biti pun pogodak.
Giovinco :mrgreen: Zbog cega je svima Giovinco parametar "mladih igraca koji su dokazani u slabijem klubu, pa flopuju u Juventusu". Sebastian Giovinco Juventus napustio sa 24 godine, itekako zreo, iskusan i afirmisan igrac koji se nije mogao snaci u Juventusu i kao takav otisao u slabu Parmu. On u Parmu nije dosao kao balavac od 18-19 godina, vec kao prava zvijezda za tu Parmu (cini mi se da su se te sezone i vratili u Serie A). "Uzmi u obzir Giovincovu igru iz Empolija", bi bila tacna konstatacija. Elem, razlog zasto je Dybala placen skoro 40 miliona je isti onom zasto za Iturbea nisu htjeli vise od 22 - kvalitet. Ako zaboravimo brojke i koncentrisemo se na ono pruzeno na terenu, shvatit cemo da je Dybala danas vjerovatno najperspektivniji mladi napadac na svijetu. Mi smo pare dali za superzvijezdu, a nekog talentovanog momka koji bi mogao uspjeti i biti dobar.
Ti si ono baš u nekom fazonu, "idem ismijavat' svaku riječ" - Čovječe, kontroliši se malo :mrgreen:
Shvataš sve onako kako želiš shvatiti. Riješi se toga, pa se javi.. Ovo ismijavanje ti je u rangu osnovaca..
Pa jebga jarane ako vec radis kriticki osvrt na uradjeni posao onda ga uradi dosljedno. Rugani nije OK. Daleko od toga da je samo OK. Uprava je odlucila odbiti ogromne ponude za ovako mladog igraca, odlucili su odbiti druge posudbe i pored toga sto ima 20 godina daju mu priliku u prvom timu. Stalno se zalimo kako je stara ekipa, kako mladi igrac ne dobivaju sansu. Rugani (za razliku od Mime) je dobio svoju sansu i sigurno ce steci dosta iskustva u ovoj sezoni, tako da je to fantastican posao, a ne ok.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.