Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Edin TM87
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Edin TM87 » 08 jul 2012, 19:50

Fala legendo :D

Gdje mi je soba ona? :lol: :lol: :lol: :lol:

Dajte sliku s peharom, samo on, za profilne :D :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 jul 2012, 19:51

Prije nego što je Rodžer Federer osvojio svoj prvi trofej na Vimbldonu 2003. godine, izvesni Nik Njulajf je uložio pare da će Švajcarac isto učiniti bar sedam puta do 2019. A to se upravo i desilo u ovogodišnjem finalu! Njulajf je nažalost preminuo 2009. u 59 godini, ali je na uloženih 1.520 funti potencijalni dobitak od 101.840 funti, odnosno skoro 130.000 evra, sada aktiviran.Ove pare ce biti donirane u humanitarne svrhe.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2012, 19:51

messilla je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jednostavno najbolji!

Zakačio nas vakat GOAT košarkaša, tenisera, fudbalske reprezentacije i najvjerovatnije fudbalera. Fulio nas WWI, WWII. Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be born :mrgreen:
A sta ja znam, mogao bi tu dodat i GOAT vozaca Formule 1 :D
Zaboravio jbg. Ko kad ih ima :mrgreen: Svakako.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 jul 2012, 19:51

arelinho je napisao/la:Prije nego što je Rodžer Federer osvojio svoj prvi trofej na Vimbldonu 2003. godine, izvesni Nik Njulajf je uložio pare da će Švajcarac isto učiniti bar sedam puta do 2019. A to se upravo i desilo u ovogodišnjem finalu! Njulajf je nažalost preminuo 2009. u 59 godini, ali je na uloženih 1.520 funti potencijalni dobitak od 101.840 funti, odnosno skoro 130.000 evra, sada aktiviran.Ove pare ce biti donirane u humanitarne svrhe.
sjebo se pravo :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2012, 19:54

LBJ MVP je napisao/la: Šta sam ja rekao još prije nego što je počeo turnir :P

Simply the best 8-)
Ma štaš ti govoriti, sad nek koju markicu, od titule da Rasolu :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jul 2012, 19:56

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Šta sam ja rekao još prije nego što je počeo turnir :P

Simply the best 8-)
Ma štaš ti govoriti, sad nek koju markicu, od titule da Rasolu :mrgreen:
Trebao sam se kladit na početku ko osvaja :mrgreen:

Nek Rafa dadne Rasolu koju markicu jer je makar časno ispao da je prošao dalje već bi ga neko pomeo :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2012, 19:57

VanBasten je napisao/la:
Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be born :mrgreen:
Ti si ocito propustio ova desavanja sa pocetka zadnje dekade, tog proslog stoljeca :( kad su ti rodjeni na pocetku zadnje cetvrtine prozivljavali sve strahote koje nam je taj period donijeo :( ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2012, 20:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be born :mrgreen:
Ti si ocito propustio ova desavanja sa pocetka zadnje dekade, tog proslog stoljeca :( kad su ti rodjeni na pocetku zadnje cetvrtine prozivljavali sve strahote koje nam je taj period donijeo :( ;)
Uh, ****... Ne patetiši Bogati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 jul 2012, 20:01

LBJ MVP je napisao/la:
Nek Rafa dadne Rasolu koju markicu jer je makar časno ispao da je prošao dalje već bi ga neko pomeo :P
Vjeruj da ne bi, on da je onog Rasola prošo, išao bi do polufinala, znaš da bi Andy i Jo skinuli gaće, a i Fed bi od Noleta ispao, sve ovisi o Rafi tako da i on ima velike zasluge u ovom sedmom WB :mrgreen:

Al nećemo više, nek Edo slavi, ubrzo će Olimpijada pa ćemo da pričamo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 jul 2012, 20:01

slika

Sasvim zasluženo. Murray je do onog ključnog breaka u 3. setu bio ravnopravan, poslije toga se jednostavno raspala njegova igra. Ipak, ono što je danas pokazao je ohrabrujuće. Pokazao je da može igrati u pravom smislu te riječi i biti konkurentan protivnik. Nažalost opet ostaje bez GS titule, ali izgleda da je pitanje vremena kada će i to da se riješi.

Roger novom titulom srušio još par rekorda i dokazao još jednom da njegovoj karijeri nije došao kraj. Sada je ostala samo još ta zlatna medalja u singlu sa OI, ali mislim da Rogeru neće smetati i ako je ne uzme.
FK Pjetlovi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2012, 20:04

VanBasten je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Uh, ****... Ne patetiši Bogati.
Nije patetika, a i ne znam zasto bi bila :roll: , samo iznosim svoje misljenje na tvoju konstataciju ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 jul 2012, 20:06

Dakle...

17. GS titula, 75. titula u karijeri, povratak na 1. mjesto, oboren rekord po broju sedmica na prvom mjestu, samo protiv jednog igraca ima negativan omjer, a da isti nije 1-0, i jos mnogo mnogo rekorda koje nemam u glavi:

slika

8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 jul 2012, 20:09

Koji klasni GOAT svog sporta.

najgore(po druge) sada je sto iz ove opustenosti moze pokazati najbolji tenis do kraja sezone, a tesko da ce izgubit mjesto broj 1 do kraja.
Odigrao 12 meceva na travi i bit ce uveliko spreman za Olimpijadu sa ogromnim samopuzdanjem.

zvijezde su se poklopile.

prvi igrac svijeta,zvuci pravilno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jul 2012, 20:17

Svaka mu čast.
Bgm' žao mi Andy-a, dobro je odigrao ovaj meč, al' jbg, na drugoj strani je bio bolji igrač i to je to.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jul 2012, 20:19

[youtube][/youtube]

znaci najbolji svih vremena

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 jul 2012, 20:34

Ma Roger pokazao kvalitet, smiren, siguran, s najboljim potezima tokom meča u najbolje vrijeme, bez nekih velikih grešaka, lagano sve i do titule. Sve čestitke , potpuno zasluženo, pružio je mnogo, a i napravio je i danas par stvarno lijepih poteza. Protivnik vremenom počne gubit živce, a Federer do kraja ostane smiren. Zasluženo osvojena titula. Federer je stvarno veliki.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jul 2012, 20:47

Sta reci ? Kao navijac Federer-a sam presretan novim GS i konacno se NAJVECI SVIH VREMENA vratio na mjesto koje mu pripada. Vise od dvije godine smo prolazili kroz pakao - mislim na navijace Federer-a - jer smo se nervirali zbog glupih poteza koje su protivnika vracali u mec, zbog milimetarskih odluka koje su ga kostale finala na GS itd itd.
Nadam se da cemu ova titula dati dodatnu motivaciju na OI i da ce i na tom takmicenju uzeti zlatnu medalju, iako ce biti tesko.

PS: Ovo bi danas bila 18. GS titula da 2009.godine na US Openu Del-Potru doslovno istu nije poklonio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 jul 2012, 20:59

Sir Roger,jedan od ljudi vrijedni divljenja,sportist,velikan,gospodin,porodični čovjek,vjerovatno najveći svih vremena a meni uz Agasija i najdraži teniser,čestitke Roger ,povratak kralja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 08 jul 2012, 21:04

Olimpijada nosi 1000 bodova ali se mečevi igraju na 3 dobijena seta jesam li šta pogriješio?

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.