Kao drugo Bekic nije igrao zato sto jos papiri nisu gotovi za registraciju!
necudim se od fukara sto hvale bekica,vec ti me cudis.bolje da igra nase mostarsko djete nego neko drugi,a i za mene nije bolji.svak ima svoje misljenjeRosas7 je napisao/la:bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca![]()
A sto to Ferenc i Bekic nebi mogli ciniti tandem,kakvo je ovo glupiranje i pic... igra sa samo jednim napadacem,imamo solidnu cetvorku pozadi Stojkica,Popovica,Markica i Sunjica koji mogu istrpjeti dvojicu igraca prema naprijed,ovaj Musa kolika je on nasa god legenda puno sernja i puno se trazi,pod njegovim vodstvom igra Zrinjskog je ista kao i pod Bloudekom ,nekvalitetna i losa prema naprijed,ne losa vec katastrofa...vezni red nikako nije ustiman niti ima ikakvog protoka lopte,neka igra taktiku 4-4-2 pa nek zavrsi i 10. sto se mene tice ali dosta mi je onakve pic... igre .ULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:necudim se od fukara sto hvale bekica,vec ti me cudis.bolje da igra nase mostarsko djete nego neko drugi,a i za mene nije bolji.svak ima svoje misljenjeRosas7 je napisao/la:bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca![]()
Brate slazem se sa tobom,ali nisi nabrojao Dzidu a on mora igrat znas politiku,al po meni nebi trebao igrat.mostarskiplemic je napisao/la:A sto to Ferenc i Bekic nebi mogli ciniti tandem,kakvo je ovo glupiranje i pic... igra sa samo jednim napadacem,imamo solidnu cetvorku pozadi Stojkica,Popovica,Markica i Sunjica koji mogu istrpjeti dvojicu igraca prema naprijed,ovaj Musa kolika je on nasa god legenda puno sernja i puno se trazi,pod njegovim vodstvom igra Zrinjskog je ista kao i pod Bloudekom ,nekvalitetna i losa prema naprijed,ne losa vec katastrofa...vezni red nikako nije ustiman niti ima ikakvog protoka lopte,neka igra taktiku 4-4-2 pa nek zavrsi i 10. sto se mene tice ali dosta mi je onakve pic... igre .ULTRAS MOSTAR 94 je napisao/la:necudim se od fukara sto hvale bekica,vec ti me cudis.bolje da igra nase mostarsko djete nego neko drugi,a i za mene nije bolji.svak ima svoje misljenjeRosas7 je napisao/la:bekic ce biti pravo pojacanje,puno je bolji od ferenca![]()
Staviti vec cetvorici nabrojanih pozadi,Susica,Kutaliu,Milicevica i Zizovica(ako Bog da) u vezu ili Marijanovica umijesto Kutalie ili Susica te u napadu koristiti Milu i Bekica i njima pridodati Ferenca...kaze Musa Ferenc je fizicki mocan,pa bola izmjesao ti je pola odbrane sa polovine igralista i suknuo ti gol sa 25 m....nije fizici vec i tehnicki mocan a takav nama treba i jos mu je 20 godina.
Igra Sunjic u prvoj i ako ne nadje inozemni angazman koji ga zadovoljava produzit ce ugovor za jos dvije,tri sezone.Kamo srece da je vise "srcanih" juniora Zrinjskog kao sto je Sunka,vecinom su to pohlepe raznih roditelja odvele djecu u propast!ANTIFA ! je napisao/la:Sta je sa Sunjicem ? .. Jel u prvoj ?
pozz komsinice.
mozda ga je Mijo prije pokupio i gore poslaoRosas7 je napisao/la:djuric u olimpicu,jao nase uprave,nisu se ni javili covjeku
Hoćeš li im ti dati 30ak tisuća KM (plus plaće) po sezoni za njega. Sigurno nije jeftiniji.Rosas7 je napisao/la:djuric u olimpicu,jao nase uprave,nisu se ni javili covjeku
**** vise sa nase teme pametnjakoviću !ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma pokupio je on i ovo kao sto rece kevin, i odmah proslijedio gore, iako se uprava Zrinjskog pod besprijekornim vodstvom gosp. Vidacka jednostavno pretrgala da ga dovede, kao i ostale spomenute, kao i svaki put, nije do njih sigurno.
Ti nas Širokobriježane stvarno ne podnosis,eto ti Isusa samo uđi u kino kad vam ga napravimolenta crvena je napisao/la:Dobro si mu reko. Pravi mozgonja. Sreća naša seljaci ne uzimaju igrače druge vjere i nacije inače bi i Đurić Žuržinov i Žižović već odavno bili kod njih. Nije više ni to sigurno jer uzeo ih je Dinamo u paketu s Goškom tako da se nepismeni general može i dalje praviti veliki Hrvat a ove druge će slati u Gabelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.